Magriz mi imamo srecu pa su nam bazeni otvoreni, jer su na otvorenom. Plivamo i deca i ja. Pliva se i po kisi, kao sto je danas slucaj, ali ovde nikad nije prehladno. Minimalno je 10c (isto kao danas :D)
Sto se plivanja tice ja sam konacno dosla do kilometar po treningu, to je za mene super. Nemamo bas puno vremena jer su time slots 45 minuta, tako da plivamo oko 35 minuta.
Kao i sasi, meni je vezbanje sacuvalo mentalno zdravlje, posebno u 2019. godini. Ja sam isto samodisiplinovana, no gledajuci muza i decu, efekat na okolinu je pozitivan :D
Danas sam istrcala 8km, po kisi. Meni je trcanje meditativno, plus slusam audio knjige.

Palcice, za polumaraton ti je dosta i 17km duzine, ako mislis da treniras za trku. Mozes raditi na endurance-u i brzini i u okviru te maksimalne duzine. Bitno je da lagano buildas aerobic engine, a nacini su - ili duze ili brze.
Konkretno to znaci kraci intervalni treninzi, fartlek i tempo treninzi srednje duzine, i onda, recimo jednom nedeljno, duzina bez osvrtanja na brzinu. Ako si zainteresovana ima mnogo trening planova za polumaraton na internetu, neki su individualizirani (recimo ako imas strava subscription), a neki opsti. Treba proceniti koji si nivo sada, i onda pogledati koje su opcije.