Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

Citiraj placicamala prvotno napisa Vidi poruku
    Da vec rade oplodnju spermatidama i da je uspesnost 20%.
    U Istanbulu ne verujem da je iko imao iskustvo ko bi mogao to podeliti sa nama jer su od skoro (mislim mozda od februara) dobili aparat koji je neophodan za ROSI.
    Koliko pratim forum znam da je za Saky i Ninilanu to sledeci korak,ali ne verujem da ce iko ista pokusavati dok se ova situacija koliko-toliko ne smiri.
    Koliko sam ja shvatila to je procedura koja traje duze od vestacke oplodnje jer se spermatide moraju razviti u spermatozoide da bi vrisile svoju funkciju i oplodile jajnu celiju,predpostavljam da za to sluze ti aparati.Cini mi se da par meseci traje taj proces...I nama je dr rekao da je 20% uspesnost ali samo za zene do 35 godina za starije je mnogo manji.

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

Reci mi,molim te ,ima li kakvih dodatnih procedura na Istanbulskom aerodromu?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Lora2 prvotno napisa Vidi poruku
    ...I nama je dr rekao da je 20% uspesnost ali samo za zene do 35 godina za starije je mnogo manji.
    Na što se odnosi uspješnost? 20% je odnos pozitivnih beta u odnosu na broj postupaka? Ili broj kliničkih trudnoću (onih koja su dokazane utrazvukom) u odnosu na broj postupaka?

Što znači ta uspješnost kad vam u klinici kažu - 20% uspješnosti kod azoospermije - oplodnja spermatidama?

Kod IVF-a - oplodnja spermijima ICSI metodom ili klasičnim IVF-om u razvijenim zdravstvenim sustavima, uspjeh izražen odnosom broja poroda sa živorođenim djetetom/djecom u odnosu na broj započetih postupaka za sve dobne skupine žene kreće se oko 25%.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •