Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1357

Tema: 3....2.....1.... kreni u 2021

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Tako da sam zapravo naučila uspoređivat se sama sa sobom i hepi sam što sam tu di jesam.
    To tako i treba biti. To je jedino ispravno.

j-la draga, javi nam se, prijavljuj. Možda se ipak skupi neka grupica za vježbanje doma s Tati, Zuzkom, Tonyem.., meni se isto jako teško pokrenuti vježbat doma sama (nisam nikad bila taj tip, al uz ovaj topic bih ipak odradila pokoji trening doma) zato i idem na ove ranojutarnje treninge s curama jer mi je to kick u dupe.

palčice, super si se iskmobinirala s vilenjakom trk+bajk!

ina33, thanx za odgovor, reći ću to frendici koja ima problem dugotrajnih krvarenja i anemije, a godinama nikako da joj ustanove uzrok i postave dijagnozu. Željezo joj propisuju samo oralno.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    ina33, thanx za odgovor, reći ću to frendici koja ima problem dugotrajnih krvarenja i anemije, a godinama nikako da joj ustanove uzrok i postave dijagnozu. Željezo joj propisuju samo oralno.
    Tako su i meni prije nego što sam dospjela hematologu, a hematologu me uputio gastrić jer me oralno željezo gurnulo u nova sitna krvarenja (točkasti erozivni gastritis i hemeroidi).

BTW, u FB grupi sam Hip Replacement for Active People, jer me to možda nekad čeka down the line, a bolje u to ući ojačanih mišića, nego kao floppy. Ako bude trebalo pa da škicam koje su mogućnosti. Što se vani radi,u Americi, to su svjetovi razlike u odnosu na nas - tisuću vrsta proteza, x postupaka - odluka za protezu (vrst) pada u odnosu na očekivanja nakon op, dob, dg., a vjeorjatno i lovu. Čula sam da je jedan ortoped u ZG (Delimar) počeo operiravati tako da ne dobiješ tisuću doživotnih ograničenja (nikad ne prekrižiti noge, nikad ne saviti nogu više od 90 stupnjeva). U Americi ljudi tipa 9 tj nakon op (ako su bili sportaši) dižu utege iz dubokog čučnja (ja ga ne mogu niti napraviti, kao dijete sam bila u remenčićima za kukove, i naučila sam se tako živit), rade špage, trču, jašu ono... nevjerojatno (trčanje i jahanje je do pred valjda 30 godina bilo apsolutni no-no). Dobro, i ti su relativni ekstrem u odnosu na ogromnu populaciju ekipe s totalnom endoprotezom, ali... hoću reć' nisu vježbe samo za sto posto zdrave... baš suprotno, čini mi se da faličnija ekipa mora uložit i više da joj bude dobro, da napreduje, a da pak ne pretjeruje.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.01.2021. at 12:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •