Pokazuje rezultate 1 do 50 od 206

Tema: Viber

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Jadranka, pokušat ću.

Lili, a ti ne bi voljela dok si u uredu dobiti video kako tvoje dijete glumi ili pjeva ili crta?

Ne izdiktira uvijek točnu zadaću... nekad javi “oni danas sami znaju što je za zadaću”
    Svako malo umjesto nje glasovnu poruku snimaju djeca.
    Slika sastavke i šalje u grupu
    “Razredni semafor” - po ponašanju ih stavlja u boje.

Meni je to sve veselo. Vidiš sto se događa u razredu... inače kad pitaš klince “sve je bilo ok”. Ovako imam više materijala za razgovor .
    Ajmeeee, ja bih izludila.
    Mi smo morali Teams instalirati na svom mobu jer je to učiteljica postavila kao isključivi način komunikacije s roditeljima (ne znam što je mailu do sada falilo) i onda mi je jedno vrijeme zvonilo kad bi djeca slala zadaće i dopisivala se, ali sam srećom uspjela isključiti obavijesti. Ovo bi me izludilo.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ajmeeee, ja bih izludila.
    Mi smo morali Teams instalirati na svom mobu jer je to učiteljica postavila kao isključivi način komunikacije s roditeljima (ne znam što je mailu do sada falilo) i onda mi je jedno vrijeme zvonilo kad bi djeca slala zadaće i dopisivala se, ali sam srećom uspjela isključiti obavijesti. Ovo bi me izludilo.
    Strašno mitovski....Ja ništa ne instaliram na svom mobu jer mi puni memoriju i prazni bateriju, baš bi me izludili s takvim zahtjevima.

Baš me zanima šta učiteljice imaju toliko za komunicirat s roditeljima da oformljavaju grupe na Viberu/šalju obavijesti na Teams i sl.? Postoje roditeljski (ok sad je malo iznimna situacija) i individualne informacije.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Strašno mitovski....Ja ništa ne instaliram na svom mobu jer mi puni memoriju i prazni bateriju, baš bi me izludili s takvim zahtjevima.

Baš me zanima šta učiteljice imaju toliko za komunicirat s roditeljima da oformljavaju grupe na Viberu/šalju obavijesti na Teams i sl.? Postoje roditeljski (ok sad je malo iznimna situacija) i individualne informacije.
    Do prije nekoliko mjeseci s učiteljicom se komunicirali mailom i onda smo dobili po nosu da se komunicira isključivo putem Teamsa.
    Teams je aplikacija za učenike i meni je potpuno neprihvatljivo da roditelji komuniciraju putem Teamsa s učiteljicom.
    Što ako joj želim poslati poruku vezano za moje dijete koju ne želim da moje dijete pročita iz ovog ili onog razloga.

Nastala je totalna pomutnja jer su roditelji masovno kao o ja isključili obavijesti da im ne zvrnda cijeli dan pa se tako dogodilo kad im je završavala SI i nije se znalo šta o do kad da je učiteljica u 22h preko Teamsa poslala da ipak sutra ne idu u školu. Nastao kaos, nekoliko djece došlo u školu jer roditelji nisu vidjeli poruku.

Mail je za razliku od ovog funkcionirao savršeno jer ga svi imaju instaliranog na mobu.

Uostalom ne trebam ja kao roditelj znato svaki dan i u svakom trenutku što uče i što je za zadaću. To je djetetova obaveza. Ja sam samo povremeni nadzor
    Posljednje uređivanje od mitovski : 26.03.2021. at 12:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •