Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da mozemo preko granice, samo nam treba negativni pcr za nazad...Tako sam ja shvatila, ali moram jos provjerit jer se nadam ici uskoro.
    Preko granice se moze u mk,samo pitaju di se ide i neki dokazat.Nazat netreba nista.Jedino u hrvatsku se ide u samoizolaciju ili test se radi.I onda vas maknu sa samoizolacije.Friske info..

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Preko granice se moze u mk,samo pitaju di se ide i neki dokazat.Nazat netreba nista.Jedino u hrvatsku se ide u samoizolaciju ili test se radi.I onda vas maknu sa samoizolacije.Friske info..
    Medo2711, thanks za info....samo cu tražit kad bude vrijeme da mi sastave iz klinike nekakvu potvrdu da idem dolje u postupak.
    Naravno, sad kad gledam letove CA otkazala sve nakon 17.1. do 29.1. Svaki put neka zapreka....prosli mjesec nije bilo buseva do Zg zbog propusnica....sad ovo....

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Medo2711, thanks za info....samo cu tražit kad bude vrijeme da mi sastave iz klinike nekakvu potvrdu da idem dolje u postupak.
    Naravno, sad kad gledam letove CA otkazala sve nakon 17.1. do 29.1. Svaki put neka zapreka....prosli mjesec nije bilo buseva do Zg zbog propusnica....sad ovo....
    Branca sad si me zabrinula s postom. Nisam znala da su letovi otkazani. Vjerojatno je to zbog propisane samoizolacije pa ljudi ne putuju. Nadam se da ce se od 1.2 malo popustiti s mjerama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •