Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Spring-Summer prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala puno na informacijama i osjecam se odmah bolje cim cujem da nisam jedina samica koja se odlucila u Makedoniji ostvariti svoj najveci san. Imam puno pitanja. Koliko si morala dana ostati u Makedoniji? Kako izgleda prvi odlazaj tamo?Koliko sam uspjela procitati, prvi odlazak u Makedoniju je razgovor sa psihologom, prvi pregled, javni bljeznik? Kakav je razgovor sa psihologom? Od dokumenata treba rodni list i preslika outovnice ili osobne?I jos me zanima sama donacija,, tj.koliko se onda mora ostati tamo? Moram si sve isplanirati zbog posla i sto stvari. Tu je i ovo s koronom pa se jos sve dodatno komplicira.
    Nazalost, daleko sam od Zagreba pa cu ipak sve pretrage morati odraditi privatno jer ce tako ici najbrze. Putovala si avionom do tamo?
    Spring nisi niti svjesna koliko samica odlazi u Makedoniju.
    Ja sam među prvima bila i išla 2014-te.
    Probaj pročitati temu, bar par prvih stranica.
    Sve sam pisala. A imaš i temu samohrana majka I banka sperme i temu ivf za samice-žene bez partnera.
    Tako da pročitaj malo jer češ naći puno odgovora na svoja pitanja i puno savjeta.
    Sretno I hrabro dalje ❤

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Spring nisi niti svjesna koliko samica odlazi u Makedoniju.
    Ja sam među prvima bila i išla 2014-te.
    Probaj pročitati temu, bar par prvih stranica.
    Sve sam pisala. A imaš i temu samohrana majka I banka sperme i temu ivf za samice-žene bez partnera.
    Tako da pročitaj malo jer češ naći puno odgovora na svoja pitanja i puno savjeta.
    Sretno I hrabro dalje ❤
    LaraLana, citala sam vec iako mi se puno toga vec pomijesalo u glavi bas u ovoj temi jer je dugacka. Za tebe sam bas zapamtula da si zahvaljujuci Sistini na svijet donijela 2 djecice. Stvarno prekrasno.
    Znam da je netko bio pisao da radi 0 negativne krvne grupe nije mogao birati donoricu jajnih stanica ako se ne varam. Zna li netko zasto je problem u toj krvnoj grupi jer joj i ja pripadam?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •