-
Srbija- reći ću samo kratko - kad je uleteo u banderu nismo zvali policiju jer smo znali da će se oni sa policijom "dogovoriti". Kako smo znali?
Prvi i jedini put kad sam zvala policiju bilo je kad je lik noću uleteo ravno u komšijski zid jer nije na raskrsnici skrenuo ni levo ni desno nego pod punim gasom prošao ravno bez pokušaja kočenja.
I to sam zvala jer sam očekivala da niko živ neće izaći iz kola -a ono momku ništa, i još su se njegovi sa policijom "dogovorili" da će štetu popraviti a on je jadan sa posla umoran pa je zaspao na trenutak (pod treštećim basom i u punoj brzini u maloj uličici, kako da ne...). Još je policija bila ono, kao, eto mala šteta, momak je OK, tipa što ste nas i cimali...od tada sam rekla, neka sekire padaju noću, ja na ulicu više ne gledam i gotovo, neka se ubije kako ko hoće ako nije u moju kuću.
Tako da, da smo pravna država, složila bi se sa tobom. Ovako, nema puno načina da se motoraš zaustavi - ili da "sazri", ili da se manje ili više teško slupa, šta prvo stigne.
Ono što ja ne razumem - slupao se na biciklu, autu, motoru. Ne poštuje pravila i ne nosi uvek čak ni kacigu i patike. Kakav je to mentalni sklop roditelja kojima je u redu da im dete ode iz kuće gologlavo u papučama na ogromnom motoru nakon već niza povreda?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma