Pokazuje rezultate 1 do 50 od 254

Tema: Prevelika očekivanja od djeteta?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    E sad, što se ovog tiče to ovisi o djetetu. Nisi nikada jer nisi morala. Bi li stvarno stavila sve u njene ruke da je krenula redati jedinice, da je rekla da u školu ne želi ići, da ne želi učiti? Ozbiljno misliš da te ne bi bilo briga da je krenula ovim putem?
    Svaki roditelj treba naći svoj način jer i mi roditelji i naša djeca smo različiti i ne funkcionira kod svakog isti pristup.

Prevelika su očekivanja po meni npr. ako je očekujem da moje dijete ima 5 iz matematike, a realno je npr. 3, ako očekujem da ide u baletnu školu i bude izvrsna, a ima 2 lijeve noge, ako očekujem da bude liječnik, a njoj zlo kad vidi krv.
    Jedno su naše želje, a drugo djetetove želje, potrebe i mogućnosti.
    Ja sam napisala svoje roditeljsko iskustvo.
    Kao i svi prisutni na temi.
    Tema nije o meni, ni o mojem djetetu, a zašto i kako si ovu razmjenu iskustava spustila na osobnu razinu i krenula secirati što bih ja, a što ne bih, ne znam.
    I molim te da me pustiš na miru.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam napisala svoje roditeljsko iskustvo.
    Kao i svi prisutni na temi.
    Tema nije o meni, ni o mojem djetetu, a zašto i kako si ovu razmjenu iskustava spustila na osobnu razinu i krenula secirati što bih ja, a što ne bih, ne znam.
    I molim te da me pustiš na miru.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Žao mi je što si ovo shvatila kao napad na tebe. Htjela sam samo razmijeniti iskustva, nisam niti u jednom trenutku razmišljala negativno prema tebi. Neću te više citirati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •