Biopsija endometrija je kad se uzme uzorak i šalje na analizu. Scratching endometrija je kad se endometrij zagrebe ili seljačkih rečeno ozlijedi i da se potakne njegova obnova. Ja sam pokrenula temu tu na forumu. Išla sam al bolje da nisam jer je trebalo dugo endometriju da se oporavi. Da sam znala kao što sad znam nikada ne bi išla i nije dokazano da uopce pomaze/pospješuje implantaciju/uspješnost!
Ne znam koji mpo dr ti je preporučio al u moje vrijeme prije par god su svi na to prevrtali očima.
Ne se odmah ljutiti i tako reagirati! Ovo je slobodni forum i cure pišu svoja iskustva i znanja koja su stekla ovdje i nažalost kroz dug period mpo.
Samo si napisala da si radila biopsiju pa sam htjela pojasniti (nitko nije napisao da je loše, već nisi pojasnila) a isto tako i za scratching endometrija jer nije dokazana pa se žene hvataju za sve samo da uspije kao i za intralipidnu infuziju i plaćaju nepotrebne stavke!
A da ne govorim za embrioglue ili što već:/
Sara79 ne ljutim se, zašto bi se ljutila? samo sam napisala da ne vidim ništa loše u tome i smatram da moj MPO zna što radi, jer ja nisam medicinske struke pa u potpunosti vjerujem što mi kaže. Znam što sam radila, ali nisam znala kakav je to postupak točno, kako se izvodi...pa sam zato pitala...oni uvijek kažu, nije ništa strašno... a neki postupci bole za popiz… ali te ne upozore na to...