Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim preskačeš dio oko parketa A i nisi u pravu vezano uz zaštitu stanoprimaca... no to je druga tema
    Da, parket je nezgodan, ali roditelji s malom djecom ionako ne traže stanove preko 2.500 mj najam s novim parketima tak da ono... trošni laminat bi sasvim poslužio.

Da, psi su izgrizli dio elementa i stolice te kod vrata potrgali tapete. Stolice sam već promijenila. Element ionako mora doći novi. Zidove ću sredit. Onako, pa ni samac koji živi kao pustinjak ne bi u deset g sačuvao stan da je kao novi, bez naravno ulaganja.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Da, parket je nezgodan, ali roditelji s malom djecom ionako ne traže stanove preko 2.500 mj najam s novim parketima tak da ono... trošni laminat bi sasvim poslužio.

Da, psi su izgrizli dio elementa i stolice te kod vrata potrgali tapete. Stolice sam već promijenila. Element ionako mora doći novi. Zidove ću sredit. Onako, pa ni samac koji živi kao pustinjak ne bi u deset g sačuvao stan da je kao novi, bez naravno ulaganja.
    Postoji i svemir van tvog svemira - i roditelji s manjom djecom uzimaju i novije stanove s višim cijenama najma. Uostalom i mi smo bili najmoprimci u lijepom novom stanu s dvoje male djece - ali i s 3 pologa garancije, najmodavac je bio više puta u stanu itd...
    Ali hvala još jednom na potvrdi zašto ne iznajmljujemo ljudima s psima...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 04.12.2020. at 10:38

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da, psi su izgrizli dio elementa i stolice te kod vrata potrgali tapete. Stolice sam već promijenila. Element ionako mora doći novi.
    Ajme ovo mi je grozno ja sam dugo imala podstanarku koaj je bila solo, u jednomo trenu me pitala jel može nabaviti malog psića i nisam imala ništa protiv. Ovakve stvari mi uopće nisu pale na pamet. Na kraju nije nabavila psa, al je zato našla momka odnosno budućeg supruga dostojna zamjena

Ja bih recimo "poludila" da mi netko mijenja namještaj po stanu po svojoj volji, helloou uredili smo ga u određenom stilu, moderan, jednostavan, neki Scandinavian design minimalistički. I sad da mi netko dofura neke bezvezne stolice ili element, ono šiznula bih. No meni kao opravdanje, mi smo stan zaista lijepo uredili novi namještaj, novi uredjaji i dosad su svi podstanari znali cijeniti takav stan. Redom mladi samci ili parovi (garsonijera).

Žuta, što se tič grijanja uvjerljivo je najpovoljnije imati plinsko etažno, apsolutno ne postoji povoljnija opcija za grijanje u Zg. Imaš sve više takvih stanova građenih od početka 2000tih do danas. i naravno izolacija im je bolja. Velika prednost toga je što nije onaj odvratni suhi zrak kao od toplane. Sve sama reguliraš.

ove vaše brojke za račune su mi ogromne, ne znam točno naše jer muž plaća režije al znam da su puno manje.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.12.2020. at 12:00

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma žuta, ne uzrujavaj se. Imam ja samca podstanara susjeda, svako malo ima tulum i svi se fino ponapiju, garant ima prolivenog po parketu što nitko ne primijeti do sljedećeg dana. Stanovi se troše životom, to je tako normalno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •