Ne sjecam se da smo imali neke govore mrznje na ovom forumu zadnjih godina tim vise ne odobravam ovakvu agresivnu komunikaciju.
Naravno nisu svi na temi agresivni da me se krivo ne shvati.
Ne sjecam se da smo imali neke govore mrznje na ovom forumu zadnjih godina tim vise ne odobravam ovakvu agresivnu komunikaciju.
Naravno nisu svi na temi agresivni da me se krivo ne shvati.
E upravo to valjda
Kaae ja se na SVIM temama zalazem za vise tolernacije i pristojnu komunikaciju. Nema kod mene krinki jer da ima ne bih se ovdje jedina usudila javno pisat to sto pisem, znam da dobar dio forumasica isto misli al im se ne da upustat u ovakve rasprave koje nemaju smisla ni kraja. I u pravu su zapravo.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 10.08.2021. at 16:32
Ne imputiram nista. PITAM TE, a na temelju konstantnog spominjanja rastezljivih granica. A pitam te prvenstveno zato jer prema ovome sto pises, izgleda da "toleriras" homofobe i rasiste pod rastezljivom definicijom rastezljive tolerancije. Ljudi koji se nisu susreli s homoseksualizmom ili lazu ili zive izolirani bez ikakvog pristupa vanjskom svijetu (ne moras mi sad navoditi Babu Jagu iz Klince Donje iz Lijevog Brda, gdje nema ni struje, ni vode). Predrasude, onako opcenito, imamo svi. Predrasude o homoseksualcima stjecemo prvo odgojem, a kasnije vlastitim izborom. Tu nema sive zone.
Isto tako, nigdje nisam napisala da mislim da ljudi ne mogu promijeniti stavove. Sad ti meni guras u usta nesto sto nisam rekla. Edukacija uvijek i svakako pomaze, to uopce nije upitno.
Lili, stvar je u tome sto Kaae smatra da su neka misljenja izrecena ovdje opasna.
Opasna i za pojedinca i za drustvo, a sire se kao pozar.
Jednom kad pustis duha iz boce tesko ga je vratiti unutra.
Tolerancija nije uvijek pozitivna niti ima pozitivnu drustvenu funkciju, nekad je samo linija manjeg otpora.
Nije svejedno jer su informacije koje pises dostupne svim osobama s pristupom forumu. S obzirom na informacije koje dolaze iz znanstvenih krugova, ovo sto siris su, u najbolju ruku, neistine i, kad imam vremena i kad mi se da, savjest mi ne dopusta da ih ignoriram.
Posve mi je svejedno hoces li razgovarati sa mnom ili ne. Taj detalj mi ne ide ni iz dzepa, a ni u dzep.
Ja stvarno ne razumem zašto zakuvavaš dalje bez potrebe, Lili?
Ako je nešto netačno i potencijalno štetno po zdravlje, onda je to takvo i gotovo, takvim ga i treba nazvati, kao u slučaju ivermektina.
Nema tu tolerancije i drugačijeg mišljenja, jer tolerancijom postaješ saučesnik tog nečeg netačnog i štetnog.
Uostalom i sama si napisala Freyi da se ostavi ivermektina, samo nisi svoj odgovor čak ni obrazložila, što isto nije najpristojnije.
Freya je dobila niz argumentovanih i pristojnih odgovora, na koje nije rekla ništa osim "doviđenja i laku noć".
Mi smo od cijepljenja prošli samo aerodrome u Beogradu i na Malti i ništa nam nisu očitali. Baš su jadni, a mogli su lijepo tako, pa da uštedimo vrijeme kad već imamo čipove.![]()
Sad bez zezancije (nadam se da je to sa aerodromom bila zezancija), tolerancija stvarno od neke točke prestane funkcionirati. Ja prirodno baš i nemam tolerancije, ali inače se trudim to popraviti. Samo onda dođe nekad do ovakve točke kad se uopće ne trudim, a to je kad se spominju čipovi, zaštita djece, antivakseri itd. Uvijek se mi možemo jednostavno složiti da se ne slažemo, ali ipak ostavljamo pisani trag, pa sve što se napiše može na nekoga utjecati, pozitivno ili negativno.
Eto netko tko možda malo drugačije razmišlja će pročitati to za Ivermektin, povjerovati i napraviti sranje samom sebi. Mora postojati valjda neka barem minimalna odgovornost za sve što napišemo, ne znam. A i za ono s čime se (ne)složimo.
Ina, hajde prokomentiraj onog njemačkog patologa. Kad je sve što sam linkala neistina, a i opasno je.
Ili sam te možda krivo razumjela i tebi je to potpuno normalno.
Pa nisam navela aerodrom u Kambodži da se u to većina ne može i sama uvjeriti.
A sad vam osim "doviđenja i laku noć" šaljem i jedan lijepi - auf Wiedersehen : )
A što točno mi je normalno? Ja sam najozbiljnije mislila da se šališ, tj da kao provociraš jer se ne mogu složiti dvije strane tu na forumu. Pa ne misliš valjda stvarno da mu je čip očitan?
Ako misliš, onda uopće ne znam što bih ti rekla. Osim svog iskustva sa dva aerodroma. Ali naravno, ako je nekome potrebno, mogu napisati i iskustvo sa frankfurtskog, relativno često idemo pa nije neki problem. Eto stiže recenzija početkom ili sredinom 10. mjeseca.![]()
Ja se nadala da ćeš reći: pogledala sam sve linkove koji ste vi meni stavili i o tom i tom mislim to i to, na ovom sumnjam u to i to, ovamo mi nije jasno to i to.
Nakon silnih insistiranja da drugi pogledaju sve tvoje linkove, jedino bi bilo fer da si i sama uzvratila istom merom.
Ja sam to sa zracnom lukom shvatila da osoba ima neku aplikaciju koja odmah ocitava kod koji je skinuo u toj aplikaciji.
Ni u ludilu nisam pomislila da netko ozbiljno misli da neki senzori ocitavaju cipove u rukama koji su ugradeni cijepljenjem.![]()
Mi smo prošli kroz frankfurtski aerodrom prije mjesec i pol. Istina je da te ništa ne traže, ali samo ako si u transferu (mislim da vecina putnika i jest).
Sve potvrde te, prema zahtjevima finalne destinacije, traze već na aerodromu s kojeg krećeš.
Možda je sada jasnije kako u Frankfurtu "vide" da si cijepljen
Sent from my iPhone using Tapatalk
[QUOTE=Freyja;3216157]Ina, hajde prokomentiraj onog njemačkog patologa. Kad je sve što sam linkala neistina, a i opasno. Vec i taj mentalni sklop je dovoljno znakovit, ja da komentiram neke patologe, imamo epidemiologe, imamo faucija, sto ti mislis da svi mozemo sve? Ne mozemo. Nemamo znanja. Bug je sto ti mislis da mozemo ili, ako ne mozemo, onda mozemo sijat dvojbe ko onaj branimir bilic - stila, eto, meni dovoljno da se neki opskurni dr. pitaju. Osim ako taj njem patolog nije onaj neki dr na w, isto neki njihov koji je oso na kvasinu, sto nisam rekla ja, nego du ga drugi relevantniji doktori. Mos mislit mog znanja. Al ako je moje krhko, nije od drugih ljudi koji su strucni. Nije da niko nista ne zna. Strucnjaci relevantni znaju.
Posljednje uređivanje od ina33 : 10.08.2021. at 18:17
Ozbiljniji smo od citaca cipova.
Neki su ovdje potpuno poludjeli. Sad me i glupom praviš. Sram te bilo.
Beti3, pa kako ti je palo na pamet takvo što uopće komentirati. Niti je godina mojeg pridruživanja uopće važna. Samo sam htjela naglasiti da sam dugo ovdje.
Ali zapravo, drago mi je kad nešto takvo napišete. To puno govori.
Ispod mojeg nicka piše samo današnji datum i koliko je sati, a kad kliknem na onu ikonicu piše ostalo, između ostalog i JOIN DATE: 7.10.2007.
Da, baš uspoređujem s mobitelom - potpuno je isto na zaslonu.
Beti, nadam se da ćeš se barem ti ispričati? Naime, ja bih se sigurno ispričala.
Obratila si mi se kao da sam maloumna.
https://remnant-tv.com/video/274/-th...-about-to-lose
Odličan dokumentarac. Savjest mi nalaže da ga proslijedim.
A koga mrzi da baci sat vremena svog života, možda prvo da preleti samo zaključak članka o dokumentarcu:
https://www.reuters.com/article/uk-f...-idUSKBN29O228