Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1357

Tema: 3....2.....1.... kreni u 2021

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Jucer smo dosli do nekog trim parka, dijete se izguštalo, muž je u lošoj fazi jer ga zezaju koljena i nije htio probat ništa, a pravi je predstavnik "jače je bolje" stila i nikako da nadođe do toga da ima kontinuiranu aktivnost i da modificira. Npr. odbijao je plan. štapove (neki atavizam "ubost će se u oko"). A trebaju mu, jedno koljeno operirano, drugo još u mladosti ozlijeđeno. I sad je konačno došao do ortopeda jer šepucka i svako malo nešto s tim koljenima. I pitao ga za štapove i ovaj mu je rekao za silazak obavezno, stalno. I sad ih je tek počeo koristiti, long overdue. I stalno je brijao da neće jačat kvadricepse ako koristi štapove. Zapravo je 0-1 tip: ekstremno sjedenje, a 51 god (tipa 10+ sati dnevno), pa onda tako 7 dana, pa ajmo orbitrek 2 h vrćenja na maks opterećenje da kao vrati kalorije na neutralno uz binganje serija. Stalno zbraja kalorije i uvijek 0-1 đir - iz ful mirovanja u intenzivno, pa onda koljena gecrk pa se nervira i tako u krug. Ja sam se jučer iznenadila jer sam probala neke od tih sprava tipa one balansere i na sve sam mogla osim na jedan. Sve je puno lakše kad je core jak i kad si u kontroli. Fleksibilnost mi je koma, ali to je zbog kukova, to se zadovoljim održavanjem na ovom nivou. Zapešće lijeve ruke sam ozlijedila pa su svi plankovi laktovski plankovi, ali da nije tog zapešća, ko zna što bih ja sve bila isprobala u tom parku, a što mi ne bi padalo na pamet npr. pred 10 godina. Tako da sam zapravo naučila uspoređivat se sama sa sobom i hepi sam što sam tu di jesam.
    Jak core i gluteusi su bitni za nas što sjedimo 8+ sati, olakšavamo jednoj kičmi prisilni položaj.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Jak core i gluteusi su bitni za nas što sjedimo 8+ sati, olakšavamo jednoj kičmi prisilni položaj.
    Mene kraj 2020. iznenadio.... pogledom na lijepu guzu u ogedalu . Baš sam joj se obradovala. Inače sam građe ogromne prsi, trbuh zna bit izražen, al guza - ravan. I ono... nešto se izbočilo, nisam se uopće gledala, nego ono mutno - koji je sad ovo vrag, neka izbočina, jel' to neka roba, kad to moja guza! Samo sam je skužila u nekom pokretu koji sam slučajno ulovila pa sam joj se divila .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.01.2021. at 13:22

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Mene kraj 2020. iznenadio.... pogledom na lijepu guzu u ogedalu . Baš sam joj se obradovala. Inače sam građe ogromne prsi, trbuh zna bit izražen, al guza - ravan. I ono... nešto se izbočilo, nisam se uopće gledala, nego ono mutno - koji je sad ovo vrag, neka izbočina, jel' to neka roba, kad to moja guza! Samo sam je skužila u nekom pokretu koji sam slučajno ulovila pa sam joj se divila .
    Izgled dođe kao bonus
    Moji mišići cora i gluteusi su oslabili, mada nikad nisu ni bili perfektni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •