Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6546

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016
    Lokacija
    Sjever
    Postovi
    2,035

    Početno

    Bukovace (700 g) narezes na trakice i dodas ih u posudu s 2 zgnjecena cesnja cesnjaka, 3 zlice soja sosa, 1.5 zlicom javorovog sirupa ili blagog meda, 75 ml maslinovog ulja, zlicicom kumina, cilijem i 1/2 zlicice pimenta. Zadnja tri zacina sameljes fino i dodas 1.5 zlicicu na gljive, a ostatak pomijesas s 20-30 ml maslinovog ulja i poslije koristis kao dressing.
    Stavis na 2 pleha s papirom u pecnicu na 200 cca 20 min. Pokusaj sto vise razdvojiti gljive da se ne dodiruju. Nakon 20 min ih mozes prebaciti na isti pleh i ostaviti jos 5-8 min u pecnici dok se ne posuse i zahrskave. Pazi da ne zagore.

    Avokado izmiksas s 90 g kreme od kokosa i 10 g lisca korijandra.
    Luk (1 ljubicasti) tanko narezan mariniras u soku od narance (60 ml), trakicama kore narance, octu od bijelog vina (60 ml), pimentom (10 bobica) i zlicicom secera. Trebao je ici jos i caj od hibiskusa unutra, ali ga nemam.

    Ima i recept za tortilje od masa harina, ali em nemam masa harina, em s malom djecom ne stignem mijesiti pa sam varala i kupila kukuruzne tortilje.

    Recept iz Flavour Ottolenghi
    Posljednje uređivanje od Munkica : 02.02.2021. at 20:16

  2. #2
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    zg
    Postovi
    4,609

    Početno

    Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    Bukovace (700 g) narezes na trakice i dodas ih u posudu s 2 zgnjecena cesnja cesnjaka, 3 zlice soja sosa, 1.5 zlicom javorovog sirupa ili blagog meda, 75 ml maslinovog ulja, zlicicom kumina, cilijem i 1/2 zlicice pimenta. Zadnja tri zacina sameljes fino i dodas 1.5 zlicicu na gljive, a ostatak pomijesas s 20-30 ml maslinovog ulja i poslije koristis kao dressing.
    Stavis na 2 pleha s papirom u pecnicu na 200 cca 20 min. Pokusaj sto vise razdvojiti gljive da se ne dodiruju. Nakon 20 min ih mozes prebaciti na isti pleh i ostaviti jos 5-8 min u pecnici dok se ne posuse i zahrskave. Pazi da ne zagore.

    Avokado izmiksas s 90 g kreme od kokosa i 10 g lisca korijandra.
    Luk (1 ljubicasti) tanko narezan mariniras u soku od narance (60 ml), trakicama kore narance, octu od bijelog vina (60 ml), pimentom (10 bobica) i zlicicom secera. Trebao je ici jos i caj od hibiskusa unutra, ali ga nemam.

    Ima i recept za tortilje od masa harina, ali em nemam masa harina, em s malom djecom ne stignem mijesiti pa sam varala i kupila kukuruzne tortilje.

    Recept iz Flavour Ottolenghi
    cek sto je krema od kokosa?

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •