-
draga rosa, da, tvoje impliciranje da bih na bilo koji način sudjelovala u izbornoj prijevari me uvrijedilo, jer mislim da, bez obzira na neslaganja u stavovima polazimo od pretpostavke da ne bilo sudjelovali u takvom kažnjivom djelu. Implicirati da netko bi je uvredljivo. Al prihvaćam tvoju ispriku.
Drugo, moj navod da je neizlazak na izbore jednak poništenju listića je činjenica i stojim pri njemu. Osobno, da mislim poništiti listić, ne bih sebe i druge izlagala riziku zaraze kako bih izrazila nezadovoljstvo koje nije nikad, niti će ikad biti uzeto u obzir. Sve ostalo (glasanje mrtvih, glasanje u ime nekog tko nije sudjelovao na izborima) spada u domenu kažnjvih djela i izborne prijevare i trebalo bi biti posao institucija koje se bave njima, a ne forumske policije.
Treće, tvoje javljanje na temu što se mene osobno tiče nije zahuktalo raspravu, rasprava je postojala i prije nego si se ti javila te svakako nisi prva koja se sa mnom nije složila, niti nečije neslaganje sa mojim stavovima doživljavam uopće uvredljivim. Osobito ne doživljavam uvredljivim ako tvoji stavovi ne idu na ruku koalicije čiji sam simpatizer. Ne poistovjećujem se sa koalicijom čiji sam simpatizer, pa da bi me nešto što ne ide na ruku njima vrijeđalo. Umijem, kako sam već rekla, odvojiti i vlastito ja od vlastitih stavova, pa me stoga nimalo ne vrijeđa neslaganje sa mojim stavovima.
Međutim, nije isto argumentirati zašto je neka politika dobra ili loša (pogotovo ukoliko su ti argumenti valjani) i reći nekome da želi sudjelovati u izbornoj prijevari.
To je naprosto maliciozno.
Volim argumentiranu raspravu. Nije svaka rasprava argumentirana.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma