Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Ja idem sutra u Petrovu da mi se potpiše zahtjev za 2. IVF postupak. Sjeća li se tko treba li u Margaretsku predati samo taj zahtjev ili još neku medicinsku dokumentaciju? Pretpostavljam da treba i predračun iz Makedonije, to sam zatražila pa čekam da mi se jave.

Ja sam inače iz Petrinje pa vam ne moram ništa govoriti, osim da će mi dobro doći da se bavim nečim drugim.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Rikku prvotno napisa Vidi poruku
    Ja idem sutra u Petrovu da mi se potpiše zahtjev za 2. IVF postupak. Sjeća li se tko treba li u Margaretsku predati samo taj zahtjev ili još neku medicinsku dokumentaciju? Pretpostavljam da treba i predračun iz Makedonije, to sam zatražila pa čekam da mi se jave.

Ja sam inače iz Petrinje pa vam ne moram ništa govoriti, osim da će mi dobro doći da se bavim nečim drugim.
    Rikku, sjećam se da sam uz zahtjev predavala hrpetinu medicinske dokumentacije, sve živo što bi bilo bitno za odobrenje (raniji ivf-ovi, moji nalazi, od supruga, i dr.). I naravno predračun i potvrdu klinike da nas primaju u postupak. Preslike osobnih iskaznica i zdravstvenih iskaznica....
    Drži se i nadam se da si ok, kao i svi tvoji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •