Pokazuje rezultate 1 do 50 od 223

Tema: Je li vama hladno?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    Kad zelim dijete prisilti da se obuce/skine jer ja mislim da joj je prehladno/pretoplo, uvijek se sjetim Juula i toga da su nasa djeca kompetentna.
    Ako ne zeli obuci jaknu, a vani je hladno, umjesto da se natezemo, ponesem jaknu sa sobom jer ce ju zatraziti nakon 5 m kad ju pomete vjetar ispred kuce. Svi sretni.
    Tako sam ja počela. Trebali neki dan u šetnju, ono udri da je vani sunce i neće i neće jaknu.
    Nakon 10 metara ispred zgrade, na pitanje jel želi obući jaknu odgovor je bio potvrdan.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Tako sam ja počela. Trebali neki dan u šetnju, ono udri da je vani sunce i neće i neće jaknu.
    Nakon 10 metara ispred zgrade, na pitanje jel želi obući jaknu odgovor je bio potvrdan.
    Da, pa nije tako samo kod oblačenja...

Ivana Brlić Mažuranić napisala je u priči Bratac Jaglenac i sestrica Rutvica da mlađi nikad ne pojede što stariji ne promisli. Tako je i s oblačenjem. Mi smo ti koji trebamo misliti za djecu korak unaprijed. Ovo je ok pristup - uzeti jaknu sa sobom i ponuditi, ali ja ne bih olako odustala od uvjeravanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •