Stranica 148 od 383 PrviPrvi ... 4898138146147148149150158198248 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,351 do 7,400 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

"Pfizer je cijepio 45 tisuća ljudi, jedan dio s cjepivom, a drugi dio je kontrolna grupa koja je dobila placebo.
    I tada se čeka da se vidi koliko će ljudi biti inficirano, odnosno koliko će ih oboljeti od covida-19.
    Broj ljudi koji trebaju oboljeti da bi se moglo reći da je cjepivo stvarno učinkovito je 165.
    U kontrolnoj grupi je do sada oboljelo njih 94. Na temelju usporedbe ta dva broja, koliko je oboljelo u kontrolnoj,
    a koliko u cijepljenoj grupi, Pfizer je zaključio da je učinkovitost oko 90%. Dakle treba još malo pričekati", poručila je."

edit: ovo je citat iz članka

Znači, zašto su oni baš sad išli sa ovom objavom, ako nije oboljelo onoliko ljudi koliko treba (165) tko li će znati, meni to zvuči politički.
    Naravno, vijest je super, ali djeluje malo preuranjeno.

Što se tiče nuspojava, cijepljen je veliki broj ljudi i nuspojave se sasvim sigurno jako pažljivo prate.

Posljednje uređivanje od Mima : 11.11.2020. at 10:00

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mima, miša mu šta se nisi prijavila? jel nisi ti ono spominjala svojedobno da bi ti stala u red za testiranje cjepiva?

ili si možda ipak pisala da bi stala u red za već odobreno cjepivo?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Testiranje se ne radi kod nas, inače bih se vrlo rado prijavila za tako nešto, kad bih zadovoljavala kriterije.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    I dalje očajno. Jučer mi je temp. išla do 39.5
    Dala mi je dr. Sumamed 3 dana, u slučaju da mi je krenulo na pluća. I da ju nazovem za 3 dana pa ćemo se dogovoriti trebam li na snimanje pluća.
    Muči me kašalj i glavobolja, groznica, i dosadna dosadna mučnina. 23 i pol sata u danu provedem u krevetu s dekom preko glave.
    Drži se
    Nadam se da će brzo proći.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    "Pfizer je cijepio 45 tisuća ljudi, jedan dio s cjepivom, a drugi dio je kontrolna grupa koja je dobila placebo.
    I tada se čeka da se vidi koliko će ljudi biti inficirano, odnosno koliko će ih oboljeti od covida-19.
    Broj ljudi koji trebaju oboljeti da bi se moglo reći da je cjepivo stvarno učinkovito je 165.
    U kontrolnoj grupi je do sada oboljelo njih 94. Na temelju usporedbe ta dva broja, koliko je oboljelo u kontrolnoj,
    a koliko u cijepljenoj grupi, Pfizer je zaključio da je učinkovitost oko 90%. Dakle treba još malo pričekati", poručila je."

edit: ovo je citat iz članka

Znači, zašto su oni baš sad išli sa ovom objavom, ako nije oboljelo onoliko ljudi koliko treba (165) tko li će znati, meni to zvuči politički.
    Naravno, vijest je super, ali djeluje malo preuranjeno.

Što se tiče nuspojava, cijepljen je veliki broj ljudi i nuspojave se sasvim sigurno jako pažljivo prate.

Evo sad Capak na press konferenciji govori najozbiljnije o planju cijepljenja. Dakle, vesti iz nesvesti.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam ostala paf. Imaju plan za to, ali nemaju nikakav pametniji plan za trenutnu situaciju

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ae moraš o nečemu pričati.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mene oko cjepiva brine drugo - ono se testira na zdravim pojedinicima?
    Kako znaju da je cjepivo dugoročno (i kratkoročno) sigurno za npr. starije, ljude s autoimunim bolestima, onkološke bolesnike.... Znam da sam čitala da kažu da cjepivo nije za mlađe od 10 godina

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ostala paf. Imaju plan za to, ali nemaju nikakav pametniji plan za trenutnu situaciju
    A nigdje negdje Strategije/plana u vezi borbe protiv covida

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mene oko cjepiva brine drugo - ono se testira na zdravim pojedinicima?
    Kako znaju da je cjepivo dugoročno (i kratkoročno) sigurno za npr. starije, ljude s autoimunim bolestima, onkološke bolesnike.... Znam da sam čitala da kažu da cjepivo nije za mlađe od 10 godina
    Ne znam. Na primjer, gledam na nhs.uk gdje se prijavljuje za sudjelovanje u istraživanju covid cjepiva pa kažu pod who can participate

Researchers often need to include people with different health conditions to see how the vaccine works.
    If you have a health condition, there may be studies you can take part in.

Znači vjerojatno se rade razne studije, i sa ispitanicima koji imaju neke zsravstvene probleme.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    ..
    Uspjela sam se odvesti na testiranje, pozitivna sam.
    Drzi se. Znaci pcr kaze da si pozitivna a onaj privatni antigenski je bio negativan? Da znam koji preskociti u slučaju potrebe

PS - koliko sam shvatila iz druge teme djeca su ti doma bila u samoizolaciji zbog pozitivnih u skoli prije nego ste se razboljeti?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Da, antigenski mi je bio negativan.
    Možda sam ga jednostavno prebrzo napravila, ja sam osjetila simptome u utorak oko 19.30, a na test sam išla već u srijedu u 9h.

MM-u je taj ispao pozitivan.

Na drugi test sam išla u ponedjeljak, 7. dan

Da, ja sam s dvoje mlađe djece bila doma u samoizolaciji prije toga. Ali nekako mi se čini da to nije došlo od tu, nitko drugi iz razreda se nije razbolio. Mislim da je mm negdje pokupio (posao, tramvaj...). Nemamo pojma zapravo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Drž se.
    Ići će to nabolje...

Za sve slučajeve koje ja znam, najgore su prošle mame ... Žene srednje dobi ... Situacija ovako kao kod BB
    Muški (koji su inače veće cvebe, zar ne?) su dobro prošli s manjim brojem i lakšim simptomima ...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

BB zao mi je, drzite se.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je l nam to Škoro bio bolestan i kaže da nije laka bolest?! Zar nisu oni bez maska hodali?!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Evo mi imamo lockdown treci tjedan. 14-dnevna incidencija se prepolovila, stopa pozitivnih testiranih je 3-4%, drzava donijela budzet za pomoc poduzetnicima, svi prodaju online, rade takeaways restorana i birtija, ljudi su senzibilizirani da kupuju domace, rokovi za povrat robe su produzeni do kraja sijecnja iduce godine... To se sve moze postici kada su sinkronizirane akcije. Atmosfera je pozitivna, imamo kontrolu nad virusom, imamo sansu za Bozic. Na kraju to znaci i bolji utrzak jer je prosinac udarna sezona za trosenje. U pitanju je Irska.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Za sve slučajeve koje ja znam, najgore su prošle mame ... Žene srednje dobi ... Situacija ovako kao kod BB
    Muški (koji su inače veće cvebe, zar ne?) su dobro prošli s manjim brojem i lakšim simptomima ...
    Kod nas nije bilo tako. Mene zderalo grlo, muzu otislo na pluca, zamalo zavrsio u bolnici... Nema pravila.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mi imamo lockdown treci tjedan. 14-dnevna incidencija se prepolovila, stopa pozitivnih testiranih je 3-4%, drzava donijela budzet za pomoc poduzetnicima, svi prodaju online, rade takeaways restorana i birtija, ljudi su senzibilizirani da kupuju domace, rokovi za povrat robe su produzeni do kraja sijecnja iduce godine... To se sve moze postici kada su sinkronizirane akcije. Atmosfera je pozitivna, imamo kontrolu nad virusom, imamo sansu za Bozic. Na kraju to znaci i bolji utrzak jer je prosinac udarna sezona za trosenje. U pitanju je Irska.
    Da, u pitanju je funkcionalna drzava koja je donijela budzet za pomoc. Hvala na iskustvu, Konfuzija!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Drž se.
    Ići će to nabolje...

Ovo je sasvim logično ako simptomi zavise od količine primljenog virusa i starosti osobe, i ako je muški taj prvi zaraženi iz porodice, a pokupio je malu količinu virusa negde usput, u tramvaju ili pri nekom kratkom susretu.
    Onda taj muški prođe najbolje, deca zbog svojih godina obično ne nastradaju toliko, a mama porodice, koja je puno vremena u istom prostoru sa prvim zaraženim (i još ako neguje bolesnu decu koja emituju velike količine virusa), pokupi puno veću dozu virusa i prođe puno gore i teže.

Većina muških koje znam a nisu prošli baš dobro i lako su pokupili virus na nekim proslavama tipa svadba, rođendan i slično, gde su svi dugo blizu jedni drugima u zatvorenom prostoru...

Znam da bi svi bolesni trebalo da nose maske čim osete prve simptome, ali ja ne mogu da zamislim da decu obavezujem i na to (muža mi već nije žao, niti sebe). Da li ste vi i vaši nosili, oni koji su već bili bolesni? Nisam čula nikog kod nas da je bolestan nosio masku u kući, samo oni hospitalizovani su morali.

BB, želim ti što brži oporavak, i da od sad prestane da se komplikuje. Kažu da temp. traje i do 12 dana, i da treba piti te rehidromikse i sl. tečnosti. Drži se!
    Posljednje uređivanje od pulinka : 11.11.2020. at 14:19

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A ne bi li onaj koji je pokupio manju količinu virusa trebao i emitirati poslije manju količinu? Ili to nema veze?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A ne bi li onaj koji je pokupio manju količinu virusa trebao i emitirati poslije manju količinu? Ili to nema veze?
    Ne znam, pravo da ti kažem... Mislim da to zavisi od više faktora, između ostalog od reakcije svakog pojedinog imunog sistema, ali u to se baš ne bih zaklela, jer ne znam.
    Koliko sam čitala, tvrde da predškolska deca, čak i kad su asimptomatska, emituju prilično velike količine virusa, ali naravno da nemam više pojma gde bi bio taj članak u bespuću interneta :/.
    Čak i da ti koji su pokupili manju količinu emituju manje od sebe, opet nije svejedno da li si sa tom osobom proveo osam radnih sati u istom prostoru kao kolega, ili osam sati tik do nje u istom krevetu kao bračni drug, jel. (I posle otpio iz njegove čaše, kako ja ponekad ukradem mužu po koji gutljaj kafe, moraću se rešiti ružnih navika )

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I meni bi to bilo logično

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da bi svi bolesni trebalo da nose maske čim osete prve simptome, ali ja ne mogu da zamislim da decu obavezujem i na to (muža mi već nije žao, niti sebe). Da li ste vi i vaši nosili, oni koji su već bili bolesni? Nisam čula nikog kod nas da je bolestan nosio masku u kući, samo oni hospitalizovani su morali.
    Evo u mom nekom krugu: med. djelatnik 1. samoizolacija tada bez izlaska iz sobe bez maske, negativan na kraju bio. Drugi primjer dijete iz srednje skole, neg na kraju bio, stalan boravak u sobi od samoizolacije, izlazak vani samo s maskom. Ima i takvih primjera. Sve ovisi koji su ljudi djir i koja je starost djece i koliko su bolesna, od ovih nitko zapravo nije bio ozbiljno bolestan pa mu nije trebalo neka stani-pani pomoc, situacija je bila mirnodopska.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 11.11.2020. at 14:54

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nama su te maske toliko normalne i uobicajene sad da uopce vjerojatno ne bih primijetila da je nosim cijeli dan (osim sto KN95 moram iza zatezati drugacije jer mi smetaju usima nakon nekih sat vremena).

Prijateljicina sestra je u grupi za vaccine trial, Novavax. Ima oko 35 godina, mislim da je bez underlying conditions. Testiraju ih svaki dan na koronu, imala je jedan lazno pozitivni test. Naravno, ne zna je li u placebo ili cjepivo kategoriji.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nije nitko od nas doma nosio masku.
    Ne mogu zamisliti da ju nosim sada doma, glavobolja i kašalj su dosadni, ne mogu zamisliti da ju imam.

Vjerojatno bih se bar malo spasila da ga nisam baš ljubila, ali otkud sam znala da je zarazan.
    Dakle za početak, ne ljubite se ako niste sigurne .

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

BB, nadam se da si bolje! (I da ne ljubis nikoga, za svaki slucaj. :D )

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Breaking news: ukinuli nam skolu. Middle i high school prestaju polako od sutra, a bit ce kompletno online do kraja sljedeceg tjedna. Elementary school pocinje drugi tjedan, s potpunim zavrsetkom 30.11. (Imamo u medjuvremenu Thanskgiving i jos neke no-school days, oko konferencija i slicno.) Pravo na skolu uzivo ce imati djeca s (nekim) IP, a i djeca essential workers ce takodjer biti u skoli u vrijeme kad bi bila nastava (besplatno), a poslije i u afterschool care, ako plate.

Nama ovo nista ne mijenja na stvari, s obzirom da je cijelo vrijeme u distance learning modelu, ali ljuta sam na muza jer nije dozvolio da se vrati u skolu u vrijeme dok je bilo relativno sigurno i dostupno. Ovako ce ostati s nekakvom nasumicnom djecom i dosadnom uciteljicom, umjesto da je za kompjuterom s djecom koju zna i uciteljicom iz skole.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I koliko se isplati ići dva tjedna u školu?
    Srela koleginu ženu,unuci napola Ameri su tu zaglibili od veljače,veli kak velikog trebaju upisati u školu,a mali će tek u svibnju stasati za školu

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nama je za sina (9g) prvo javljeno da ide u samoizolaciju a onda par sati kasnije da ne ide. Tih par sati je bio u svojoj sobi, jeo je tamo, kad sam ja ulazila stavio bi masku (i ja) a obliznja kupaona je isto trebala biti 100% njegova (taman sam kci htjela iselili kad je došla obavijest da ipak ne idu u samoizolaciju)
    Da li sam pretjerala, ili ne, da li bi tako izdržali 10 dana ili ne bi - ne znam, a nadam se I da nećemo isprobavali.... makar nisu neke šanse da cemo se izvuc od tog.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Nama je za sina (9g) prvo javljeno da ide u samoizolaciju a onda par sati kasnije da ne ide. Tih par sati je bio u svojoj sobi, jeo je tamo, kad sam ja ulazila stavio bi masku (i ja) a obliznja kupaona je isto trebala biti 100% njegova (taman sam kci htjela iselili kad je došla obavijest da ipak ne idu u samoizolaciju)
    Da li sam pretjerala, ili ne, da li bi tako izdržali 10 dana ili ne bi - ne znam, a nadam se I da nećemo isprobavali.... makar nisu neke šanse da cemo se izvuc od tog.
    J ima 10g i bila je u SI i mi ju nismo izolirali u sobu. S obzirom da se radilo o pozitivnom djetetu iz razreda i da je od kontakta do SI prošlo nekoliko dana, procijenili smo da nema potrebe. Iskreno, ne znam kako bi ona to izdržala. Jedva je ovo izdržala jer je tip koji mora na zrak bar malo. Vikala je da će se ugušiti u kući
    E sad, da je kontakt bio rizičniji ili da je ona pozitivna ne znam kako bismo. Maske bi nosili, ali nisam sigurna da bi ju baš mogli zatvoriti u sobu.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    I koliko se isplati ići dva tjedna u školu?
    Srela koleginu ženu,unuci napola Ameri su tu zaglibili od veljače,veli kak velikog trebaju upisati u školu,a mali će tek u svibnju stasati za školu
    Nista te ne razumijem. Kakva dva tjedna?

Ne razumijem ovo stasanje za skolu. Niti jedna americka savezna drzava nema veze sa svibnjem i polaskom u skolu. Ili su zaglibili u Hrvatskoj pa cekaju svibanj?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Breaking news: ukinuli nam skolu. Middle i high school prestaju polako od sutra, a bit ce kompletno online do kraja sljedeceg tjedna. Elementary school pocinje drugi tjedan, s potpunim zavrsetkom 30.11. (Imamo u medjuvremenu Thanskgiving i jos neke no-school days, oko konferencija i slicno.) Pravo na skolu uzivo ce imati djeca s (nekim) IP, a i djeca essential workers ce takodjer biti u skoli u vrijeme kad bi bila nastava (besplatno), a poslije i u afterschool care, ako plate.

Nama ovo nista ne mijenja na stvari, s obzirom da je cijelo vrijeme u distance learning modelu, ali ljuta sam na muza jer nije dozvolio da se vrati u skolu u vrijeme dok je bilo relativno sigurno i dostupno. Ovako ce ostati s nekakvom nasumicnom djecom i dosadnom uciteljicom, umjesto da je za kompjuterom s djecom koju zna i uciteljicom iz skole.
    Kod nas suprotno. Svi idu u skolu , ali djeca sa kronicnim bolestima mogu ostati doma. I po svemu sudeci snalaziti se kako znaju i umiju. Moja je doma od ponedjeljka jer je postalo prilicno kaoticno zadnjih dana, ali od profesora ni tona ni slike ova 3 dana.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I kako ide pravdanje u tom slučaju?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I kako ide pravdanje u tom slučaju?
    Pa u nasem slucaju ocito -nikako.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pravdanje od škole,na to mislim

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pravdanje od škole,na to mislim
    Na sto tocno mislis?
    Kako dijete dobije potvrdu da ne mora u skolu?
    Ili kako se skola pravda jer nista ne radi?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas suprotno. Svi idu u skolu , ali djeca sa kronicnim bolestima mogu ostati doma. I po svemu sudeci snalaziti se kako znaju i umiju. Moja je doma od ponedjeljka jer je postalo prilicno kaoticno zadnjih dana, ali od profesora ni tona ni slike ova 3 dana.
    Tu je stvarno organizirano, ne mogu reci da nije. Mi smo od pocetka skolske godine u distance learning modelu. Drugi razred, 22 ucenika, jedna "glavna" uciteljica i tri dodatne koje, jednom tjedno, predaju odredjeni predmet. Skola traje od 8:15 do 2:30, ali su djeca samo u odredjeno vrijeme s uciteljicom na live sastancima. M je obicno gotov negdje do podne.

Kad prebace sve skolarce na distance learning, nastava ce biti prakticki ista, svi ce ostati s uciteljima s kojima su bili do sad. Djeca s posebnim potrebama (tipa nagluhost, vece poteskoce oko gradiva, itd) ce izgleda i dalje moci u nekakav oblik skole uzivo.

Ono sto nama nikako ne odgovara je losa kvaliteta samog gradiva jer je, uz posve novu uciteljicu koja inace nije iz domicilne skole, totalno propustena sansa za accelerated instruction, odnosnog naprednije gradivo. Tako da, prakticki, nas drugasic cita knjige za drugi razred i ponavlja glasove i slova, te zbraja brojeve valjda do 20, iako je, prema standardnim mjerama, citanje na razini sestog razreda, a matematika tko zna gdje, ali svakako nekoliko razreda ispred. Uzasno mu je to dosadno, a i uciteljica koja mu je dopala nema nikakve zelje, potrebe, ili znanja za animaciju djece od sedam i osam godina tako da se snalazimo kako znamo i umijemo.

Samo da nam ne zabrane taekwondo. Vratili smo se u dvoranu nedavno i sad djeca prakticki treniraju 4-5 dana tjedno, samo da nesto rade s ostalim zivim bicima.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Na sto tocno mislis?
    Kako dijete dobije potvrdu da ne mora u skolu?
    Ili kako se skola pravda jer nista ne radi?
    , i u isti mah.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Tu je stvarno organizirano, ne mogu reci da nije. Mi smo od pocetka skolske godine u distance learning modelu. Drugi razred, 22 ucenika, jedna "glavna" uciteljica i tri dodatne koje, jednom tjedno, predaju odredjeni predmet. Skola traje od 8:15 do 2:30, ali su djeca samo u odredjeno vrijeme s uciteljicom na live sastancima. M je obicno gotov negdje do podne.
    Ovo zvuči super, u odnosu na proljetnu noćnu moru s cjelodnevnom školom, slanje zadataka u nedoba s traženjem feedbacka, a onda kad je sve gotovo, da se "malo opuste" - kreativni rad i projektni dan.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    J ima 10g i bila je u SI i mi ju nismo izolirali u sobu. S obzirom da se radilo o pozitivnom djetetu iz razreda i da je od kontakta do SI prošlo nekoliko dana, procijenili smo da nema potrebe. Iskreno, ne znam kako bi ona to izdržala. Jedva je ovo izdržala jer je tip koji mora na zrak bar malo. Vikala je da će se ugušiti u kući
    E sad, da je kontakt bio rizičniji ili da je ona pozitivna ne znam kako bismo. Maske bi nosili, ali nisam sigurna da bi ju baš mogli zatvoriti u sobu.
    Soba ima svoju natkrivenu terasu, može na zrak
    Ma ne znam, on je samo pitao hoćemo mu staviti tv i plejku, da smo to stavili vjerojatno bi ga jedva i na školu natjerala A inače stvarno redovito ide van, u parkić (bez mobitela), trenira 4-5x tjedno na otvorenom - ali plejka i fortnite, to je top

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Moj sin je od danas u SI, normalno živimo svi skupa
    On ne bi podnio biti sam u sobi, bez ičega
    ALI
    Mi se mozemo izolirati zajedno s njim, ne idemo nigdje, radimo od doma, a manji u vrtić ne ide..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bubilo, drži se Vibram da sumamed pomogne.

Vjerojatno predškolci odašilju viruse bolje kad su im roditelji fizički puno bliže, nego nekom teenageru.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj LolaMo prvotno napisa Vidi poruku
    M...
    Mi se mozemo izolirati zajedno s njim, ne idemo nigdje, radimo od doma, a manji u vrtić ne ide..
    E da - a kod nas kći u školu, mm na posao. Jedino sam ja doma stalno. Bilo bi u mojim očima neodgovorno da ne pazimo i širimo dalje, a bilo bi i neodgovorno prema nama da se razbolimo teže i tko će onda o njima brinuti? Bake i deda u 70-im?

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pa nisam niš rekla, naglasila sam da se mi možemo skupa s njim samoizolirati

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj LolaMo prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nisam niš rekla, naglasila sam da se mi možemo skupa s njim samoizolirati

Ma jasno, ni ne mislim da jesi... nije svima isto, samo to je trebala biti poruka
    Posljednje uređivanje od sillyme : 11.11.2020. at 22:05

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i moj sin je u drugoj samoizolaciji bez nekih posebnih mjera, samo ga bas ne ljubim i pazimo na sudje

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Soba ima svoju natkrivenu terasu, može na zrak
    Ma ne znam, on je samo pitao hoćemo mu staviti tv i plejku, da smo to stavili vjerojatno bi ga jedva i na školu natjerala A inače stvarno redovito ide van, u parkić (bez mobitela), trenira 4-5x tjedno na otvorenom - ali plejka i fortnite, to je top
    mom se u samoizolaciji preselio komp iz radne sobe u njegovu. njemu je ta samoizolacija istovremeno bila raj na zemlji i muka bozija.
    mi mu nismo smjeli uci u sobu , komp je bio uz njega, jedino jos da je uspio kako izlaci van bar jednom u tom periodu, on bi trenutno potpisao za takav zivot.
    Komp je konacno vracen u radnu sobu, iako je on u skoli vec mislim dva tjedna

edit:
    zanimljiv clanak o kategoriji "vjerojatno oboljelih"
    https://www.tportal.hr/vijesti/clana...ljudi-20201111
    Posljednje uređivanje od spajalica : 12.11.2020. at 06:39

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Da, i to su bolovanja s tom dijagnozom, a ne zna se koliko ima dijagnozu, ali im ne treba bolovanje.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    mom se u samoizolaciji preselio komp iz radne sobe u njegovu. njemu je ta samoizolacija istovremeno bila raj na zemlji i muka bozija.
    mi mu nismo smjeli uci u sobu , komp je bio uz njega, jedino jos da je uspio kako izlaci van bar jednom u tom periodu, on bi trenutno potpisao za takav zivot.
    Komp je konacno vracen u radnu sobu, iako je on u skoli vec mislim dva tjedna

edit:
    zanimljiv clanak o kategoriji "vjerojatno oboljelih"
    https://www.tportal.hr/vijesti/clana...ljudi-20201111
    Da, onda 'vjerojatan covid' nije garancija da nema novih SI.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

3082 pozitivna, 1600 pacijenata na liječenju, 178 na respiratoru i 32 osobe preminule. Mjere: maske u zatvorenim prostorima. Situacije je pod kontrolom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •