Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Medo dobro si odlučila. Privatnik i bolnica u slučaju histeroskopije su nebo i zemlja. I stvarno je histeroskop kod privatnika uži i sve je manje bolno. Prije prve histeroskopije me upravo dr. iz bolnice savjetovao da obavim privatno jer sam nerotkinja i postoji opasnost da se ušće maternice proširi. U Vilija me operirao oba puta dr. Radončić. Medo, da si bliže Splitu definitivno bi ti predložila Cito jer mi je neusporedivo kod njih bilo bolje u odnosu na sve.
    Jel vidim da je mucenje i citam po clancima bolje ici privatno.Kod kojeg dr. Isla u Vili ili mi je sve jedno.sad samo moram cekati pravu mengu i javiti se.Citala za cito,ali mi daleko nazalost...

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Jel vidim da je mucenje i citam po clancima bolje ici privatno.Kod kojeg dr. Isla u Vili ili mi je sve jedno.sad samo moram cekati pravu mengu i javiti se.Citala za cito,ali mi daleko nazalost...
    U Vilija sam išla kod dr. Radončića. On je još onda tamo radio. Sad ne znam kako je danas, s obzirom da ima svoju kliniku. Ako ti bude samo dijagnostička histeroskopija onda nemaš straha, neće te ništa boliti. Onda samo gledaju unutrašnjost maternice. Inače za taj office oni tamo nisu davali nikakve tablete ni lokalnu, a čitala sam da drugdje daju. Ti isto pitaj, makar da dobiješ za opuštanje nešto. Ipak trebaš biti mirna dok se to radi. Dr. Radončić je inače za to bio u to vrijeme najbolji, i oni su prvi imali office histeroskop u RH. A kako si i napisala, radi se obavezno na početku ciklusa dok je sluznica najtanja. I cervikalni brisevi moraju biti ok. To mi recimo u bolnici nikad nisu tražili, a ful je bitno da se ne unese kakva beštija dublje u maternicu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •