Pokazuje rezultate 1 do 50 od 477

Tema: Psihoterapija i dozivljaj iste u drustvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Evo konačno i mog iskustva. Dakle, otišla sam jer se već tresem od stresa. Ne znam jesam li osjetljiva, ali ovo mimohođenje czss-a, suda i ostalog me tako umara, posebno jer je toliko ljudi i svaki put trebam ponovno objašnjavati zašto sam tu gdje jesam. Vrtim se u krug. Došla sam psihijatrici prošli ponedjeljak gdje me uz sve ostalo pitala mislim li da sam sposobna brinuti za djecu, dvaput, i onda jesam li u nadzoru czss-a, pa na papiru napiše "misli da nije pod nadzorom czss-a", "misli da može brinuti za djecu", a osjećaj kad sam izašla - potpuni poraz. U redu. Ići ću opet, a možda mi i treba neki ozbiljniji pristup od onog "tješ, tješ, odlična si".

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Evo konačno i mog iskustva. Dakle, otišla sam jer se već tresem od stresa. Ne znam jesam li osjetljiva, ali ovo mimohođenje czss-a, suda i ostalog me tako umara, posebno jer je toliko ljudi i svaki put trebam ponovno objašnjavati zašto sam tu gdje jesam. Vrtim se u krug. Došla sam psihijatrici prošli ponedjeljak gdje me uz sve ostalo pitala mislim li da sam sposobna brinuti za djecu, dvaput, i onda jesam li u nadzoru czss-a, pa na papiru napiše "misli da nije pod nadzorom czss-a", "misli da može brinuti za djecu", a osjećaj kad sam izašla - potpuni poraz. U redu. Ići ću opet, a možda mi i treba neki ozbiljniji pristup od onog "tješ, tješ, odlična si".
    Ajme baš ružno iskustvo i nikakav pristup psihijatrice .

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    za svaku terapiju treba vremena, nije dovoljno otici jednom, dvaput ili triput, nekad trebaju mjeseci da se pokaze pomak ili osjeti neki rezultat
    daj sansu i sebi i njoj, tek si prvi put bila ...
    drz'se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •