Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Bubilo, pokusaj iskoraciti van paradigme da ja navijam za Mozemo i da smatram da su trebali pobjediti na ovim uzborima.
    Pokusaj na trenutak pogledati cinjenicno stanje (broj mandata), izlaznost i na temelju toga donijet neke zakljucke.
    HDZ je ostvario povijesni rezultat i to nakon 15 smijenjenih ministara, borg afere, nabave zrakoplova, kninske kraljice itd itd itd.
    Moj zakljucak je da je vecini ljudi to ok. Malu utjehu vidim u pluraritetu sabora, ali je trend oprastanja i ignoriranja afera iznimno zabrinjavajuci.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Bubilo, pokusaj iskoraciti van paradigme da ja navijam za Mozemo i da smatram da su trebali pobjediti na ovim uzborima.
    Pokusaj na trenutak pogledati cinjenicno stanje (broj mandata), izlaznost i na temelju toga donijet neke zakljucke.
    HDZ je ostvario povijesni rezultat i to nakon 15 smijenjenih ministara, borg afere, nabave zrakoplova, kninske kraljice itd itd itd.
    Moj zakljucak je da je vecini ljudi to ok. Malu utjehu vidim u pluraritetu sabora, ali je trend oprastanja i ignoriranja afera iznimno zabrinjavajuci.
    Spomenula sam Možemo, jer si ti krenula od razvlačenja štednje i to je ispao kao neki problem, jer se razvlačilo oduzimanje štednje, a ne korupcija HDZ-a.

Da, većini ljudi je to ok. Ne zato jer opraštaju i ignoriraju. Nego jer su i sami takvi.
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 06.07.2020. at 11:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •