Stranica 230 od 383 PrviPrvi ... 130180220228229230231232240280330 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 11,451 do 11,500 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Da sustav stima ne bi mi pricali o proaktivnosti. Kolicina potrebnog ulaganja proaktivnosti (meni je) obrnuto proporcionalna kvaliteti funkc. sustava. Sto vise moras proaktivnosti ulagat, to znaci da je sustav netransparentniji i kaoticniji. Nesto sto dobro klizi ne treba toliko gurat.
    Apsolutno. Treba tu proaktivnosti , srece , medicinske inteligencije, novaca ili veza. Najbolje sve navedeno pa onda prema potrebi.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mogu ja biti proaktivna,al ako moja LOM ima 200 ljudi starijih od mene na svojoj listi, a dobije 20 cjepiva tjedno, ne mogu doci na red prije makar tamo zvala svaki dan

Bas me sve to pomalo rastužuje, nikakvog reda i pravila, svako malo netko pokušava neke skupine progurati kao prioritetne, pa ne ide tako, uglavnom mi u manjim mjestima sjedi i placi. Plus sto je tu na selu starija populacija pa je i to bitno uzeti u obzir

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pa i ja se slazem s Jelenom da je sustav neorganiziran i u kaosu, to stalno drobim tu na temi.

Samo kazem da ne trebamo nuzno neciju proaktivnost tumacit negativno.

Dakle, moja mama nije sjedila doma prekrizenih ruku i cekala hoce li je nazvat LOM nego se pokrenula, nazivala dr., podsjecala je jer eto njena dr.je cak iznenadjeno rekla, pa sta mi vas vec nismo cijepili :rolleyes: nakon sto ju mama vec 2-3 puta zvala.

S druge strane, starija susjeda sjedi doma i čekaaaa, kaze nece smetat dr. (zapravo joj se ne da telefonirat), a svaki dan ljuta i grinta zasto nije pozvana, al mali prst mrdnula nije.

Hocu reci, u normalnom sustavu koji funkcionira, postoji red i ljude se poziva po odredjenom modelu/prioritetima.

Al kad vec nazalost zivimo u ovako kaoticnom neuredjenom drustvu, onda proaktivnost nije naodmet.

Ili sjedi i cekaj, al nemoj njurgat.
    Ili promijeni tog dr.ako vec nisi s njim zadovoljan. Poduzmi nesto.

Opcenito ko nacija sve olako prihvacamo sto nam se servira.

Malo sam poopcila pricu jer taj stav da pojedinac ne moze nista nego sjedi i plači mi nije mio.
    Da ne idem previse OT. Tu stajem.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vrci pisale istodobno, i obje napisale sjedi i placi

Ma apsolutno kuzim tvoju situaciju, nema se tu sta.

Al ja sam pricala o starijim bolesnim ljudima koji bi bar u Zg dosad fakat vec trebali bit cjepljeni a njihovi dr.ih ne pozivaju, a ni ne daju im termine na Velesajmu.

Po meni je to nedopustivo i apsolutno mi je normalno da ti ljudi budu proaktivni i mole svoje dr da ih se cijepi, kad vec sami dr ne misle na njih. Sta ne?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

https://www.tportal.hr/vijesti/clana...-foto-20210422

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Strašno, totalni kaos.

Iz cijelog clanka, izvukla sam upravo ono sto sam se pitala neki dan na temi i tu sad dobila odgovor

U nemogucnosti uspostave kontakta s liječnikom pacijenti mogu obavijestiti HZZO na mail:

zovem.doktora@hzzo.hr
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 22.04.2021. at 22:59

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Lili, ne tumacim ja neciju proaktivnost ni kao pozitivnu, ni kao negativnu. Ti tumacis kao pozitivnu. Ni braca Mamic nisu prekrizenih ruku cekali. Vjerujem da se Zoran i cijepio preko HZZOa prije nego je proaktivno otisao.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Uglavnom, sad se vidi da nema drugog nacina nego se gurati, kako tko moze. Ili cekati srećku. Plenki kaze da cjepivo vise nije problem.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, ne tumacim ja neciju proaktivnost ni kao pozitivnu, ni kao negativnu. Ti tumacis kao pozitivnu. Ni braca Mamic nisu prekrizenih ruku cekali. Vjerujem da se Zoran i cijepio preko HZZOa prije nego je proaktivno otisao.
    Meni je evo prosto nevjerojatno da ti rijec proaktivno koristis u kontekstu kriminalaca Mamića.

Sta je tu proaktivno zaboga? To je prijevara, lopovluk, kriminal.
    Kakve to veze ima s proaktivnošću? Ama bas nikakve.

Uopce te ne razumijem na ovoj temi. To je totalno izvrtanje znacenja te rijeci i dodavanje negativnog predznaka.

Ajme pa sta si budna u te sate nocu :shock:
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.04.2021. at 07:17

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni je recimo proaktivna majka djeteta s poteškoćama koja prevencije radi počinje intervenirat u ranoj dobi djeteta, a ne sjedi doma čekajući da se nešto samo od sebe dogodi i čudom djetetu nestane ta poteskoca, majka koja ne odugovlači priznati si da nesto nije u redu nego krece sto prije u rjesavanje tog problema koji imaju.

A ne tamo neki kriminalci i politicari...i njihove nečasne radnje, nemaju mi apsolutno nikakve veze s proaktivnošću nego muljanjem, prijevarom...nastavi niz.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.04.2021. at 07:23

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ajde, lili, ne zezaj . Da sve funkc. ne bi se trebalo proaktivno gurat i snalazit Jel se proaktivno aktiviramo za naplatu poreza... npr LOL. Tp bo trebalo ic bez toliko guranja, nazivanja itd. Tad bi znacilo, evo, funkcionira. Majke za ranu intervenciju si bas dobro spomenula jer se upravo na tom primjeru i vidi koliko ne funkcionira i koliko je guranje sve.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam samo htjela reći da je lako biti proaktivan u Zagrebu.
    U nekim mjestima jednostavno ne možeš. I to mi nije fer i osjećam se glupo

Ja osobno jel

Recimo moj svekar ima tlak dosta visok, ima i godine, još uvijek nije pozvan na cijepljenje. Jedan slavonski grad.

Sa svojim prioritetima si ministarstvo može obrisati dupe

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pa da, Vrci, i to.

Evo o ranoj intervenciji:
    https://www.google.com/amp/s/m.vecer...jeseci-1484141

Notoran je primjer djecje pulmologije st gdje je narucivanje jedan dan u x mjeseci, osobno, da nije transparentno kolika je lista cekanja. Bilo na tv. A ne mozes ni proaktivno priv. platit, nema tih specijalista. Sjetila sam se tog primjera kad je umrla pocetkom pandemije ona curica s astmom, tinejdzerka, u nekom selu u zaledju st i pitala se koliko joj je uopce astma bila kontrolirana...
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.04.2021. at 09:01

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I da, Zg nastavnici lijepo dobivaju Pfizer. Naši Astru, pa naravno da ih dio dvoji.
    I tak, lijepa naša...

Ja sam sad u fazi da bih i AZ prihvatila, samo se želim cijepiti

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Vrci ja zbilja kuzim o cemu pricas. i prilicno je frustrirajuce.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ajd sutra mama ide na 2.dozu Pfizera, pa nam je malo lakše. Valjda i da se zarazi ne bi bilo ozbiljno

Tata će za 2-3 tj po 2.dozu Astre.

Ja sa nadam da će naš poslodavac nešto možda iskemijati, sve više ljudi čujem da firme zapisuju zainteresirane

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    I da, Zg nastavnici lijepo dobivaju Pfizer. Naši Astru, pa naravno da ih dio dvoji.
    I tak, lijepa naša...

Ja sam sad u fazi da bih i AZ prihvatila, samo se želim cijepiti
    Potpuno te razumijem i sama sam tak napravila i prihvatila AZ iako, možda i nisam, kandidat za to cjepivo.
    I da, zadnja tri dana me boli grlo za poludit. Ne mogu gutat, promukla sam... a s grloboljom nikad u životu nisam imala problema jer mene grlo nikad ne boli.
    I sad se pitam je li i to posljedica cijepljenja?
    Ima li još netko da je cijepljen s AZ i da ga je nakon 8 dana od cijepljenja počelo jako grlo boljeti?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam zapisana na ne znam koliko mjesta kao zainteresirana. Ali realno ocekujem da ce me cijepiti za godinu dana. Tako sve izgleda. Ako i tad. AL eto ja sam imala "srecu" da sam prebolila s laksim simptomima. No kao i svi doma imam kronicara s ozbiljnim dijagnozama. Ali nema sanse da ga se cijepi u dogledno vrijeme.
    Iritantno je, jako.
    Proaktivnost koju Lili spominje je ravno 0 bodova. Cak je i bio narucen na cijepljenje, ali je zbog mene zavrsio u SI. I sad je za sustav primio prvo cijepivo, ali realno nije.
    Zvanje LOM, sustva i sl ne doprinosi nicemu. Svi kazu samo OK.

No sta je tu je, mozemo se nadati samo najboljem.

edit za TAnci, nisam cijpljena, ali sam imala grlobolju.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 23.04.2021. at 09:33

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jučer mi susjeda priča kako je išla provjeriti na info telefon cijepi se hr da li je sve ok sa njenom prijavom i djelatnica na telefonu joj kaže da uopće nije zavedena na platformi (a dobila je potvrdni mail )

A poznanica mi kaže (50 godina) da je u nedjelju navečer pisala doktorici mail da bi se ona i muž cijepili i u srijedu dobila termin kod nje u ordinaciji za cijepljenje.

Znači kaos

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da, ocito bi lakse narucili buket cvijeca preko cijepi se nego shvatili tu platformu

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ta platforma cijepise je teska lakrdija. Covjece dobijes povratni potvrdni odgovor, a nisi upisan
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.04.2021. at 10:04

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ocito bi lakse narucili buket cvijeca preko cijepi se nego shvatili tu platformu

Lili, ja zbilja ne znam u kojem ti rječniku vidiš da proaktivno znači pozitivno djelovati. To ovisi o osobi koja je proaktivna. Ako je dobronamjerna osoba proaktivna, onda je to u pravilu dobro.

Gdje su oni postovi forumašica iz USA koje su pristojno dočekale svoj red, onako kako treba.

vrci, nije ni u ZG svakome lako biti proaktivan, tj. proaktivnost ne daje ploda. Nekom jest lako, nekome nije, znam da te ne tješi. Meni se pak čini da je u manjim gradovima najlakše. A valjda je kod susjeda trava zelenija. Premda mi se čini da je Zagrebačka županija stvarno posebna po tome što nema nikakav centar kojem gravitira, sve nekako raštrkano.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tanci, meni vuče da bi ti to mogla bit nuspojava.
    Mozda da porazgovaras s dr. pogotovo ako inace uopce nisi sklona grlobolji.

Meni evo frendica nakon Pfizera kaze da se osjeca ko bolesnik s koronom a nekima nista.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Lili, ja zbilja ne znam u kojem ti rječniku vidiš da proaktivno znači pozitivno djelovati. To ovisi o osobi koja je proaktivna. Ako je dobronamjerna osoba proaktivna, onda je to u pravilu dobro.
    A ja zbilja ne znam u kojem ti rječniku vidiš da to znači negativno djelovati U životopisu kad netko napiše da je proaktivna osoba, to mu se piše kao +.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

To neko napise za sebe u CV :O

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne valja napisat ni da si inteligentan ili elokventan, jer Mamić je oboje
    Ili da si uporan i vrijedan.
    Glup, a uporan, uf, to po meni stvarno ne valja.
    Što se cijepljenja tiče, kaosa ima, ali sistem se ipak nazire, ne mogu se složit da je kaos potpun i da je sve nasumično.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    e baš tako.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Što se cijepljenja tiče, kaosa ima, ali sistem se ipak nazire, ne mogu se složit da je kaos potpun i da je sve nasumično.
    Pa ja samo kažem da proaktivnost nema jasan predznak. Ne znam zašto mi, lili, imputiraš da ja mislim da je negativno.
    A da meni netko u molbi za posao napiše da je inteligentan i elokventan, nemalo bih se začudila. Al to nema veze s ovim. Niti je usporedivo. Niti je bitno za ovu raspravu.

Mislim da tko me zna da zna i da sam proaktivna, ali je većina mojih dominantnih proaktivnih djelovanja u RH bila posljedica lošeg sustava (vani nije bilo tako). Sitne ne brojim.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Naravno da ljudi pišu u CV da su proaktivni, a često se iz CV to i vidi (ili ne vidi).

Najbolje da napiše: pasivno čekam dok mi netko da zadatak i tocno objasni do zadnje sitnice kako ga moram odraditi. I tako svaki put. Nezainteresiran za aktivno i samostalno rješavanje problema a pogotovo nespreman uskociti ako mi nije u opisu radnog mjesta. Da ne bi slučajno kolege podsjetio na Mamica.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 23.04.2021. at 10:43

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Proaktivnost je marketinski term za cv, a zapravo de facto nema ni plus, ni minus. Iz perspektive ocjene nekog sustava, ako 'trazi' proaktivnost, on je los, pa je u nasem kontekstu na ovoj temi rijec proaktivnost, po meni, negativna, ako vec mora bit nesto. A ne mora.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Proaktivnost uopće nije samo markentiški termin za CV, ona je vrlo opipljiv stav prema životu. Da, ovdje je indikator lošeg sustava, pa sad kako hoćeš...možeš se sustavu sasvim prepustiti, a možeš i angažirati vlastitu snagu.
    Uostalom, kao da je to nešto novo i kao da je ikad pametno sasvim pasivno se prepustiti zdravstvenom sustavu.
    Posljednje uređivanje od vertex : 23.04.2021. at 10:50

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da ljudi pišu u CV da su proaktivni, a često se iz CV to i vidi (ili ne vidi).

Najbolje da napiše: pasivno čekam dok mi netko da zadatak i tocno objasni do zadnje sitnice kako ga moram odraditi. I tako svaki put. Nezainteresiran za aktivno i samostalno rješavanje problema a pogotovo nespreman uskociti ako mi nije u opisu radnog mjesta. Da ne bi slučajno kolege podsjetio na Mamica.
    Svaki put pomislim da neću nastaviti oftopičariti, al kad mi se iskrivi što sam napisala, moram
    Napisala sam da bih se začudila da mi napiše da je inteligentan i elokventan.
    Nisam nikad napisala da sam proaktivna, ali mislim da mi se to iz životopisa jako dobro vidi iz aviona. A i preporuke postoje.

I da ponovim, za cijepljenje sam se zapisala na 4 liste i pisala LOMici. Ne mislim ju zivkat na telefon. Trebala bih po profesiji, broju kontakata i popisu bolesti upasti u prioritete, ali nisam imala sreće. Još.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku

Upravo tako.

Pa Jelena pročitaj svoje postove uz kakve afere vežeš proaktivnost (Mamići, MArkotić,cijepljeni preko reda ...). Nisam nikako uspjela iščitati da misliš da je pozitivno što je netko proaktivan evo recimo bilo koji građanin koji je nazvao svoju dr. s upitom o cjepivu.

al ajde da ne drvimo da ne odemo u OT.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Premda mi se čini da je Zagrebačka županija stvarno posebna po tome što nema nikakav centar kojem gravitira, sve nekako raštrkano.
    Ovo je istina, meni i inače. Kad nekome odgovara, skupa smo dio Zagreba, a kad ne, onda smo zasebni

offtopic anegdota - prvu godinu mog faksa sam imala na iksici iznos za hranu kao netko iz druge županije. Iduće godine srezano i dobili smo minimum kao Zagreb - jer smo ista županija. Grad Zagreb i Zagrebačka jel. Znači da ne bismo dobivali više para i više jeli, pasalo je da smo Zagreb

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Proaktivnost uopće nije samo markentiški termin za CV, ona je vrlo opipljiv stav prema životu. Da, ovdje je indikator lošeg sustava, pa sad kako hoćeš...možeš se sustavu sasvim prepustiti, a možeš i angažirati vlastitu snagu.
    Uostalom, kao da je to nešto novo i kao da je ikad pametno sasvim pasivno se prepustiti zdravstvenom sustavu
    .
    dok ja otipkam već novi postovi, tako mi i treba kad radim par stvari paralelno.

Veliki X na vertex na svako slovo.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.04.2021. at 10:56

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Te primjere sam ti navodila da ti pokažem da proaktivnost nije nužno pozitivna. Pozitivnih primjera imaš koliko hoćeš.
    Proaktivnost u slučaju cijepljenja mi je moralno i dalje problematična kategorija, ali se naprosto mora čovjek ubaciti u taj stampedo da ga ne pregazi stado.

Ne govorim o kategorijama koje su na redu - starci i kronični, oni su morali zvati i pritiskati (nažalost), i moji roditelji su se izborili, nego o ovom metežu radno sposobnih ljudi bez komorbiditeta.

Da je to nešto pohvalno, ne bi masa cijepljenih tajila da se cijepila, a novinari otkrivali.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Baš slušam stožer, imamo preko petsto tisuća cijepljenih barem jednom dozom. Pa napredovali smo, dobar je to broj

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Potpuno te razumijem i sama sam tak napravila i prihvatila AZ iako, možda i nisam, kandidat za to cjepivo.
    I da, zadnja tri dana me boli grlo za poludit. Ne mogu gutat, promukla sam... a s grloboljom nikad u životu nisam imala problema jer mene grlo nikad ne boli.
    I sad se pitam je li i to posljedica cijepljenja?
    Ima li još netko da je cijepljen s AZ i da ga je nakon 8 dana od cijepljenja počelo jako grlo boljeti?

Mene je osmi dan nakon AZ malo bolelo grlo i bilo natečeno, ali meni to nije retkost i od alergije, ugl. nije bilo nešto značajno. Ono što je definitivno, od 12.-do 14. dana me je bolelo mesto uboda na pritisak, to sam i pisala na temi.
    Ako nisi baksuz da si nešto pokupila sad, i ako nije alergija, mislim da bi mogla biti nuspojava AZ.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja se slažem s ovim. U mom okružju su se stariji od 65 koji su se htjeli cijepiti, uglavnom (ili čak sasvim) i cijepili, od mlađih oni s nekim bolestima. Mlađe bez ikakvih pozadinskih stanja, i da nisu u sustavu zdravstva, a da su se cijepili, i ne poznajem.

No, uz vijesti koje se vrte zadnjih tjedana, a koje izgledaju otprilike ovako, "Ako se ne cijepite n puta vam je veća šansa da ćete umrijeti nego, ako se cijepite", "sve mlađi ljudi završavaju na respiratorima", "Sve mlađi ljudi umiru", "Mlađe pogađaju sve teži oblici bolesti", "Korona se najbrže širi među aktivnom mlađom populacijom"... kako ikoga, tko se želi cijepit, krivit, ako to u tamo nazove doktora/icu... A i nisu ti doktori nesposobni pa da ne znaju reći ne, ako imaju prioritetnije pacijente.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 23.04.2021. at 11:22

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja zelim biti primiti kod svoje lom. Kod nje sam na listi od pocetka, na blef sam se javila preko app i prijava je prosla. Poslala sam joj mail jer navodno ne bi prosla da me ona prijavila, jel. Javila mi je da opet postoji sansa da primim pfizer kod nje jer smatra da nisam za az. Nakon tjedan dana me zovu iz ordinacije loma za termin na velesajmu da dodem dan nakon, u onaj kaos. Ja pitam kaj je sa time da primim kod loma, kaze ona budes ali malo kasnije. Rekla sam da moj termin prepuste nekome drugome, da cu sacekati jer nikako ne mogu na velesajam. Nisam ocekivala da ce me tako brzo zvati jer nisu svi stariji jos dobili. Ocito se kod moje lom drze popisa a na velesajmu bas i ne.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dobro je da sam bila proaktivna i imala srece, navodno je prvih 3000 ispalo s platforme (iako je moja lom rekla da me vidi, a imam broj ispod 3000):

https://www.tportal.hr/biznis/clanak...cipar-20210423

Naravoucenje za ubuduce...ne prijavljivat se preproaktivno za neke drzavne it sustave u hr.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.04.2021. at 12:06

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Znači ti se možeš odmah cijepiti, javi se u HZJZ i referiraj na Beroša

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dobro je da sam bila proaktivna i imala srece, navodno je prvih 3000 ispalo s platforme (iako je moja lom rekla da me vidi, a imam broj ispod 3000):

Naravoucenje za ubuduce...ne prijavljivat se preproaktivno za neke drzavne it sustave u hr.
    Strava tako je onda završila i moja starčad, da nisu "proaktivno" kontaktirali svoje dr. ne bi ni danas bili cijepljeni preko platforme.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pa kakva je to platforma i sustav kad svako malo nešto krepa ili ne radi ili je pogreška

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kakva je to platforma i sustav kad svako malo nešto krepa ili ne radi ili je pogreška
    Skupo plaćena.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

E tebi se proaktivnost isplatila ko i meni

Čudo jedno su te preskupe platforme, vaši su valjda nabavili na istom mestu ko i naši .

Inače mene su zvali tek posle treće prijave i promene mesta vakcinacije na NS.
    Možda drugima sa sela uspe tako, ako kod vas dozvoljavaju da birate mesto vakcinacije?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kod nas inače sutra u selu vakcinacija Fajzerom i bez prijave, teoretski ko god ušeta sa ulice. Eto, da sam čekala samo Fajzera i samo svoje selo, sutra bi možda dobila prvu dozu. Nakon tačno 3 meseca od početka vakcinacije kod nas.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    E tebi se proaktivnost isplatila ko i meni

Čudo jedno su te preskupe platforme, vaši su valjda nabavili na istom mestu ko i naši .

Inače mene su zvali tek posle treće prijave i promene mesta vakcinacije na NS.
    Možda drugima sa sela uspe tako, ako kod vas dozvoljavaju da birate mesto vakcinacije?
    nema biranja mjesta cijepljenja kod nas. niti mozes brisati jednom poslanu prijavu :/

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

roditelji (65+) su mi se nedavno cijepili pfizerom u manjem mjestu, prva doza
    bez nuspojava
    ja sam se prijavila na cijepi.se, ali mi se ne zuri, kad dodjem, dodjem
    nisam proaktivna :D

btw. meni je biti proaktivan pozitivno, kao i npr. vrijedan
    cilj za koji radis ne mora biti pozitivan
    kao vrijedan lopov
    ali ne bih rekla da je vrijedan ili proaktivan negativno, oznacava dodatnu angaziranost da radis u nekom pravcu, preuzimas inicijativu

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kad imaš staru, malo smotanu liječnicu, informatički nepotkovanu, onda se stalno javljaš na forum s upitima

Sad opet imamo novi moment. Liječnica je greškom dala termin za 2. dozu puno kasnije nego što je propisano za Pfizer, no ona sad ne zna kako da promijeni taj termin u sustavu (umjesto 3-6 tj, dala je nakon 12 tj, napravila tipfeler s upisivanjem dana i mjeseca, zamijenila ih). Čula sam za dosta slučajeva da su ljudi mijenjali 2. termin u slučaju nekih neodgodivih obveza i situacija (operacije, zahvati, odsustvo iz grada i sl.), pa vjerujem da može i ona, ali ne zna. Ne snalazi se.
    Reći ću svojima da što prije promijene liječnicu opće jer ovo postaje neizdrživo.

Jel znate nekoga tko je mijenjao termin 2.doze cijepljenja i da mu je to liječnik najnormalnije u sustavu promijenio?
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.04.2021. at 16:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •