Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sinoć sam pogledala Pieces of a Woman, odličan, prilično potresan film, sa više nego izvrsnom glumom Vanesse Kirby, a ni Shia LeBeouf ne zaostaje, sjajno odigrano...
    Meni je malo too much i predugačka bila uvodna scena poroda, redateljski je sve skupa malo pretenciozno, ali zato je gluma savršena!

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Sinoć sam pogledala Pieces of a Woman, odličan, prilično potresan film, sa više nego izvrsnom glumom Vanesse Kirby, a ni Shia LeBeouf ne zaostaje, sjajno odigrano...
    Meni je malo too much i predugačka bila uvodna scena poroda, redateljski je sve skupa malo pretenciozno, ali zato je gluma savršena!
    joj meni je ta scena poroda bila genijalna!
    nevjerojatno da je sve u jednom kadru snimljeno
    inače obožavam te duge kadrove, zaslužuje divljenje ako ništa drugo, onda u organizacijskom smislu, još kad gluma to sve skupa oplemeni...
    meni je bio baš upečatljiv trenutak kada primalja nakon poroda nakratko osjeti olakšanje, kao i ostatak koji uslijedi
    i ono kad se vidi da nakon poroda nosi one gaće s uloškom (ide mi u rang s I may destroy you i scenu sa period sexom), rijetko imamo priliku vidjeti i normalizirati i demistificirati sve te uobičajene nuspojave poroda.
    i most mi je super simbolika.
    film ne bih preporučila trudnicama ni mladim majkama!

(ja Shiu LeBoufa ne volim. Mislim da je zaista dobar glumac, al kad god glumi šupke, mislim da zapravo ne glumi)
    Posljednje uređivanje od betty blue : 16.01.2021. at 22:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •