Citiraj Bicesuper prvotno napisa Vidi poruku
E samo da javim-stigle su mikrodelecije, piše da nisu pronađene ni na a ni na b ni na c. Kariotip se čeka duže - ne znam šta on pokazuje tj videla sam na netu ali nisam skontala da je nekom to bio problem... nadam se da smo bar kandidati za mtese pa idemo dalje. Imace ne znam kako se piše DM mada kontam da može i ovako svima znaci svaka info
Super za mikrodelecije. Sto se tice kariotipa mislim da ne treba da brines. On generalno sluzi da pokaze da li su svi hromozomi u paru, da nema nekih viskova ili manjka...ali to bi se videlo pa fizickom izgledu da ima. Obicni au to klineferterov, tarnerov i drugi sindromi koji su bas karakteristicnih fenotipskih karakteristika kod muskaraca i zena. Dogovrite se sa Emreom, covek je divan. Ostali smo u kontaktu i posle operacije, redovno je pitao kako sam dok sam bila trudna, sada pita kako se snalazimo sa bebom..tatalno drugacije od nasih lekara u srbiji.
Ako ti treba nesto detaljnije oko same procedure slobodno pitaj..tri puta smo bili kod njih...kao domaci smo tamo