Pokazuje rezultate 1 do 50 od 258

Tema: Glazbena škola

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Oktogon je trebao biti gotov do 31.8. te primiti i dio nastave koja se do potresa odvijala na Trgu (taj je prostor jako stradao).
    Za zbor ne vidim kako bi se mogao odvijati, a da se zadovolje epidemiološke mjere. Trebalo bi imati ili ogromnu dvoranu da primi 80 učenika na velikom razmaku ili zaposliti dodatne zborovođe koji bi vodili male grupe po 10-15 djece.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Orkestar je manjim grupama...pa imaju samo jednom tjedno. I jako sam podvojena u vezi s tim...Drago mi je da orkestra ima, jer djete veseli i to joj baš dobar poticaj. Mislim da joj je to sad najdraži dio glazbene. A opet, gledam danas broj zaraženih...i ona ide večeras u taj prilično malen prostor..bez maski..(puhači, pa ne mogu imati maske)..

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Oktogon je trebao biti gotov do 31.8. te primiti i dio nastave koja se do potresa odvijala na Trgu (taj je prostor jako stradao).
    Za zbor ne vidim kako bi se mogao odvijati, a da se zadovolje epidemiološke mjere. Trebalo bi imati ili ogromnu dvoranu da primi 80 učenika na velikom razmaku ili zaposliti dodatne zborovođe koji bi vodili male grupe po 10-15 djece.

Dakle, zbor se uopće nije planirao ove školske godine? Iako je na rasporedu i mi smo to uzeli u obzir kada smo slagali raspored u školi stranog jezika.
    Šteta da nam to nisu rekli.

Nisam znala da je više prostora Lisinskog stradalo. A jel se zna u kojoj je sada fazi Oktogon?
    Vidim da je novija obavijest da je gudački orkestar u Varšavskoj, to je neki novi prostor?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •