Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Citiraj Bicesuper prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala. Tako ćemo i mi nadam se. Ako sve bude kako treba. Uradiću hormone štitne, ja sam svakako pod malom terapijom (još dok nismo znali za ovaj problem dr mi je prepisao u slučaju da želimo bebu, tako da su hormoni u redu pogotovo TSH koji valjda za trudnoću mora da bude ispod 2), kontam da treba TSH, T3 i T4. A ti hormoni treći dan ciklusa sto se rade da li se sećaš koji su. Želela bih da tražim uput i za to jer meni ovde ovi naši u narodnom frontu prvo dali da radim sve analize i HSG (prohodnost jajnika) a kad sam pitala za hormone kažu to kasnije.
    Nemoj zameriti sto dosadujem ali takva je situacija i ova korona nas bas sputava...
    I ja sam uvek hormone radila u frontu, kada predas knjizicu dole na salteru posalju te na naucno odeljenje, tamo ti uzmu neke osnovne podatke i posalju te u lab da vadis krv. Koliko se secam tamo rade fsh, lh, estradiol, testosteron, prolaktin, tsh, t3,t4. Mislim da ce oni tamo dati interni uput sta sve treba da se uradi. A jesi planirala ovde da pocnes sa stimulacijom pa da odes tamo par dana ranije samo pred aspiraciju i operaciju, ili planirate tamo da budete od samog pocetka?

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj Detelina prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam uvek hormone radila u frontu, kada predas knjizicu dole na salteru posalju te na naucno odeljenje, tamo ti uzmu neke osnovne podatke i posalju te u lab da vadis krv. Koliko se secam tamo rade fsh, lh, estradiol, testosteron, prolaktin, tsh, t3,t4. Mislim da ce oni tamo dati interni uput sta sve treba da se uradi. A jesi planirala ovde da pocnes sa stimulacijom pa da odes tamo par dana ranije samo pred aspiraciju i operaciju, ili planirate tamo da budete od samog pocetka?
    Meni dr u frontu nije dao da radim hormone nego prvu tu proveru jajnika. Ja pitala za hormone jer znam da mi to treba za Tursku on kaže drugi put to. Ja znam da mi za ovde nismo kandidati ali ajde. Ko je tebi davao uput za front za hormone jer je meni dao ginekolog za kabinet za sterilitet a ovaj mi dao to za jajnike i sve šta mi treba za pripremu? Više ništa ne znam.
    Ja sam mislila ( doduše dok se ne čujemo sa dr) da krenem ovde pa da odemo tamo par dana pred aspiraciju/mtese. I ako se nađe da jedan stave a druge da zalede ako ovo ne uspe iz prve.
    Bas sam dobro isplanirala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •