Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1716

Tema: nogometni navijaci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Možda se varam (ispravite me), ali ne vidim baš da "uprava" BBB nešto naročito špota ili osuđuje svoje ekstremne pripadnike.

Jedna bivša forumašica imala je iskustvo sa zakonom omerte koji u tim skupinama vlada kad joj ni vlastiti poznanici, pristojni BBB nisu htjeli pomoći u rješavanju slučaja. A slučaj je bio da joj je skupina od 30-ak odraslih BBB nakon neke bezvezne malonogometne utakmice napala 14 g. dijete samo zato jer su vidjeli da je mobitelom fotkao njihovu tribinu, a na sebi je imao oznaku suparničkog tima.
    Dočekali su ga vani, brutalno namlatili, a onda ga je par njih vozilo u mafijaškom stilu po obroncima grada i na kraju ga tako izubijanog izbacili usred ničega.
    Ponavljam: odrasli ljudi 14-godišnje obično pristojno dijete koje je napravilo par fotki na nebitnoj kvartovskoj dvoranskoj utakmici.
    Ne mogu se oni kao udruga praviti grbavi kad se ovakve stvari događaju, a istovremeno dobivati novac i poslovne prostore od grada, kluba ili koga već.
    Kad idu u Petrinju ili voze inkubatore (svaka čast!), onda su BBB, a kad rade sranja, onda naglo nisu.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Kad idu u Petrinju ili voze inkubatore (svaka čast!), onda su BBB, a kad rade sranja, onda naglo nisu.
    Odlazak u Petrinju i vožnja inkubatora dođe kao baš zgodna crtica u CV-u, bude korisna olakotna okolnost za koji god zločin te osuđuju:
    https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...atvor-15048416

Meni je super kako netko, bilo tko, ima potrebu naglasiti da prilikom pomaganja stadalnicima katastrofe nije brojao krvna zrnca unesrećenima
    super su mi i naši sudovi koji tu činjenicu uzimaju kao dokaz da netko nije fašist.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •