Stranica 193 od 383 PrviPrvi ... 93143183191192193194195203243293 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,601 do 9,650 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ki ki prvotno napisa Vidi poruku
    Za te koje oko koji se vrti prica je isto dir hdz i lokalni poduzetnici.
    Logicno je cijepiti ljude koji su kronicni bolesnici npr. One na dijalizi ili onkoloske prije kemoterapije.
    Ako je netko od njih clan HDZ-a ok.
    Ako se medu takve bolesnike uvukao fit clan HDZa koji nema veze s dijalizom ili kemoterapijom onda je to vec druga prica.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

.
    Posljednje uređivanje od lonni : 14.02.2021. at 21:15

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni je sve tužnije slušati tko se sve već cijepio preko reda To se valjda izvlače veze i vezice, a mi obični građani i naši bolesni i stari su isto građani drugog reda. Il trećeg, četvrtog...

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Moja LOM ce dobiti 10 doza AZ cjepiva ovaj tjedan [emoji16]

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je sve tužnije slušati tko se sve već cijepio preko reda To se valjda izvlače veze i vezice, a mi obični građani i naši bolesni i stari su isto građani drugog reda. Il trećeg, četvrtog...
    Nije bed, samo da smo odgovorni i čuvamo naše djedove i bake.
    #slušajstruku

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

meni bi bilo zanimljivo vidjeti strukturu onih koji su cijepljeni preko reda, odnosno "da se ne baci"
    čisto da steknemo dojam radi li se o onima koji kampiraju ispred Rebra (dakle random ljudima zainteresiranima za cijepljenje), ili ipak o moćnicima
    taj podatak bi pokazao puno toga

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    meni bi bilo zanimljivo vidjeti strukturu onih koji su cijepljeni preko reda, odnosno "da se ne baci"
    čisto da steknemo dojam radi li se o onima koji kampiraju ispred Rebra (dakle random ljudima zainteresiranima za cijepljenje), ili ipak o moćnicima
    taj podatak bi pokazao puno toga
    pa polako izlazi na vidjelo. ja sam svaki dan po nekim ustanovama, jos me nitko nije zvao da dodem da se ne baci :/

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Zato što nemaš člansku iskaznicu zna-se-koje stranke. Tja.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

možda je samo došlo do zabune. pomiješali se registri za cijepljenje i registri članova zna-se-koje-stranke
    zovu ljude iz krivog registra

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

S obzirom da su rekli da boljedasenebaci pa da nekom "s ceste" rado bi da nam napokon predstave nekog "s ceste" pa da nam ispriča tu svoju uvjerljivu priču plus dokaz da mu nitko od uže rodbine nije doktor/ica koji se eto baš urpavo slučajno isti dan cijepio kad i oni koji su naišli taj tren "na cesti" pored...
    Prilično sam sigurna da ih nema.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni dodje da posaljem muza da testira taj sustav viska ionako bi se rado sto prije cjepio jer je dosta izlozen zbog posla.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.02.2021. at 09:02

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja cak mislim i da postoje ti sto kampiraju i pokoji dobije cjepivo.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam htjela zvat u grude za sputnika, al zatvorilo u petak prijave. Svjesna sam koliko ovo smijesno zvuci, al od hoch zg slabe akcije. Za vrebanje cjepiva treba bit agilniji. :/

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I lolikijetokiza cjepljenja?
    Da ne ispadne da će polovici cjepiti o već mora ponovno!

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nisam neko vrijeme gledala grafove novih i smrtnih slučajeva na coronavirus live pa me sad jako ugodno iznenadilo da broj novih slučajeva u cijelom svijetu pada kontinuiranio i dosta strmo od 27. siječnja. Zapravo, pada od 12. siječnja, izuzev jedne anomalije koju ne shvaćam, 20. siječnja je enorman broj novih slučajeva, nekoliko puta veći nego u danima prije i poslije toga. Link vjerojatno otvara Hrvatsku, pa treba izabrati "Cijeli svijet".
    Posljednje uređivanje od vertex : 16.02.2021. at 10:25

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam htjela zvat u grude za sputnika, al zatvorilo u petak prijave. Svjesna sam koliko ovo smijesno zvuci, al od hoch zg slabe akcije. Za vrebanje cjepiva treba bit agilniji. :/
    i MM na istom putu kao ti mi čak imamo i daljnje rodbine u blizini, bio bi i smještaj riješen

Svaka čast toj epidemiologinji, a ne ovako kao kod nas.:/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja se i dalje čudim što se vi čudite ...
    pa nema doktora, medicinske sestre koji nikad nije nekog preko reda primio, naručio...

ja se samo sjećam u laboratoriju za vađenje krvi sa svo troje djece sam to doživjela - dođe se ujutro u 7, čeka se sat i pol, dva, a sa strane izlaze sestre i pozivaju frendove s djecom preko reda i još kad sam jednom prigovorila jer sam čekala skoro dva sata iskesila mi se u facu i zalupila vrata pred nosom ...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    pa nema doktora, medicinske sestre koji nikad nije nekog preko reda primio, naručio...

ja se samo sjećam u laboratoriju za vađenje krvi sa svo troje djece sam to doživjela - dođe se ujutro u 7, čeka se sat i pol, dva, a sa strane izlaze sestre i pozivaju frendove s djecom preko reda i još kad sam jednom prigovorila jer sam čekala skoro dva sata iskesila mi se u facu i zalupila vrata pred nosom ...

Istina i ja sam ovakve stvari doživjela. Dođeš na neki pregled i čekaš satima,a onda se odjednom pojavi pajdo ili prija i lijepo ih se uvede preko reda. Klasična hrvatska posla. :/

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Djeca imaju prednost u labosu

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Čitala sam bila neku kolumnu - kako zanimljivo da u cijeloj bolnici Rebro nema niti jedan pacijent ili član osoblja koji bi mogao dobiti taj višak cjepiva, nego se moraju zvati mladi i podobni

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Djeca imaju prednost u labosu
    ima i među djecom podobnijih ... i kakvoj prednosti pričamo kad laboratorij radi od 7 do 9 i 500 ljudi u redu
    u redovno radno vrijeme moje dijete nisu primili preko reda (bila sam svega 5-6 puta, tako da očito nisam imala sreće da postoje dvije liste - djeca i ostali)

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ima i među djecom podobnijih ... i kakvoj prednosti pričamo kad laboratorij radi od 7 do 9 i 500 ljudi u redu
    u redovno radno vrijeme moje dijete nisu primili preko reda (bila sam svega 5-6 puta, tako da očito nisam imala sreće da postoje dvije liste - djeca i ostali)
    Kod nas postoje dvije lokacije za stavljanje knjižica, djeca, trudnice i invalidi jedno i ostali drugo.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    i MM na istom putu kao ti mi čak imamo i daljnje rodbine u blizini, bio bi i smještaj riješen
    Nisam ni sumnjala LOL.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A vidis da se ne cudimo, nego trazimo rjesenja privatno preko grane. Sit. sa cijepljenjem u RH mogu sad pratit ko umj. klizanje, ono, detached, nemam neka ocekivanja, vidi kako je ovaj izveo trostruki tulup, vid ove kako lijepo radi dvostruki aksl, aha, vidi nuspojave one il ove kod ovog natjecatelja. Ako sklope ugovor za sputnika il kineze, opet cu se emotivno ukljucit, zasad za kro popkorn, al za susjede grizenje prstiju gdje ce prokapat na nacin neke realne sanse u ovom zivotu za mene i moje.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.02.2021. at 11:59

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Čitala sam bila neku kolumnu - kako zanimljivo da u cijeloj bolnici Rebro nema niti jedan pacijent ili član osoblja koji bi mogao dobiti taj višak cjepiva, nego se moraju zvati mladi i podobni
    Jesam ja jedina kojoj cjepljenje nije napeto?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Jesam ja jedina kojoj cjepljenje nije napeto?
    Nisi.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Nisi.
    Ja se čak osobno veselim ovima prekoredasima, jer je ona naša munjena ministrica već počela govoriti kako bi se djelatnici u turizmu trebali cijepiti, a ja nemam namjeru.

Međutim, zbog svih onih koji se žele cijepiti, ne mogu opravdati ni pozdraviti ovu situaciju.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni odgovara da je sto manjem broju napeto, pozdravljam to LOL. Svako mi je sad konkurent u ovim Igrama gladi. Mi se stvarno pridezavamo svega, nismo nijednom bili ni kod koga, dijete isto, mi slusamo Stozer slijepo i vec mi je puna pipa toga. Ne mogu tako jos x vremena. Prec cu u drugu krajnost.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.02.2021. at 12:54

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja mislim da bi mi koji slušamo Stožer trebali biti nagrađeni cjepivom

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala lijepo, slušam stožer i dajem ti prednost u cijepljenju.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku

Ako ne bude prije biti ce za tebe Sputnika u travnju.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni cjepivo nije napeto. Svoje sam obavila i sad mogu nastaviti sa jednom brigom manje.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja mislim da sam štovanjem svekolikih mjera zaslužila bar Modernu, ako ne i Pfeizer

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meni ne predstavlja problem čekati da cjepivo postane dostupno, i po mogućnosti ono koje je bolje.

Iako i ja slušam stožer.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

meni je doista svejedno kojim cjepivom će me cijepiti
    i nije mi teško čekati, jer mislim da treba postojati neki redoslijed cijepljenja po prioritetima, odnosno da postoje ljudi koji su ugroženiji od mene, ljuti me jedino kada se taj redoslijed ne poštuje
    još jedan razlog zašto mogu čekati je taj što nemam 4 godine i ako mi netko kaže da čekam svoj red, čekat ću ga
    i ne mislim olakšavat situaciju tom bezobraznom sustavu tako da se odem cijepiti preko grane, neka znaju da im je još ostalo xy ljudi koje trebaju cijepiti
    još jedan razlog zašto mi nije teško čekati je taj što smo u obitelji već imali koronu pa je sve skupa malo demistificirano
    uostalom, mojim cijepljenjem se skoro ništa ne mijenja, i dalje moramo nositi maske, i dalje ne možeš otići na koncert, u restoran... cijeli život je odgođen, čak i da se ovog trena cijepim s nekim viškomdasenebaci

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meni je upitno i cijepiti se u drugoj državi, dok god se građani te države nisu cijepili. Onda mi je to samo legalizirano preskakanje reda, odnosno legalizirano cijepljenje prije starijih i potrebnijih. I to što je stvar sustavna mi je još gore od ovoga kad se par promila cijepi prije ostalih.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 16.02.2021. at 14:41

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

u moru ovih loših vijesti na sve strane, čujem da je preminuo i dr. Lučev, naš pedijatar divnijeg doktora u životu nisam srela.
    Znam da nema veze s temom, al baš me pogodilo.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.02.2021. at 14:44

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Lili kaj ćete sad? Pored Medvena i i je nova obiteljska praksa

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    u moru ovih loših vijesti na sve strane, čujem da je preminuo i dr. Lučev, naš pedijatar divnijeg doktora u životu nisam srela.
    Znam da nema veze s temom, al baš me pogodilo.
    ajmeeee! i naš... nisam znala... baš mi je žao
    pa kako, zar je bio bolestan?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I samo godine su dovoljne 75
    Danas je to bilo

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Žao mi je vašeg pedijatra, ali svejedno sugeriram da u moru loših vijesti primijetite i ne baš malu dobru vijest da je broj novih slučajeva u svijetu od 12. siječnja do danas pao sa sedmodnevnog prosjeka od otprilike 747 tisuće na sedmodnevni prosjek od 411 tisuća. Sve do sada, broj novih slučajeva u svijetu je skoro isključivo rastao (tu i tamo stagnacija ili vrlo blagi pad).
    Ovo za čekanje cijepljenje i cijepljenje preko granice se slažem s betty i Jadrankom.
    Posljednje uređivanje od vertex : 16.02.2021. at 15:10

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Meni cjepivo nije napeto. Svoje sam obavila i sad mogu nastaviti sa jednom brigom manje.
    E, pa nece ni meni biti nakon..Prije je napeto. Nije mi ni gripa vise nepeta, nakon uboda.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je upitno i cijepiti se u drugoj državi, dok god se građani te države nisu cijepili. Onda mi je to samo legalizirano preskakanje reda, odnosno legalizirano cijepljenje prije starijih i potrebnijih. I to što je stvar sustavna mi je još gore od ovoga kad se par promila cijepi prije ostalih.
    Nakon mame od Markotic, meni nista nije moralno upitno. Ko nema veza, mora tako. Ako se zeli cijepit, a nema 85 godina, karcinom i dijabetes i ne znam sta sve ne, zapravo, i ti jos cekaju, nisu jos dosli na red.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.02.2021. at 15:28

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sifra eto sam bas slucajno navratila u grude gdje idem na redovni godisnji stomatoloski pregled, pa da se ne baci.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.02.2021. at 15:30

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne mislim ni da je samo lose da mladi i zdravi odu u turizam po svoju dozu. Globalno i za okolinu gdje taj pojedinac zivi moze biti samo dobro.
    Posljednje uređivanje od sirius : 16.02.2021. at 15:35

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon mame od Markotic, meni nista nije moralno upitno. Ko nema veza, mora tako. Ako se zeli cijepit, a nema 85 godina, karcinom i dijabetes i ne znam sta sve ne, zapravo, i ti jos cekaju, nisu jos dosli na red.
    ali nerizične skupine se prema planu cijepljenja ionako cijepe zadnje
    ne razumijem zašto te želja za cijepljenjem absolvira moralne odgovornosti
    i ja se želim cijepiti, ali nije još došao moj red, to mi je bilo jasno još krajem prošle godine, kada su objavili raspored cijepljenja
    i to što se mama od markotić cijepila a nije bio njen red, time nije meni uzeto cjepivo, ali jeste recimo mom ocu, koji je također obljepljen svakakvim dijagnozama i stariji je od 65
    ne razumijem što to sad odjednom mora netko tko se želi cijepiti
    po meni, mora jedino čekat svoj red

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    ajmeeee! i naš... nisam znala... baš mi je žao
    pa kako, zar je bio bolestan?
    Je bio je teško bolestan, tako kažu. Dugo nisam bila.

Jelena.O,
    snaći ćemo se već.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ne mislim ni da je samo lose da mladi i zdravi odu u turizam po svoju dozu. Globalno i za okolinu gdje taj pojedinac zivi moze biti samo dobro.
    Slažem se.

vertex, super za dobre vijesti.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.02.2021. at 15:40

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tata mi se sutra cijepi :cheer:
    Svejedno koje cjepivo, lakše će se disati

I mama bude uskoro, al on je stariji pa ga prvog zvala (on ima 81)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Tata mi se sutra cijepi :cheer:
    Svejedno koje cjepivo, lakše će se disati

I mama bude uskoro, al on je stariji pa ga prvog zvala (on ima 81)
    Odlicno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •