Stranica 43 od 123 PrviPrvi ... 3341424344455393 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Bili zadovoljni. Na ok lokaciji. Mi smo uzeli Luxury apartments. Imali priv parking u dvorištu koji se nije plaćao. Bilo nam je to bitno jer smo išli autom. Čisto, uredno.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure pratim vas i citam......sretno svima!

Rikku daj curama info za apartman. Jesi isla na uzv?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Nažalost, javljam da ništa ni od moje trudnoće. U 8.tjednu srce ne kuca pa moram u srijedu i petak na pobačaj tabletama. Ništa, idemo opet u MK po neku novu sreću.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Rikku prvotno napisa Vidi poruku
    Nažalost, javljam da ništa ni od moje trudnoće. U 8.tjednu srce ne kuca pa moram u srijedu i petak na pobačaj tabletama. Ništa, idemo opet u MK po neku novu sreću.
    Joj Rikku kako mi je žao! Nemam riječi.... samo da se držiš..

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Joj Rikku žao mi je. Drži se.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Rikku,
    žao mi je. Ne mogu ni zamisliti kako ti je.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Rikku neizmjerno mi je zao
    Jos kad se sjetim kako si se napatila nakon anestezije, ne znam sto bi ti pametno rekla osim glavu gore i drz se.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 06.10.2020. at 22:59

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Rikku, jako mi je žao.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Zao mi je jako...saljem zagljaj veliki i idemo dalje svi skupa

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Rikku, zao mi je. Drzi se

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Rikku,zao mi je

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Hvala svima, jako ste drage
    Ja sam danas popila prvu turu tableta za pobačaj, čekam petak drugu turu i onda kreće izbacivanje ploda. Onda ću opet Vrčiću po novi zahtjev i konzultacije koliko moram čekati na novi postupak, što s 4 ciste koje su mi se stvorile tijekom stimulacije, je li dobro da odem na neku kontracepciju itd. Uglavnom, čekam da mi tijelo izbaci plod da znam da je ta priča gotova i da krećem dalje.

Cijelo vrijeme sam imala neki unutarnji osjećaj da će ovako završiti, ne mogu to objasniti. Bilo je sve problematično od početka. Nadam se da ću na drugom postupku dobiti više folikula i da će tijelo bolje reagirati.

Svakako se nastavlja ova moja makedonska priča, a pratim i sve vas, bit će lijepih iščekivanja svima

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Rikku žao mi je i drži se!

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hvala svima, jako ste drage
    Ja sam danas popila prvu turu tableta za pobačaj, čekam petak drugu turu i onda kreće izbacivanje ploda. Onda ću opet Vrčiću po novi zahtjev i konzultacije koliko moram čekati na novi postupak, što s 4 ciste koje su mi se stvorile tijekom stimulacije, je li dobro da odem na neku kontracepciju itd. Uglavnom, čekam da mi tijelo izbaci plod da znam da je ta priča gotova i da krećem dalje.

Cijelo vrijeme sam imala neki unutarnji osjećaj da će ovako završiti, ne mogu to objasniti. Bilo je sve problematično od početka. Nadam se da ću na drugom postupku dobiti više folikula i da će tijelo bolje reagirati.

Svakako se nastavlja ova moja makedonska priča, a pratim i sve vas, bit će lijepih iščekivanja svima
    Nazalost sve to nas ceka...nikad nije borba gotova nazalost.Samo ti slusaj svoje tijelo i odmori i kreni dalje po svoju mrvicu...

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Drage damice,

Napokon da se i ja prikljucim pisanju a ne samo citanju svih vasih postova.
    U ponedjeljak idem u MK na drugi pokusaj (prvi je bio IUI i nije uspio) preko IVF
    Zasad imam sve pod kontrolom osim smjestaja. Jel itko bio u apartman Ilija - kontakt sam dobila od dr.Bobana? Ne mogu naci na netu nista o njemu... a vidim i preporuke za Luxury apartment u centru koji se cini zasad skroz dobar...
    hoce li jos koja od vas bit tamo 12-23/10 pa da bar kafesito neki popijemo?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

LF kako ste? Sad si vec puna 33 tt jel tako, znaci u 34 tt si sad vec ako cemo ispravno kako se govori.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Nazalost ja odgadam ovaj mj.Jer sam iznenada dobila ranije i nisam imala kod sebe injekcije da si dam a dobila popodne ko zna dal se i racuna prvi dan.Ali nema veze sta je tu je.Tako da cu pricekati sljedecu m.Jer bas ovaj mj dobijem 10 dana ranije inace su cijele godine redovne i bas ovaj mj.Sve mi poremetilo...tako da cekamo 11 mj u miru i u pripremi...

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Moze mi ko reci jel trebam sta produziti ili vrijede svi papiri od hzzo?hvala

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Medo, možda možeš i sutra početi s pikanjem. Mislim da se poslijepodne iza 17, 18h računa idući dan kao prvi. Ako ti vrijedi HZZO onda ne trebaš. Ako je pred istek onda im pošalješ obavijest.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Curke, pitanje za FET.
    Pratim uzv. Sutra idem ujutro pa bi trebala u pon poslijepodne. Što ako pukne između ta dva dana, a vjerojatno hoće, kako dr znaju kad je puknuo (koji dan) ili pretpostavljaju?
    Na koliko obično puca folikul?
    Npr. pukne u subotu, transfer je utorak (sub se ne računa)? Riječ je o trodnevnom.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj leptirica82 prvotno napisa Vidi poruku
    Medo, možda možeš i sutra početi s pikanjem. Mislim da se poslijepodne iza 17, 18h računa idući dan kao prvi. Ako ti vrijedi HZZO onda ne trebaš. Ako je pred istek onda im pošalješ obavijest.
    Cula se sa dr.reko je ako nije prava menga onda preskacemo ciklus.Sad odem na wc nis posebno.Tako da ocito nije prava menga nego sta ja znam... Hvala ti,znaci 90 dana od kad sam dobila rijesenje vrijedi?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Zašto preskačete ciklus ak nije prava menga?
    Mislim da ti na prvoj str. rješenja piše do kada vrijedi. Jedno 2 tjedna pred istek im pošalji na mail zahtjev za produljenje, na ino@hzzo.hr. I na adresu dobiješ produženje.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hvala ti,to znam da moram na taj email.Nego mi ovo nije bilo jasno sta treba.Tako mi je reko dr. Neznam,zeli da sve bude kako treba.Tako je napisao.Pricekat cu sad...Sta je tu je...

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Medo2711, drzim fige da nije prava menga pa da kreneš ovaj mjesec.... Ajde, moramo skupa!
    Leptirice82, ne znam baš ništa o FET-u jer nisam nikad došla do njega. Javit ce ti se sigurno koja cura koja je prošla. Vjerujem da ce biti sve ok i da dr. L. drzi sve pod kontrolom. Nadam se da ćemo skupa čekati betu!
    Ja danas pijem zadnju kontracepcijsku tabletu, i peti dan mi je injekcije Triptofema. U četvrtak mi je vađenje estradiola i vidit cemo jeli idemo ili ne....
    Posljednje uređivanje od branca_i : 10.10.2020. at 05:51

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Medo2711, drzim fige da nije prava menga pa da kreneš ovaj mjesec.... Ajde, moramo skupa!
    Leptirice82, ne znam baš ništa o FET-u jer nisam nikad došla do njega. Javit ce ti se sigurno koja cura koja je prošla. Vjerujem da ce biti sve ok i da dr. L. drzi sve pod kontrolom. Nadam se da ćemo skupa čekati betu!
    Ja danas pijem zadnju kontracepcijsku tabletu, i peti dan mi je injekcije Triptofema. U četvrtak mi je vađenje estradiola i vidit cemo jeli idemo ili ne....
    Na kraju prava,tako da nista ovaj mj.Cekamo drugu..haha.Drzim ti fige da sve bude dobro i da kreces.Koliko ti treba biti estradiol?

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Na kraju prava,tako da nista ovaj mj.Cekamo drugu..haha.Drzim ti fige da sve bude dobro i da kreces.Koliko ti treba biti estradiol?
    Valjda bi trebao biti ispod 50 pg/ml. Na zadnjem vađenju prije onih prvih konzultacija u Mk je bio 59. Nadam se da ce sad biti ok. Malo me je strah jer ipak ću se bockati do tada već 9 dana sa Triptofemom. Valjda se neće obustaviti postupak.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Valjda bi trebao biti ispod 50 pg/ml. Na zadnjem vađenju prije onih prvih konzultacija u Mk je bio 59. Nadam se da ce sad biti ok. Malo me je strah jer ipak ću se bockati do tada već 9 dana sa Triptofemom. Valjda se neće obustaviti postupak.
    Aha,znam kad sam isla u stimulativni meni se gledao da raste.Oni to drugacije malo.Sigurno ce ti biti dobar nalaz.Javljaj situaciju..do tada opusti se i posveti se sebi..

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Thanks, Medo2711!
    Baš mi je zao što preskačeš ovaj ciklus... Ali ako ništa sad se imaš barem u miru pripremiti. Baš nas ta menga zna zafrknuti kad ne treba. A nije ni čudo od toliko stresa.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Thanks, Medo2711!
    Baš mi je zao što preskačeš ovaj ciklus... Ali ako ništa sad se imaš barem u miru pripremiti. Baš nas ta menga zna zafrknuti kad ne treba. A nije ni čudo od toliko stresa.
    Volim se u miru pripremiti.Zeza jos kad si i u predmenopauzom tu nikad neznas bude nebude i tako to...hahaha

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    LF kako ste? Sad si vec puna 33 tt jel tako, znaci u 34 tt si sad vec ako cemo ispravno kako se govori.
    hvala na pitanju. Dobro sam, još uvijek u bolnici. Čekamo do 34 tjedna (za 4-5 dana) i nadam se da će me pustiti doma. Najbitnije da izbjegnemo ovaj rizični dio. A onda kolko izdržimo...nadam se da budemo.
    Samo pozitivno ♥️. Prošli smo i gore stvari.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala na pitanju. Dobro sam, još uvijek u bolnici. Čekamo do 34 tjedna (za 4-5 dana) i nadam se da će me pustiti doma. Najbitnije da izbjegnemo ovaj rizični dio. A onda kolko izdržimo...nadam se da budemo.
    Samo pozitivno ♥️. Prošli smo i gore stvari.
    Ma odlicno i samo tako nastavite

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Aha,znam kad sam isla u stimulativni meni se gledao da raste.Oni to drugacije malo.Sigurno ce ti biti dobar nalaz.Javljaj situaciju..do tada opusti se i posveti se sebi..
    Ne gledaju oni to nista drugacije. Kada krenes u stimulaciju i uzimas lijekove..gonale menopure ili sto vec onda se gleda da raste estradiol jer po njemu mogu priblizno vidjeti koliko se ocekuje js. A kod branca posto je bila pod kontracepcijom i bocka se Triptofemom se ocekuje da je sve mirno i da estradiol bude nizak za polazak u stimulaciju. To je normalno i ocekivano. Zato su joj i dali dugi protokol da ih nista ne iznenadi i da se ide u postupak.

Branca ja sam bila u dugom protokolu prvi put i odmah je bio dobitni. Ne brini. Samo sto sam se ja bockala Decapeotylom.
    Po meni tko ima iti malo odstupanja s horminima je bolje biti pod kontracepcijom jer se puno toga i sigurnije moze planirati.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 11.10.2020. at 12:07

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj leptirica82 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, pitanje za FET.
    Pratim uzv. Sutra idem ujutro pa bi trebala u pon poslijepodne. Što ako pukne između ta dva dana, a vjerojatno hoće, kako dr znaju kad je puknuo (koji dan) ili pretpostavljaju?
    Na koliko obično puca folikul?
    Npr. pukne u subotu, transfer je utorak (sub se ne računa)? Riječ je o trodnevnom.
    Ova pitanja je najbolje da pitas dr kod kojeg sad i ides ako vec nemozes biti dole kod njih sto bi bilo najbolje i zbog feta i zbog tebe da se ne brines.
    Nekome puca na 21, 22 a nekome na 24 mm.
    Znaju po zutom tijelu ako je puknuo. Bude na tom jajniku zuto tijelo na kojem je i bio dominantni folikul. Ako je manje zuto tijelo onda ti je netom bila ovulacija a ako je vece onda je bila prije dan dva jer i zuto tijelo ima svoju velicinu.
    Da ako je puknuo u subotu onda je transfer u utorak kad su trodnevni u pitanju.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

LaraLana, hvala ti na savjetima!
    Stvarno nas znaš smiriti riječima.
    Baš sam uzbuđena zbog svega i jedva čekam četvrtak da vidim jeli krećem.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

LaraLana, hvala ti na savjetima!
    Stvarno nas znaš smiriti riječima.
    Baš sam uzbuđena zbog svega i jedva čekam četvrtak da vidim jeli krećem.
    I ja sam uzbudjena zbog svih vas i mislim na vas svaki dan
    Citam vas i pratim i samo nek sve bude ok i nek sve ide svojim tokom

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Citiraj Fanjitis prvotno napisa Vidi poruku
    Drage damice,

Napokon da se i ja prikljucim pisanju a ne samo citanju svih vasih postova.
    U ponedjeljak idem u MK na drugi pokusaj (prvi je bio IUI i nije uspio) preko IVF
    Zasad imam sve pod kontrolom osim smjestaja. Jel itko bio u apartman Ilija - kontakt sam dobila od dr.Bobana? Ne mogu naci na netu nista o njemu... a vidim i preporuke za Luxury apartment u centru koji se cini zasad skroz dobar...
    hoce li jos koja od vas bit tamo 12-23/10 pa da bar kafesito neki popijemo?
    Franjitis ja sam tamo od petka do ponedjeljka pa eto možemo popiti kavu...

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Mia38, ideš na prve konzultacije kako si ranije pisala?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

I ja sam uzbudjena zbog svih vas i mislim na vas svaki dan
    Citam vas i pratim i samo nek sve bude ok i nek sve ide svojim tokom
    Hvala sto si lijepo objasnila.Ja sam dokaz da taj estrodiol nema veze sa jajnim.Prvi sam imala 2500 ni jednu jajnu 2 folikuma,drugi 1000 ni jednu jajnu jedan folikum,tako da neznam...Uvijek me to mucilo zasto nema nista.A dobar je estradiol..ali nema veze.Hvala ti sta si uz nas

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Mia38, ideš na prve konzultacije kako si ranije pisala?
    Branca da, u pon imam pregled i ono sve ostalo što trebam obaviti. Obzirom je red letenja takav kakav je idem u petak i vraćam se u pon. Zamolila sam doktora za termin ponedjeljak odmah ujutro da stignem sve obaviti do leta u 15.45.
    Pa eto, ako je netko tamo u isto vrijeme i ne zna što bi od dosade može se slobodno javiti za kavu ili šetnju.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Pozdrav, imam pitanje.
    U srijedu putujem u MK , u četvrtak ni trebao biti transfer.
    Trenutno sam samo na estrofemu. Poslala sam mail dr.L da pitam za terapiju poslije transfera, da si mogu pripremiti obzirom da se vjerojatno vraćamo tek za vikend i neću moći do svojeg dr. ili u bolnicu prije ponedjeljka.
    Napisao mi je: estrofem produzavate do 13 nedelje trudnoce
    -vag. utrogestan na 12h po 400mg isto
    - amp. Prolutex 25mg do 9 nedelje
    - amp. Clexane 40mg najmanje do 14 nedelje
    - Decortin tbl od 5mg do 5 nedelje
    - tbl. aspirin 100mg na dva dana do 14 nedelje

s obzirom da idem prvi put, ne znam kako to kod njih funkcionira što se terapije tiče jer mi je napisao "kod nas ćete dobiti sve što treba". Lijekovi se kupuju kod njih? Ili se dobivaju? ako se kupuju koliko košta to sve??
    Molim da mi netko tko je već bio napiše kako to sve funkcionira.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Mia38, tako smo i mi u 7.mj letili... tamo u petak i nazad u ponedjeljak. Drzim fige da sve prođe ok. Javi kad sve obavite.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Domaćice, koliko sam ja shvatila mislim da se kod njih dobije samo prolutex, a ovo drugo su cure kupovale. Nadam se da će ti se javiti neka od njih pa da napiše sigurno. Ja planiram isto molit svoju ginekologicu da mi da što više toga na recept.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Domaćice, koliko sam ja shvatila mislim da se kod njih dobije samo prolutex, a ovo drugo su cure kupovale. Nadam se da će ti se javiti neka od njih pa da napiše sigurno. Ja planiram isto molit svoju ginekologicu da mi da što više toga na recept.
    Hvala Branca, zvala sam bolnicu, kaže mi sestra da oni nakon transfer NE DAJU ništa i da ne zna što je to PROLUTEX i CLEXANE niti zašto mi to daju....
    Mislim da ću čekati da odem dolje i kupiti sve što treba. Estrofem i Utrogestan ću valjda uspjeti dobiti od soc. dr.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

i zašto je potrebna tolika silna terapija? Bolje da nisam ništa pitala prije odlaska dolje...sad sam samo u brizi...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
    i zašto je potrebna tolika silna terapija? Bolje da nisam ništa pitala prije odlaska dolje...sad sam samo u brizi...
    Vjerojatno zato da bi transfer/implantacija i dalje odrzavanje trudnoce uspjelo!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Branca, zvala sam bolnicu, kaže mi sestra da oni nakon transfer NE DAJU ništa i da ne zna što je to PROLUTEX i CLEXANE niti zašto mi to daju....
    Mislim da ću čekati da odem dolje i kupiti sve što treba. Estrofem i Utrogestan ću valjda uspjeti dobiti od soc. dr.
    A koju si to bolnici zvala da sestra ne zna sto je Clexane???

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Samo ti zicaj recepte za Estrofem, Utrogestan i Decortin.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Vjerojatno zato da bi transfer/implantacija i dalje odrzavanje trudnoce uspjelo!
    A znam, da... to je više bilo napisano onako … nisam znala da to tako ide, u toj količini...

Za Utrogestan, Estrofem i Decortin sam poslala mail svojoj soc.dr. pa se nadam da će mi to napisati , a ovo ostalo ako treba ću i kupiti...
    Posljednje uređivanje od domaćica : 12.10.2020. at 12:50

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

domaćica, vec su ti cure sve napisale. Prolutex i clexane ces sama trebati kupiti. Prokutex je gore u Mk nesto jeftiniji nego kod nas. To kupi kod njih.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Hvala vedre Drugi put ću biti pametnija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •