-
Pa i rizot je totalno starinsko jelo, ne smatram ga nikakvom novotarijom, postoji bar parsto godina
Dapace, i okusom je prilicno tradicionalan, tj ne iskace u smjeru egzotike
Osobno volim i tradicionalna jela a bome i egzoticna, volim isprobavat nove okuse i kombinacije koje nisu uobicajene za nase podneblje. Meni se otkrio cijeli novi svijet kad sam se makla od nase balkanske kuhinje. Sto ne govori nista lose o balkanskoj kuhinji, samo, postoji toliko toga na svijetu a zivimo u vremenima kada su nam dostupne informacije o razlicitim kuhinjama, tehnikama, namirnicama... meni je to sve bogatsvo raznolikosti
Posljednje uređivanje od betty blue : 30.01.2021. at 09:36
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma