Stranica 190 od 295 PrviPrvi ... 90140180188189190191192200240290 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,451 do 9,500 od 14750

Tema: Gimnazije i srednje škole

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je vrlo čest problem.
    upravo to.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ovo je vrlo čest problem.
    Slažem se, zato sam se poučena svojim gorkim iskustvom njemačkog jezika uvijek trudila malo propitati kakvo je stvarno znanje, bez obzira na ocjenu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cipelica prvotno napisa Vidi poruku
    Razredi bi trebali biti složeni po normalnoj raspodjeli( Gauss). Tako bi trebale biti i ocjene. Ako su ocjene previsoke treba sastavljati teže testove. Sve to ako je cilj znanje i napredak učenika. Upisivanje u srednje škole isključivo po ocjenama u Zg je potpuno poremetio sustav ocjenjivanja. Još je gore to što većina djece jedino ocjene doživljava važnima. E sad, angažirani roditelji mogu biti angažirani u nadgledanju stjecanja znanja ali i u nadgledanju ocjenjivanja.
    Za osnovnu školu eventualno bi ovo moglo biti tako. Za srednju - nema šanse.

Inače, Gauss bi se možda mogao primijeniti na generaciju. Na jedan razred - premali je uzorak.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se, zato sam se poučena svojim gorkim iskustvom njemačkog jezika uvijek trudila malo propitati kakvo je stvarno znanje, bez obzira na ocjenu.
    Njemački u osnovnoj školi je posebna priča, jer ako nije prvi strani jezik, onda je izborni, s kojeg se moguće i ispisati, i često nastavnici dijele dobre ocjene kako bi zadržali učenike. Bar je takva situacija bila kod mojeg djeteta u OŠ (razrednica mu je bila iz njemačkog i otvoreno je više puta govorila kako ne može ona davati loše ocjene jer će joj se svi ispisati ).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Znam osobe koje su bile ispisane iz njemačkog,i mlađe pripadnike iste obitelji koji nisu ni upisani na njemački

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Čak i kad je njemački prvi strani jezik (kako je bilo kod moje djece) situacija nije bila bitno drugačija. Razmjere problema otkrili smo tek u srednjoj školi. Ono što je meni još u osnovnoj zvonilo na uzbunu bio je veliki gubitak nastavnih sati, koji se nije nadoknađivao.

Veći je problem ako se nastava odradi, ali ne baš sjajno. Još ako učenici dobiju dobre ocjene - to je dugoročno vrlo tanak led. Vjerojatno ima puno učenika koji su tek u srednjoj školi otkrili rupe u znanju i iz brojnih ključnih predmeta, pogotovo ako doma nisu imali nikoga tko bi procijenio njihovo stvarno znanje u trenutku dok se još može nešto učiniti...

Francesca85 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Kod nas se izmijenilo 4 nastavnice njemačkog u prvom polugodištu 5. razreda, obično bi našle bolje plaćen posao i otišle. Ja sam svoju ispisala jer je bilo besmisleno, ništa nije naučila.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Znam osobe koje su bile ispisane iz njemačkog,i mlađe pripadnike iste obitelji koji nisu ni upisani na njemački
    I ja ih znam jako puno jer u nasoj skoli se njemacki iako izborni tretira vrlo ozbiljno. Vec smo pisale na tu temu, u nasoj skoli je izborni njemacki jaci nego prvi jezik engleski.
    Obje profe su zakon, zahtjevne ali i nauce djecu jako puno.

Iz tog razloga se i ispisalo dosta djece jer im njemacki rusi prosjek ocjena.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mojima je njemački prvi jezik

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma dobro opet dodje na isto, ne rade se "ustupci" kod njemackog u nasoj skoli.

Zapravo su tvoji klinci jedini koje znam iz kvarta i skole da im je njemacki prvi jezik. Kod nas, svima je engleski prvi jezik.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.06.2021. at 21:00

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Jer ste velika škola s dovoljno učenika da satnica nije ugrožena čak ni u slučaju ispisivanja.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jer ste velika škola s dovoljno učenika da satnica nije ugrožena čak ni u slučaju ispisivanja.
    Tako je.
    800 ucenika, nece manjkat satnice. Sad imamo po novome i treću prof. njemackog.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.06.2021. at 21:36

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zapravo su tvoji klinci jedini koje znam iz kvarta i skole da im je njemacki prvi jezik. Kod nas, svima je engleski prvi jezik.
    Kod nas u kvartu (puno manja škola) obično su samo dva razreda po generaciji. Zato su i imali uvjet da je polovici učenika (jednom razredu) njemački jezik prvi izbor, jer u protivnom ne bi mogli zadržati njemački u ponudi uopće.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kod nas je moj veliki bio prva generacija njemačkog ( škola tad stara godinu dana), sami su stavili klince u određene razrede eksperimentalno,nitko ništa nije pitao,onda je par godina bilo svake dvije godine njemački,sad već 5-6 godina je svake godine,dok je to na početku bio najmanji razred ,sad su to nažalost najveći razredi,jer se puno ljudi sele,pa svi Nijemci kod mojih odmah hop u razred

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas je moj veliki bio prva generacija njemačkog ( škola tad stara godinu dana), sami su stavili klince u određene razrede eksperimentalno,nitko ništa nije pitao,onda je par godina bilo svake dvije godine njemački,sad već 5-6 godina je svake godine,dok je to na početku bio najmanji razred ,sad su to nažalost najveći razredi,jer se puno ljudi sele,pa svi Nijemci kod mojih odmah hop u razred
    Ne bih se iznenadila da je tako i u našoj kvartovskoj osnovnoj školi - zbog potresa imaju drugačije organiziranu nastavu nego prije, ali već dugo ne pratim to na dnevnoj bazi, samo tu i tamo doznam nešto slučajno od susjeda koji još imaju klince u toj školi.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tanci upravo tako, itekako se moze iskoristiti za ucenje, ali u slucaju da se ne ide pjesice

Peterlin, nije uopce problem pjesacenje nego ta sama gimnazija. Radije bi da gubi vise vremena na prijevoz, ali da ide u bolju (kvalitetniju) gimnaziju.

Udaljenost neće sigurno bit presudan faktor za odabir gimnazije. Druga stvar da dvoji izmedju 2 gimnazije podjednako bitne,a jedna je blize. Ovako nema uopce dvojbi u tom pogledu.
    Uh, lijepi nas Zagreb grad...
    Na zapadu je velik broj novih naselja i mladog stanovništva, a većina škola su u istočnom dijelu šireg centra.
    I to ne samo gimnazija, putuju djeca sa zapada na istok i u popularni Ruđer itd.

Druga stvar, Lucijanka je kvalitetna gimnazija i puno djece sa zapada ide tamo. Zbog toga je na Lucijanku
    i toliko veliki pritisak, visok bodovni prag za upad, a i povećali su zadnjih godina broj pm razreda, baš zato da bi se donekle
    ublažila ova suluda situacija...

Što se tiće zadnje rečenice, znam dosta roditelja koji su kad je upis bio još daleko mislili kak udaljenost nije presudna no
    kad se on približi, napravi se test sa djetetom, ajmo po najvećoj gužvi putovat tam i natrag...najčešće su se stvari tako iskristalizirale.

A što se pješaćenja tiće, u našem dragom gradu ima fakat gradskim prijevozom nepovezanih točaka, kao što Peterlin kaže, da ti je bolje pješice.
    Moji klinci godinama pješače do glazbene 15-20 tam i natrag, dakle od mlađe dobi, nakon što su odradili x sati redovne škole jer smo svi skupa skužili da nam tramvajem, a i autom u rush houru treba više.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj anavi prvotno napisa Vidi poruku
    Moj sin sad završava 2. razred, opće sa skupinom predmeta na engleskom.
    U svibnju su polagali IGCSE engleski, rezultati će biti u kolovozu. Ne bih rekla da im je to bilo zahtjevno, oni su svi super u engleskom. Cijelo vrijeme su imali i fakultativnu nastavu iz engleskog koja ih priprema upravo za taj ispit, ali zbog korone i online nastave mislim da su tu dobili manje nego prijašnje generacije.

Također, ove godine je išao i na fakultativnu iz fizike, koja ih isto priprema za Cambridge ispite, ali zbog korone i online nastave isto su dosta zakonuti ostali, tako da se nadam da će možda nagodinu polagati fiziku.

S kojom razinom engleskog je ušao u školu- ja bi rekla odličnom, u osnovnoj su imali zahtjevnog profesora, čak je u 8. razredu imao 4 iz engl., ali ga je stvarno dobo naučio.
    Hvala puno na info.
    Znači zadovoljan je? Mi još uvijek važemo koliko nam se ta cijela dvojezična priča “isplati”.
    Bojim se da će biti prezahtjevno, prelaz u gimnaziju, dijete još planira i srednju glazbenu...
    a opet, mislim da je benefit velik

Da, problem je što se ovo koronsko i potresno vrijeme proteglo na već 2 sk. godine pa srednjoškolci (osobito mlađi) praktički nemaju ono puno iskustvo svega što pojedina škola daje u “normalnim” uvjetima.

Ali što je tu je...ja svojima kažem: i mi smo bili ratna djeca pa je sve nekak išlo,
    a zapravo me srce boli što se povijest ponavlja

anavi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala puno na info.
    Znači zadovoljan je? Mi još uvijek važemo koliko nam se ta cijela dvojezična priča “isplati”.
    Bojim se da će biti prezahtjevno, prelaz u gimnaziju, dijete još planira i srednju glazbenu...
    a opet, mislim da je benefit velik

Da, problem je što se ovo koronsko i potresno vrijeme proteglo na već 2 sk. godine pa srednjoškolci (osobito mlađi) praktički nemaju ono puno iskustvo svega što pojedina škola daje u “normalnim” uvjetima.

Ali što je tu je...ja svojima kažem: i mi smo bili ratna djeca pa je sve nekak išlo,
    a zapravo me srce boli što se povijest ponavlja
    Tako je, dosta su zakinuta generacija i ni nemaju dojam kako bi bilo u normalnim uvjetima.
    Mislim i u ovoj školi, kao i u svakoj, ima profesora i predmeta koji su top, ali ima ih koji daju manje, pogotovo online. Generalno, uspoređujući svoju školu i iskustva prijatelja po nekim drugim gimnazijama, on je zadovoljan.
    Ocjene treba zaslužiti, ove godine će biti i popravnih kod njih. On prolazi s čvrtom četvorkom, da se malo više portudio mogao je i puno bolje, ali šta je tu je, valjda će izvući pouku za ubuduće. Ne bih rekla da je dvojezični program previše utjecao na zahtjevnost programa i gradiva, svaka gimnazija je zahjevna, a njima je engleski vrlo blizak jezik.

Iskreno se nadam da će barem slijedeća školska godina biti normalna i da će konačno osjetiti "pravi" srednjoškolski život i sve njegove benefite.
    Da nije korone, već bi do sada pola Europe proputovali sa školom, profesori su stvarno voljni voditi ih. Tako im je propalo putovanje u Berlin s prof. povijesti u prvom razredu, putovanje u London i posjeta Cambridgeu u prvom ili drugom... plus standardni izleti poput Gardalanda i tko zna što bi im sve još organizirali.

A povijest se definitvno ponavlja, ja sam gimnaziju pohađala u Sisku za vrijeme rata, uzbuna i granata, i kad sve zbrojim, moj je dojam da smo imali više "normalne" nastave nego oni.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I moj završava 1. razred X. prirodoslovno-matematički smjer, i jako je zadovoljan školom sve u svemu. Malo je bio šok nakon osnovne, ali se sredio, nastavnici su zahtjevni ali mislim da će stvarno dobiti i dobro znanje zauzvrat. Ekipom iz razreda je posebno oduševljen

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ekipom iz razreda je posebno oduševljen
    Pa to je i najvažnije

Hvala puno

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

A što se paralele sa ratom tiče, evo jučer preko puta zgrade gimnazija u Križanićevoj
    pao dio balkona na ulicu
    zar se baš čeka da netko pogine

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pitanje vezano uz XVI - da li imaju učeničke razmjene? Vidi da u IV i XVIII imaju…Kakva su iskustva? Naravno jasno mi je da tijekom prošlih godinu i pol nije bilo putovanja….

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Imaju recimo Nijemci iz xvi,opet to ne idu svi

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jel vidite već bodove po školama?

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

Bok svima, samo bih htjela podijeliti info vezano oko upisa za 18. Jezičnu i dvojezičnu koga zanima. Za jezični smjer je bodovni prag 70 bodova i od jezika mogu birati francuski, njemački, talijanski, ruski, portugalski i španjolski, a ako će biti interesa bit će i češkog ove godine je bio interes no inače nema bas neki interes za njega. U dvojezičnom za francuski smjer će 30.6. U 13.00 učenici koji nemaju delf A2 polagati prijamni s gramatikom i tamo je bodovni prag 67 bodova. Ako imate delf A2 imate izravan upis pa 30.6. Trebate doći ili se online priključiti preko zooma na razgovor s profesoricom gdje se trebate predstaviti u nekih 10/15 rečenica i reći zašto želite u 18. Za dvojezični njemački je isto bodovni prag 67 bodova i ako imate položeni A2 certifikat isto imate izravan upis pa samo dođete na to kramto upoznavanje i predstavljanje od nekih 10 minuta sve ukupno no ako imate A2 i iz francuskog i iz njemačkog onda imate izravni.
    Spomenuli su da će sljedeće godine kad se učenici cijepe ići 2 puta kao razred na ta putovanja a onda učenici samo biraju kad će na razmjenu od 6 dana do 2 mjeseca sve ovisi o vrsti razmjene.

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

I moj mali je nasao na instagramu super stranicu koja se bavi prikupljanjem podataka oko svake srednje pa tako ima jako puno o 18., 16., 4., 10., Lucijanki, miocu, Prelogu, HTŠ... a i napravili su grupe da se djeca upoznaju pa je moj već virtualno upoznao dio ekipe iz 18. I kaže da mu se čine super a tako za svaku srednju ima neka grupa.
    Stranica se zove @srednjeuzagrebu_ i ima jako korisne informacije

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Valjda ne i sve koji imaju namjeru?
    Kod mog velikog čim su obznanili ko je primljen u školu,napravili su prvo školski wh,a ta koji dan odvojili po opća ,matematička
    Bilo to pred 5 godina

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Jel vidite već bodove po školama?
    Može se već sad prijaviti onih šest škola?
    Ja sam mislila da to kreće 25.6.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Klara M. prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima, samo bih htjela podijeliti info vezano oko upisa za 18. Jezičnu i dvojezičnu koga zanima. .......
    Spomenuli su da će sljedeće godine kad se učenici cijepe ići 2 puta kao razred na ta putovanja a onda učenici samo biraju kad će na razmjenu od 6 dana do 2 mjeseca sve ovisi o vrsti razmjene.
    Vidim da imate dosta informacija oko 18. gimnazije.
    Jel znate koji postotak profesora je cijepljen?
    Je li i cijelo osoblje škole cijepljeno?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kajsa prvotno napisa Vidi poruku
    pretpostavljam da ti je ovaj podatak jako važan, ali ulazi se u privatne odluke nastavnika
    još uvijek cijepljenje nije obavezno tako da takav podatak se niti ne može znati, a niti ne smije (GDPR i sl.)
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 21.06.2021. at 11:21

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ne znam, ne upisujem nikoga pa ne pratim datume.
    Zato i pitam.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Tek od 25. idu prijave.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj naplavomzalu prvotno napisa Vidi poruku
    Tek od 25. idu prijave.
    Hvala.

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

Joj to stvarno ne znam ali rekli su općenito da će za OS I Srednje da bi do 9./ 10. mjeseca trebali biti cijepljeni svi profesori ne samo za 18. Nego i za druge škole. Učenici su se već krenuli cijepiti Pfizerom oni koji žele ali prvo će biti učenici s astmom i ostalim kroničnim bolestima ali bi ih trebali cijepiti do početka škole nadajmo se

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

Ne to kreće tek 25.6. Preko upisi.hr još nisu sve škole ni stavile svoje programe

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pozdrav svima, ulogiram se jednom godišnje
    Moja mlađa kći ove godine upisuje srednju.
    Ima li tko da ide u Prvu gimnaziju, matematički smjer? Kakva su iskustva s profesorima, školom općenito?
    Moja kći želi MIOC, Prvu pa onda Petu.
    Petu će sigurno upisati jer ima 80 bodova, ali više želi MIOC. Za Petu joj sestra uporno pojašnjava da je to štreberska škola
    Posljednje uređivanje od Anci : 22.06.2021. at 21:19

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Anci, drzim joj fige da ostvari svoje snove!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li tko da ide u Prvu gimnaziju, matematički smjer? Kakva su iskustva s profesorima, školom općenito?
    Petu će sigurno upisati jer ima 80 bodova, ali više želi MIOC. Za Petu joj sestra uporno pojašnjava da je to štreberska škola [emoji38]
    u prvu je upisalo dvoje iz malisinog razreda. zadovoljni su (po njegovoj prici, a to je maks koji se moze izvuci iz njega)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A možda i iz njih!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ima li itko iskustva s upisom djeteta koji je išao po IP-u? Oni od jučer imaju uvid u okvirne rang liste. 24.6. u 12 se zaključavaju liste. I sad frendica za kćer ima situaciju da je za prvi izbor 9. na listi, a primaju 6 djece. U 3 škole prolazi, u jednoj nema uvjete. I što kad dođe zaključenje 24.? I ne upadne u prvi izbor? Ako ne odabere nijednu od 5 izbora, 25.6. ulazi u konkurenciju s redovnim učenicima. Što znači riskirati i ne odabrati prvi izbor (nadajući se da mooožda ima šanse u "borbi" s redovnim), ILI igrati na sigurno pa odabrati jednu od onih 3 gdje trenutno prolazi.
    Ne znam kužite li me što pitam...

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I ovo što ste stavili profil na IG, koliko vjerujete u sve napisano? Nekak mi je to sve skupa preotvoreno kritiziranje ili hvaljenje. Tko vodi taj profil?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li itko iskustva s upisom djeteta koji je išao po IP-u? Oni od jučer imaju uvid u okvirne rang liste. 24.6. u 12 se zaključavaju liste. I sad frendica za kćer ima situaciju da je za prvi izbor 9. na listi, a primaju 6 djece. U 3 škole prolazi, u jednoj nema uvjete. I što kad dođe zaključenje 24.? I ne upadne u prvi izbor? Ako ne odabere nijednu od 5 izbora, 25.6. ulazi u konkurenciju s redovnim učenicima. Što znači riskirati i ne odabrati prvi izbor (nadajući se da mooožda ima šanse u "borbi" s redovnim), ILI igrati na sigurno pa odabrati jednu od onih 3 gdje trenutno prolazi.

ako ne upada u 1. izbor, automatski prelazi na 2. izbor;
    (barem je tako s učenicima po redovnom programu)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa sad
    Sjećam se prošlogodišnjih upisa,željena škola je pod određenim brojem,i pisali su tu i puno veći brojevi od 2.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Petu će sigurno upisati jer ima 80 bodova, ali više želi MIOC. Za Petu joj sestra uporno pojašnjava da je to štreberska škola
    peta nije štreberska škola.
    puno traže, ali ih jako dobro pripreme za vrlo širok raspon fakulteta.
    ima dobrih i loših profesora, kao i svuda. ove goine su i opet ostvarili dosta dobre rezultate na natjecanjima, vidim po društvenim mrežama da sudjeluju u raznoraznim projektima...
    geografija je tamo... specifična, zbog profesorice koja čak ima svoj vlastiti fb page već godinama. mislim da je tanjab zna više o njoj
    sin je zadovoljan, to je bila škola koju je on i htio, a mislim da je bio spreman i na količinu posla koji ga je dočekao. išao je na vrlo šarenu maturu i prijavio vrlo šarene fakultete i na kraju je maturu rasturio i mogao birati faks, a kaže da mu je danas od ptilične koristi latinski kakav je savladao kod prof. Jelić jer se na nekim kolegijima neki njegovi kolege koji su išli u neke druge, jako cijenjene gimnazije, jako muče.

on je išao u pojačani mat smjer, od prijateljice kćer ide u pojačani inf, završila je treći razred, i od kolege in je završio prvi u općem mat ( sa dva jezika). puno djece iz te škole znam i tvrdim da nitko od njih nije štreber. makar mi je sasvim jasno zašto škola je na takvom glasu.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Na sva si pitanja odgovorila. Ako gubi od IPovaca već na predroku, onda će vjerojatno za tu školu biti velika navala i na redovnom roku.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Hoću reći, ja ne bih riskirala i ostavila samo jednu, željenu školu na listi za predrok (pa si time omogućila ponovno natjecanje u redovnom roku).
    Ako ostavi 5 škola, vjerojatno će u jednu od ostale 3-4 upasti.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Hoću reći, ja ne bih riskirala i ostavila samo jednu, željenu školu na listi za predrok (pa si time omogućila ponovno natjecanje u redovnom roku).
    Ako ostavi 5 škola, vjerojatno će u jednu od ostale 3-4 upasti.
    Nisam sigurna jesam li te dobro shvatila. Ona u ovom trenutku ima svih 5 škola prijavljenih, u 3 upada, u jednoj (željenoj) je ispod crte, u jednoj nema uvjete zadovoljene. Koliko sam ju shvatila, ove 3 u kojima prolazi nisu joj neka sreća.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Možda da predloži drugačije kriterije,ovu koju nema uvjete malo bezveze da i ima

Najželjeniju nek stavi prvu

To se mjenja iz sata u sat
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 23.06.2021. at 08:36

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nisam sigurna jesam li te dobro shvatila. Ona u ovom trenutku ima svih 5 škola prijavljenih, u 3 upada, u jednoj (željenoj) je ispod crte, u jednoj nema uvjete zadovoljene. Koliko sam ju shvatila, ove 3 u kojima prolazi nisu joj neka sreća.

Kako smo mi OŠ išli po IP-u koliko sam shvatila objašnjenja pedagogice automatski će biti upisana u drugi izbor. Nama je savjetovano da za predupise stavimo samo željenu školu jer će nas automatski upisati u slijedeću ako neprođemo prvi izbor. Nisam sigurna da može birati i ponovo ići na redovne.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A ako ne stavi drugi izbor kud onda Mbee?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •