Pa malo je rano da na 7dpo bude test pozitivan.. sacekaj do 10dpo pa ponovno umoči.. ja sam se puno puta opekla s tim testovima da dok ne bude plus ko kuća ne vjerujem im..
Pa malo je rano da na 7dpo bude test pozitivan.. sacekaj do 10dpo pa ponovno umoči.. ja sam se puno puta opekla s tim testovima da dok ne bude plus ko kuća ne vjerujem im..
Posljednje uređivanje od Garawa : 22.04.2021. at 13:32
Ma naravno, zato sam i napisala da sam svjesna da je stvarno prerano, ali ajde napravila sam ga onako...
Samo se nadam da ovi današnji simptomi od jutros, ajmo tako reći, nisu ipak znak da bi mogla dobiti M, jer nekako navijamo da ne dođe :D
Svakako ću ponoviti kroz koji dan, kako si i sama Garawa napisala, oko 10DPO, pa ćemo vidjeti.
A onda možda i da se naručim tamo idući mjesec ponovno oko 12., 13. dana na UZV, da vidimo gdje smo sa folikulima.
Evo ne znam, puno je opcija...
Ono što sam još htjela pitati, a zaboravila sam...
Ova dva sada ciklusa smo stvarno prakticirali gotovo svaki dan (skoro) odnose. Da li bi sada treći ciklus (ako uđem u njega, osim ako me ne iznenadi nešto), mogli nakon M prakticirati svaka dva dana, pa tamo na dan peaka, i dan, dva dana nakon peaka?
Kojeg ste mišljenja?