Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1357

Tema: 3....2.....1.... kreni u 2021

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Trkacice na minusu, po cemu trcite? Snijegu i ledu?

Razmisljam o hodanju (kad nije -20), ali imam traume iz djetinjstva od leda (i slomljene ruke na klizanju).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Trkacice na minusu, po cemu trcite? Snijegu i ledu?

Razmisljam o hodanju (kad nije -20), ali imam traume iz djetinjstva od leda (i slomljene ruke na klizanju).
    Trkači trče u tenisicama (ove koji prozuje pored mene, ne kližu se oni, prebrzi su da se kliznu, čini se meni), a ja hodam u "gradskim derezama" tj. "žabicama" kako ih tu nazivaju - po potrebi ih stavim ako je zaleđeno na cipelu, ide na svaku, od baletanke do buce - to je guma s diskretnim malim čavlićima, na koju pravi aplinisti kažu "pih", ali ja sam relativno zadovoljna kako drži - skoro pa da možeš i zaboravit da hodaš na ledu, nije baš 100 posto uvijek da nećeš malo proklizat, ali čisto OK.

Za vikend sub oko 10k koraka (7 km i sića), Samoborsko, a ned oko 17k koraka (negje oko Sljemena), oko 11km. Ovo oko Sljemena je bila manja gula jer je bilo makadam uglavnom, al po snijegu. Antonija Blaće je stavila jednu hilerijus objavu njene šetnje u prirodi uz caption "a i ta priroda više dop*". Nasmijalo me, ali ja stvarno ne mogu zamislit da mi to dosadi, ja sam stvarno hepi vani.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 18.01.2021. at 15:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •