Hvala ti. Ma i ja sam svjesna da je rano, samo sam nekako danas bzvz. Ajd sad mi i malo bolje.Mislim da prije 10 dpt nema smisla. Ili čak i 11. A je li rano da vadim betu na 12 dpt?
Hvala ti. Ma i ja sam svjesna da je rano, samo sam nekako danas bzvz. Ajd sad mi i malo bolje.Mislim da prije 10 dpt nema smisla. Ili čak i 11. A je li rano da vadim betu na 12 dpt?
Betu na 12 dnt bez problema mozes raditi, njima dole svejedno trebas javiti betu.
Danas ti je rano za test i bolje sto ga nisi radila. 10 ili 11 dan ce ti test pokazati ako je trudnoca u pitanju, pa to je vec 13 ili 14 dan od ovulacije. U slucaju ivf postupka se implantacija dogadja malo prije vec kod spontane trudnoce jer je izvrsen transfer embrija, ne treba ga cekati da dodje na pravo mjesto.
Ja sam napisala zasto sam isla raditi test i betu jer sam htjela znati a i nisu ti lijekovi bonboni a i jaku sam stimulaciju primala.
Ne nagovaram te. Ti radi test kad ti zelis. Samo ti zelim reci da kod trodnevnog embrija implantacija pocinje negdje treci dan i to traje par dana dok se implantira skroz i onda nakon 2 dana po zavrsetku implantacije kucni test iz urina moze pokazati trudnocu, eto tako su meni rekli.
Znaci kod tebe je implantacija zavrsila treba samo malo sad cekati da se moze ocitati u urinu.