-
kli_kli vec sam jednom komentirala, meni je tvoj ritam nevjerojatan!prosto mi je fascinantno koliko si ucinkovita, organirirana i na koliko kolosijeka paralelno voziš..
Sebe vidim kao visoko funkcionalnu osobu koja dosta obaveza, poslova i nekih stvari koje nisu ni jedno ni drugo vec su i hobiji uspije utrpati u 24 sata ali kad ovo procitam onda vidim da je visoko funkcionalno u mom svijetu možda samo prosjecno. Naime, ja ni u snu ne bih imala ovoliko energije da ustajem u 3 ujutro. Vec i moje ustajanje u 5 pod zadnje mi izgleda previše jer me umor smanta obicno oko 14 sati, razmisljam da uvedem spavanje do 6. Padne mi energija potpuno. Onda moram odmoriti popodne bar sat vremena i mogu dalje...
Ili sam samo naucena na život u zajednici gdje je sve puno polaganije i na dohvat ruke, nema putovanja i prometa, miguu pjesice sve ishendlati...
Uglavnom, svaka tebi cast, ne bih da se ovo sad svede na seciranje neko, samo sam sigurna da jako jako malo ljudi moze pratiti taj tempo na duze staze! A tebi medalju za sposobnost i volju treba dati!
Posljednje uređivanje od flopica : 16.09.2021. at 09:10
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma