Adriene ima novi novogodišnji program od 30 dana, zove se Breath. Jučer sam počela, prvi put očekivano spor, ali radi Adriene svoje i kad misliš da ne radi ništa. A i disanje je danas važno, pa i ako bude više na tu stranu, a manje na vježbačku, obećala sam joj se za tih 30 puta.
Što se vježbanja generalno tiče, ja tu baš nemam neke ciljeve. Već stvarno odavno nemam ciljeve tipa da mi odu dva centimetra sa bedara, da mi se digne dupe, da transformiran figuru, ili slično. Važno mi je da sam generalno zadovoljna izgledom, ali ne ulazim ni u kakva seciranja dijelova i djelića tijela. Naravno, ako me kakava promjena iznenadi, dobrodošla je :D. Kad nešto radim ozbiljnije, tj kad idem na balet ili ovu zadnju jogu, spadam u "štrebere", kako nas nekoliko zove voditeljica baleta, dakle radim zaozbiljno i ne zabušavam. Onda napredak u samoj aktivnosti, naravno, dolazi kao prirodna posljedica.
Sad sam opet sama svoj majstorica, i nisam zadnjih mjesec dana ništa planski radila, ali nekako, mi smo uvijek u kakvom takvom pokretu, šetnja tamo, šetnja vamo, i malo kad se osjećam ko totalna šteta.
Što se teme tiče, ja sam za raspravu pa i za konfrontaciju. Dobro je da si možemo napisati što mislimo (naravno, ne baš sve što mislimo).