Pokazuje rezultate 1 do 50 od 223

Tema: Je li vama hladno?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ah, moram jos jednu anegdotu: srce zime, djevojcica od 2-3 godine, na temperaturi od par stupnjeva, vjetar puse sto na sat - u haljinici kratkih rukava, majka je vozi na biciklu naprijed u sjedalici. Zaustave se kraj mene na semaforu, meni vilica nekontrolirano padne , a mama to primjeti, okrene se prema meni i sa smijeskom mi kaze: Nece da obuce jaknu... I otpedalira dalje u oluju.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    Ah, moram jos jednu anegdotu: srce zime, djevojcica od 2-3 godine, na temperaturi od par stupnjeva, vjetar puse sto na sat - u haljinici kratkih rukava, majka je vozi na biciklu naprijed u sjedalici. Zaustave se kraj mene na semaforu, meni vilica nekontrolirano padne , a mama to primjeti, okrene se prema meni i sa smijeskom mi kaze: Nece da obuce jaknu... I otpedalira dalje u oluju.
    Obukla bi mi fuc...jaknu jer znam koliko puše na bajku, al dobro...

Nije samo u Nizozemskoj da su tako golišavi, ja nesmrzavica bih se naježila kad bih vidjela po Bxl, Londonu, Parizu po cičoj zimi žene u suknjama ili hlačama s bosim nogama, ono bosa noga u cipeli, mi s par slojeva odjeće drhtimo, a osim hladnoće pušeee ko ludo. Brrrrr....Obično okrenem glavu jer ih ne mogu ni gledat.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Obukla bi mi fuc...jaknu jer znam koliko puše na bajku, al dobro...

Nije samo u Nizozemskoj da su tako golišavi, ja nesmrzavica bih se naježila kad bih vidjela po Bxl, Londonu, Parizu po cičoj zimi žene u suknjama ili hlačama s bosim nogama, ono bosa noga u cipeli, mi s par slojeva odjeće drhtimo, a osim hladnoće pušeee ko ludo. Brrrrr....Obično okrenem glavu jer ih ne mogu ni gledat.
    I ja se sjećam toga kad sam jedne zime boravila u Londonu... užas... Inače, rekla mi je susjeda tamo da većina ljudi u kasnijim godinama ima problema s inkontinencijom. Pitam se zašto...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •