Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: burek sa sirom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jeste probale negdje u ZG sirnice, bureke, krumpiruše... (ima nekoliko piterija u ZG, a treba mi veća količina...)
    Ima na utrinskom placu nova, ta mi je najbliža. kakve su? (ne stignem ih probati prije...)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    jeste probale negdje u ZG sirnice, bureke, krumpiruše... (ima nekoliko piterija u ZG, a treba mi veća količina...)
    Ima na utrinskom placu nova, ta mi je najbliža. kakve su? (ne stignem ih probati prije...)
    Ma ne opterećuj se - svaka će biti dobra, bolje nego da doma griješ kuću... Te s utrinskog placa je mm donio prošli tjedan (mama mu je u tom kvartu, pa je često u N.Zagrebu). Obične sirnice su bile jako fine. Ostalo nisam probala.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam probala sirnice i krumpiruše u piteriji kod placa u Dubravi, bile su fine, samo od tog je proslo godinu-dvije, nemam svježiju preporuku...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sofia prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam probala sirnice i krumpiruše u piteriji kod placa u Dubravi, bile su fine, samo od tog je proslo godinu-dvije, nemam svježiju preporuku...
    mislim da ta ne radi više

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •