Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1716

Tema: nogometni navijaci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Joj , žuta briješ. I zabrazdila si po bečemu o čem nemaš ni najmanjeg pojma. Dijete ti ne voli nogomet. Pa dobro. A što ako ga zavoli? U druženju u parku, i vrtiću, u školi? Okani se razmišljanja da ćeš bilo što izbit ili usadit u djecu osim osnovnih načela. Sve ostalo odradi društvo. Ako su osnovna načela ok, nemaš straha da eć biti ustaša. Ali ni sigurnost da neće voljeti nogomet

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Joj , žuta briješ. I zabrazdila si po bečemu o čem nemaš ni najmanjeg pojma. Dijete ti ne voli nogomet. Pa dobro. A što ako ga zavoli? U druženju u parku, i vrtiću, u školi? Okani se razmišljanja da ćeš bilo što izbit ili usadit u djecu osim osnovnih načela. Sve ostalo odradi društvo. Ako su osnovna načela ok, nemaš straha da eć biti ustaša. Ali ni sigurnost da neće voljeti nogomet
    Neeee. To je daleko od točnog. Dijete mi nije upoznato s nogometom. Ono je indiferentno koliko se to može biti. Ja sam čak u stanju nas odvesti na tribine jednom kad opet to bude dozvoljeno, pa da se iz prvog lica upoznam s atmosferom, da ne se**m bez pokrića, i da oni realno imaju ideju što je navijanje, u gradu u kojem žive u kojem postoji nogometni klub. Ali plašim se svega onog mračnog što zna izroniti, pa prilično često iz svega toga, onog što mi je oprečno mom sklopu vrijednosti. Ali valjda djecu treba pustiti u svijet, a ne ih držati pod staklenim zvonom. Nema smisla da očekujem da ih nikakvi društveni konstrukti koji se meni ne sviđaju neće na ovaj ili onaj način obilježiti i utjecati na njih.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Neeee. To je daleko od točnog. Dijete mi nije upoznato s nogometom.
    Nemoj mi reći da nikada nije uzeo loptu i napucao je nogom? Gotovo nemoguće, i za dječake i za djevojčice. Moji su svi "igrali" nogomet a nisu ni dobro hodali

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj mi reći da nikada nije uzeo loptu i napucao je nogom? Gotovo nemoguće, i za dječake i za djevojčice. Moji su svi "igrali" nogomet a nisu ni dobro hodali
    A to nije nogomet.

Lili, da, u pravu si. Preburno sam reagirala. Bezveze grizem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •