Stranica 283 od 383 PrviPrvi ... 183233273281282283284285293333 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 14,101 do 14,150 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ne sjecam se da smo imali neke govore mrznje na ovom forumu zadnjih godina tim vise ne odobravam ovakvu agresivnu komunikaciju.
    Naravno nisu svi na temi agresivni da me se krivo ne shvati.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Pa sto te briga sto ja ispitujem Lili, tjeraj svoja posla. Zanima me dokle seze njezina granica tolerancije, to je sve. Ne mora mi odgovoriti ako ne zeli, ali zanima me cisto zato sto cesto ovdje ustaje u obranu osoba koje pisu notorne gluposti, a pod krinkom tolerancije misljenja.

Pa eto, zanima me koliko daleko ta tolerancija seze. Ja jasno podvlacim crtu, sto se nadam se vidi.
    Briga me je samo zato što je mene potpisala.
    A vjerojatno je trebala tražiti tvoje dopuštenje da me potpiše.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Briga me je samo zato što je mene potpisala.
    A vjerojatno je trebala tražiti tvoje dopuštenje da me potpiše.
    E upravo to valjda

Kaae ja se na SVIM temama zalazem za vise tolernacije i pristojnu komunikaciju. Nema kod mene krinki jer da ima ne bih se ovdje jedina usudila javno pisat to sto pisem, znam da dobar dio forumasica isto misli al im se ne da upustat u ovakve rasprave koje nemaju smisla ni kraja. I u pravu su zapravo.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 10.08.2021. at 16:32

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Kaae opetovano to radis pred ocima forumasica koje te citaju. Stalno drugima imputiras nesto sto nikada nisu rekli.
    Tako i sada.

Naravno da tolerancija ima svoje granice al moje su ocito puno rastezljivije od tvojih.

Npr na temu gejeva dosta ljudi iz nasih krajeva ima predrasude, sto ne znaci nuzno da su losi ljudi jer se s tim nisu susreli. A kada se ispostavi da je jedan clan obitelji takve orijentacije, prihvate tu cinjenicu i promijene stavove. Ti smatras ocito da je to nemoguce i da je sve u kamen uklesano kao kod tebe. Ne mora tako biti zaista.

To je to od mene. Nemam viska vremena da bi se upustala u visesatne rasprave.
    Ne imputiram nista. PITAM TE, a na temelju konstantnog spominjanja rastezljivih granica. A pitam te prvenstveno zato jer prema ovome sto pises, izgleda da "toleriras" homofobe i rasiste pod rastezljivom definicijom rastezljive tolerancije. Ljudi koji se nisu susreli s homoseksualizmom ili lazu ili zive izolirani bez ikakvog pristupa vanjskom svijetu (ne moras mi sad navoditi Babu Jagu iz Klince Donje iz Lijevog Brda, gdje nema ni struje, ni vode). Predrasude, onako opcenito, imamo svi. Predrasude o homoseksualcima stjecemo prvo odgojem, a kasnije vlastitim izborom. Tu nema sive zone.

Isto tako, nigdje nisam napisala da mislim da ljudi ne mogu promijeniti stavove. Sad ti meni guras u usta nesto sto nisam rekla. Edukacija uvijek i svakako pomaze, to uopce nije upitno.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

E upravo to valjda

Kaae ja se na SVIM temama zalazem za vise tolernacije i pristojnu komunikaciju. Nema kod mene krinki jer da ima ne bih se ovdje jedina usudila javno pisat to sto pisem, znam da dobar dio forumasica isto misli al im se ne da upustat u ovakve rasprave koje nemaju smisla ni kraja. I u pravu su zapravo.
    Da, vjerojatno su u pravu.
    Ali ipak smatram da takve rasprave donekle imaju smisla.
    Kaae, ti bi bila najsretnija da sam na prvi tvoj bezobrazni komentar podvukla rep.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kaae, ti imaš ozbiljnih problema.
    A sad lijepo citiraj gdje sam napisala da je pandemija izmišljena i da se ne cijepite. Ja sam samo napisala da se ja neću cijepiti. Citiraj. Hajde. I nemoj mi opet napisati da nisam normalna i da nisi mislila na mene.
    Pa jesi li pogledala linkove koje stavljas, a u obranu "nase djece", izmedju ostalog?
    Mislim, postoji mogucnost, naravno, da ni sama ne znas sto lijepis po internetu. Dogadja se.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

U svakom slucaju ne trebas odmah na takav komentar skakati, pljuvati po autoru posta, moze se lijepo i pristojno objasniti. Probati pojasniti.

Ne sjecam se da smo imali neke govore mrznje na ovom forumu zadnjih godina.
    Pa dokle? U nekom trenutku treba podvuci crtu.

Vrtimo se u krug.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Pa jesi li pogledala linkove koje stavljas, a u obranu "nase djece", izmedju ostalog?
    Mislim, postoji mogucnost, naravno, da ni sama ne znas sto lijepis po internetu. Dogadja se.
    Kaae, uopće ti se više neću obratiti. Nijedanput. S tobom jednostavno više ne želim komunicirati. Jer ovo i nije komunikacija. To je samo tvoj monolog. Što god ja napisala, svejedno je.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Lili, stvar je u tome sto Kaae smatra da su neka misljenja izrecena ovdje opasna.
    Opasna i za pojedinca i za drustvo, a sire se kao pozar.
    Jednom kad pustis duha iz boce tesko ga je vratiti unutra.

Tolerancija nije uvijek pozitivna niti ima pozitivnu drustvenu funkciju, nekad je samo linija manjeg otpora.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kaae, uopće ti se više neću obratiti. Nijedanput. S tobom jednostavno više ne želim komunicirati. Jer ovo i nije komunikacija. To je samo tvoj monolog. Što god ja napisala, svejedno je.
    Nije svejedno jer su informacije koje pises dostupne svim osobama s pristupom forumu. S obzirom na informacije koje dolaze iz znanstvenih krugova, ovo sto siris su, u najbolju ruku, neistine i, kad imam vremena i kad mi se da, savjest mi ne dopusta da ih ignoriram.

Posve mi je svejedno hoces li razgovarati sa mnom ili ne. Taj detalj mi ne ide ni iz dzepa, a ni u dzep.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja stvarno ne razumem zašto zakuvavaš dalje bez potrebe, Lili?

Ako je nešto netačno i potencijalno štetno po zdravlje, onda je to takvo i gotovo, takvim ga i treba nazvati, kao u slučaju ivermektina.
    Nema tu tolerancije i drugačijeg mišljenja, jer tolerancijom postaješ saučesnik tog nečeg netačnog i štetnog.
    Uostalom i sama si napisala Freyi da se ostavi ivermektina, samo nisi svoj odgovor čak ni obrazložila, što isto nije najpristojnije.
    Freya je dobila niz argumentovanih i pristojnih odgovora, na koje nije rekla ništa osim "doviđenja i laku noć".

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, stvar je u tome sto Kaae smatra da su neka misljenja izrecena ovdje opasna.
    Opasna i za pojedinca i za drustvo, a sire se kao pozar.
    Jednom kad pustis duha iz boce tesko ga je vratiti unutra.

Tolerancija nije uvijek pozitivna niti ima pozitivnu drustvenu funkciju, nekad je samo linija manjeg otpora.
    X. Veliki potpis. Druga misljenja i lijepljenje boze sacuvaj linkova samo da se ima drugo misljenje nije (uvijek) vrijednost.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

S obzirom na informacije koje dolaze iz znanstvenih krugova, ovo sto siris su, u najbolju ruku, neistine i, kad imam vremena i kad mi se da, savjest mi ne dopusta da ih ignoriram.
    X. Naprosto nije sve jednako vrijedno nigdje, pa ni ovdje, ma kako pristpjno bilo izreceno.Ko onaj hebrangov citat da on govori samo poluistine, a ne lazi, jer jje on eto pristojan.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 10.08.2021. at 17:13

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja stvarno ne razumem zašto zakuvavaš dalje bez potrebe, Lili?

Ako je nešto netačno i potencijalno štetno po zdravlje, onda je to takvo i gotovo, takvim ga i treba nazvati, kao u slučaju ivermektina.
    Nema tu tolerancije i drugačijeg mišljenja, jer tolerancijom postaješ saučesnik tog nečeg netačnog i štetnog.
    Uostalom i sama si napisala Freyi da se ostavi ivermektina, samo nisi svoj odgovor čak ni obrazložila, što isto nije najpristojnije.
    Freya je dobila niz argumentovanih i pristojnih odgovora, na koje nije rekla ništa osim "doviđenja i laku noć".
    Samo sam to rekla?! Što ćeš...

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Mi smo od cijepljenja prošli samo aerodrome u Beogradu i na Malti i ništa nam nisu očitali. Baš su jadni, a mogli su lijepo tako, pa da uštedimo vrijeme kad već imamo čipove.

Sad bez zezancije (nadam se da je to sa aerodromom bila zezancija), tolerancija stvarno od neke točke prestane funkcionirati. Ja prirodno baš i nemam tolerancije, ali inače se trudim to popraviti. Samo onda dođe nekad do ovakve točke kad se uopće ne trudim, a to je kad se spominju čipovi, zaštita djece, antivakseri itd. Uvijek se mi možemo jednostavno složiti da se ne slažemo, ali ipak ostavljamo pisani trag, pa sve što se napiše može na nekoga utjecati, pozitivno ili negativno.

Eto netko tko možda malo drugačije razmišlja će pročitati to za Ivermektin, povjerovati i napraviti sranje samom sebi. Mora postojati valjda neka barem minimalna odgovornost za sve što napišemo, ne znam. A i za ono s čime se (ne)složimo.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ina, hajde prokomentiraj onog njemačkog patologa. Kad je sve što sam linkala neistina, a i opasno je.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo od cijepljenja prošli samo aerodrome u Beogradu i na Malti i ništa nam nisu očitali. Baš su jadni, a mogli su lijepo tako, pa da uštedimo vrijeme kad već imamo čipove. .
    Što želiš reći? Da ono s frankfurtskog aerodroma možda nije točno? Pa morat ćeš osobno otići tamo i uvjeriti se, može?

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ili sam te možda krivo razumjela i tebi je to potpuno normalno.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Pa nisam navela aerodrom u Kambodži da se u to većina ne može i sama uvjeriti.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

A sad vam osim "doviđenja i laku noć" šaljem i jedan lijepi - auf Wiedersehen : )

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

A što točno mi je normalno? Ja sam najozbiljnije mislila da se šališ, tj da kao provociraš jer se ne mogu složiti dvije strane tu na forumu. Pa ne misliš valjda stvarno da mu je čip očitan?

Ako misliš, onda uopće ne znam što bih ti rekla. Osim svog iskustva sa dva aerodroma. Ali naravno, ako je nekome potrebno, mogu napisati i iskustvo sa frankfurtskog, relativno često idemo pa nije neki problem. Eto stiže recenzija početkom ili sredinom 10. mjeseca.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A sad vam osim "doviđenja i laku noć" šaljem i jedan lijepi - auf Wiedersehen : )

Ja se nadala da ćeš reći: pogledala sam sve linkove koji ste vi meni stavili i o tom i tom mislim to i to, na ovom sumnjam u to i to, ovamo mi nije jasno to i to.
    Nakon silnih insistiranja da drugi pogledaju sve tvoje linkove, jedino bi bilo fer da si i sama uzvratila istom merom.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Što želiš reći? Da ono s frankfurtskog aerodroma možda nije točno? Pa morat ćeš osobno otići tamo i uvjeriti se, može?
    Pa daj nemoj zezat da vjerujes u to??
    Da na aerodromu u Frankfurtu neki detektor skenira/ocitava tijelo osobe i izbacuje je li cijepljena ili ne?
    Čudim se da mediji i "mediji" ne zvone na sva zvona , pa to je prvoklasna vijest!

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

A što točno mi je normalno? Ja sam najozbiljnije mislila da se šališ, tj da kao provociraš jer se ne mogu složiti dvije strane tu na forumu. Pa ne misliš valjda stvarno da mu je čip očitan?

Ako misliš, onda uopće ne znam što bih ti rekla. Osim svog iskustva sa dva aerodroma. Ali naravno, ako je nekome potrebno, mogu napisati i iskustvo sa frankfurtskog, relativno često idemo pa nije neki problem. Eto stiže recenzija početkom ili sredinom 10. mjeseca.
    Dogovoreno.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam to sa zracnom lukom shvatila da osoba ima neku aplikaciju koja odmah ocitava kod koji je skinuo u toj aplikaciji.
    Ni u ludilu nisam pomislila da netko ozbiljno misli da neki senzori ocitavaju cipove u rukama koji su ugradeni cijepljenjem.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam to sa zracnom lukom shvatila da osoba ima neku aplikaciju koja odmah ocitava kod koji je skinuo u toj aplikaciji.
    Ni u ludilu nisam pomislila da netko ozbiljno misli da neki senzori ocitavaju cipove u rukama koji su ugradeni cijepljenjem.
    Pa i ja ali onda sam skužila, zato sam i mislila da je provokacija.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Pa i ja ali onda sam skužila, zato sam i mislila da je provokacija.
    Ha, dobro...

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    To sam i ja pomislila. Da je neka aplikacija povezana s osobnim podacima osobe i njegovom EU-covid putovnicom.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se nadala da ćeš reći: pogledala sam sve linkove koji ste vi meni stavili i o tom i tom mislim to i to, na ovom sumnjam u to i to, ovamo mi nije jasno to i to.
    Nakon silnih insistiranja da drugi pogledaju sve tvoje linkove, jedino bi bilo fer da si i sama uzvratila istom merom.
    Da, tako ste i vi meni. Pa ja sam prva slala linkove, a onda su odmah uslijedili napadi, a ne otvaranje linkova.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Da, tako ste i vi meni. Pa ja sam prva slala linkove, a onda su odmah uslijedili napadi, a ne otvaranje linkova.
    Ja sam ti pootvarala linkove koje sam mogla, ako ti nešto znači. Samo mi se nije dalo komentirati jer su drugi već rekli sve što bih i sama rekla. Eto, čisto ako ti je bitno da je netko pogledao, jesam.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja sam ti pootvarala linkove koje sam mogla, ako ti nešto znači. Samo mi se nije dalo komentirati jer su drugi već rekli sve što bih i sama rekla. Eto, čisto ako ti je bitno da je netko pogledao, jesam.

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mi smo prošli kroz frankfurtski aerodrom prije mjesec i pol. Istina je da te ništa ne traže, ali samo ako si u transferu (mislim da vecina putnika i jest).
    Sve potvrde te, prema zahtjevima finalne destinacije, traze već na aerodromu s kojeg krećeš.
    Možda je sada jasnije kako u Frankfurtu "vide" da si cijepljen

Sent from my iPhone using Tapatalk

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[QUOTE=Freyja;3216157]Ina, hajde prokomentiraj onog njemačkog patologa. Kad je sve što sam linkala neistina, a i opasno. Vec i taj mentalni sklop je dovoljno znakovit, ja da komentiram neke patologe, imamo epidemiologe, imamo faucija, sto ti mislis da svi mozemo sve? Ne mozemo. Nemamo znanja. Bug je sto ti mislis da mozemo ili, ako ne mozemo, onda mozemo sijat dvojbe ko onaj branimir bilic - stila, eto, meni dovoljno da se neki opskurni dr. pitaju. Osim ako taj njem patolog nije onaj neki dr na w, isto neki njihov koji je oso na kvasinu, sto nisam rekla ja, nego du ga drugi relevantniji doktori. Mos mislit mog znanja. Al ako je moje krhko, nije od drugih ljudi koji su strucni. Nije da niko nista ne zna. Strucnjaci relevantni znaju.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 10.08.2021. at 18:17

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

[QUOTE=ina33;3216174]
    Ina, hajde prokomentiraj onog njemačkog patologa. Kad je sve što sam linkala neistina, a i opasno. Vec i taj mentalni sklop je dovoljno znakovit, ja da komentiram neke patologe, imamo epidemiologe, imamo faucija, sto ti mislis da svi mozemo sve? Ne mozemo. Nemamo znanja. Bug je sto ti mislis da mozemo ili, ako ne mozemo, onda mozemo sijat dvojbe ko onaj branimir bilic - stila, eto, meni dovoljno da se neki opskurni dr. pitaju. Osim ako taj njem patolog nije onaj neki dr na w, isto neki njihov koji je oso na kvasinu, sto nisam rekla ja, nego du ga drugi relevantniji doktori. Mos mislit mog znanja. Al ako je moje krhko, nije od drugih ljudi koji su strucni. Nije da niko nista ne zna. Strucnjaci relevantni znaju.
    Ok, Ina.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj LolaMo prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo prošli kroz frankfurtski aerodrom prije mjesec i pol. Istina je da te ništa ne traže, ali samo ako si u transferu (mislim da vecina putnika i jest).
    Sve potvrde te, prema zahtjevima finalne destinacije, traze već na aerodromu s kojeg krećeš.
    Možda je sada jasnije kako u Frankfurtu "vide" da si cijepljen

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Hvala ti, ali on mi je nešto drugo ispričao. Kao prvo, išao je iz Frankfurta u Zagreb, a tamo je bio prije 10 dana. Prenijela sam samo što mi je rekao. Još ću ga jednom pitati da mi sve objasni.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pregledajte sve moje postove na ovom forumu (a ovdje sam od 2005. ili 2006.).
    Na ovom si forumu od oct 2007.
    Ne želim sitničariti, ali možda možeš razmisliti da li dobro čitaš linkove i da li dobro razumiješ znanstvenike, kad ne vidiš da ti u svakom tvom postu piše od kad si na forumu.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Na ovom si forumu od oct 2007.
    Ne želim sitničariti, ali možda možeš razmisliti da li dobro čitaš linkove i da li dobro razumiješ znanstvenike, kad ne vidiš da ti u svakom tvom postu piše od kad si na forumu.
    Beti, molim te, reci da se šališ. Na forumu sam od 9.10. 2007. Nije mi se dalo klikati, ok.
    Molim te, reci da se šališ.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ozbiljniji smo od citaca cipova.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Neki su ovdje potpuno poludjeli. Sad me i glupom praviš. Sram te bilo.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Beti3, pa kako ti je palo na pamet takvo što uopće komentirati. Niti je godina mojeg pridruživanja uopće važna. Samo sam htjela naglasiti da sam dugo ovdje.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ali zapravo, drago mi je kad nešto takvo napišete. To puno govori.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Beti, molim te, reci da se šališ. Na forumu sam od 9.10. 2007. Nije mi se dalo klikati, ok.
    Molim te, reci da se šališ.
    Ja moram kliknuti da bih to vidjela, ti ne?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja moram kliknuti da bih to vidjela, ti ne?
    Moguce ako gledas preko mobitela , u mobitel obliku.
    Na racunalu se vidi odmah ispod potpisa ( ja gledam i preko mibitela tako jer u pravpm mobitel obliku ne vidim postove za moderiranje).

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ne, ja to ne vidim ni na računalu.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ispod mojeg nicka piše samo današnji datum i koliko je sati, a kad kliknem na onu ikonicu piše ostalo, između ostalog i JOIN DATE: 7.10.2007.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Da, baš uspoređujem s mobitelom - potpuno je isto na zaslonu.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

9.10. , pardon.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Beti, nadam se da ćeš se barem ti ispričati? Naime, ja bih se sigurno ispričala.
    Obratila si mi se kao da sam maloumna.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

https://remnant-tv.com/video/274/-th...-about-to-lose

Odličan dokumentarac. Savjest mi nalaže da ga proslijedim.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A koga mrzi da baci sat vremena svog života, možda prvo da preleti samo zaključak članka o dokumentarcu:
    https://www.reuters.com/article/uk-f...-idUSKBN29O228

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •