-
Da li prof.instrumenta u gubi satnicu tj da li joj se smanjuje plača ukoliko dijete ispišemo iz muzičke sad na polugodištu?
Više puta nam je rekla da ne želi svirati ako je online, još tijekom prošle školske godine (uvjet u upis u ovu je bilo samo ako je normalno). Solfeggio još nekako, s instrumentom joj se baš neda. Ove izolacije je nevoljko odradila, al to je bar znala zašto je online i kad će izać.
Sada je došla obavijest da od ponedjeljka idu online kao i redovna škola. Epidemiološke mjere?????
Ne piše do kada, bojim se da će to kao i na proljeće biti do kraja školske godine. Baš sam tužna, nemam ju volje nagovarati i neda mi se s njom natezati kada treba snimiti materijal ili kada ima sat prek videopoziva. UZ sve digitalne stresore mi imamo i susjeda koji zvoni ili za vrijeme nastave ili neposredno poslije jer ga ometamo svirkom. Jedna stvar je kada vježba (pa stavi slušalice), al kada svira ili treba snimiti materijal, to mora bez, a njega, ako se nađe doma,sviranje ometa i to nam dođe saopćit. Sad je još dodatno slab sa živcima radi potresa, nepredvidljivog ponašanja.
A ako zamrznemo godinu, može li se uopće to i ima li pravo onda na istog prof?
Iako se bojim ako prekine, da je to onda kraj muzičke, ali bih barem htjela ostavit negdje odškrinuta vrata.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma