Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2651

Tema: Darovita djeca-kako se nositi s njihovim posebnim potrebama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tak je. A možda bi nekad i rodtelj, prije neg ode stručnoj službi za dijete, moga posjetiti i stručnu službu za samog sebe.

Možda grubo zvuči, al fakat se možda ponekad može malo opustiti i pustiti djetetu da bude dijete.

Kako se već pisalo, svako od nas ima neke svoje talente i neke slabe strane. N

Naravno da treba pratit i biti u toku s djetetom, jer sve može krenuti i krivim smjerom. Ali malo opuštenosti nikom neće škoditi.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Tak je. A možda bi nekad i rodtelj, prije neg ode stručnoj službi za dijete, moga posjetiti i stručnu službu za samog sebe.

Možda grubo zvuči, al fakat se možda ponekad može malo opustiti i pustiti djetetu da bude dijete.

Naravno da treba pratit i biti u toku s djetetom, jer sve može krenuti i krivim smjerom. Ali malo opuštenosti nikom neće škoditi.

Zvuči jako grubo. Pogotovo jer ovdje otvoreno pišu i roditelji čija djeca imaju neke probleme, a iz tvojih se postova na fini način između redaka da pročitati da misliš da su oni jedini krivci za te probleme.

Koliko smo ja i MM željeli upravo to, da nam dijete bude samo dijete. Da je bezbrižna, zaigrana, da ne razmišlja o svemu i svačemu, da ju ne muče razno razne stvari o kojima dijete te dobi ne bi trebalo niti pomisliti.
    I evo, za informaciju, ja i MM smo prvo otišli potražiti stručnu pomoć za sebe. Prve riječi su nam bile: Bojimo se da mi nešto radimo krivo i da to ne vidimo.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 04.02.2021. at 14:13

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku

Kod ovih koje skupo platis privatno dobijes odmah i pomoc za sebe. Kako se postaviti prema djetetu. Ako imas srece i "dijagnozu " koja se vidi iz aviona dobijes i nju -gratis , na radionicama za roditelje. Jer znamo da jabuka ne pada daleko od stabla.
    Sto se tice mene osobno...rekla bih da su ljudi sa strane ocekivali da imam/dobijem puno vise psihickih problema obzirom na okolnosti . Tako da aama sebi dajem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •