Slazem se s Jadrom.
Ovo me podsjeca na frenda Splicanina koji je preselio na Island i ne prestaje s generaliziranjem i krizitiranjem svega u Hrvatskoj, nis vise nije dobro kod nas ni klima, ni hrana, ni prir.ljepote (to troje inace obozava), nista a kao frendovi mu na fejsu sve samo mi iz RH.Ne znam di mu je ta ekipa Islandjana, gore je vec 3 god.
Otisao covik iz suncanog St u hladni i tamni Island s puno manjeg dnevnog svjetla, stalno o tome pise, kako je tamo mrak i hladno i of course konstantno grinta o Hrvatskoj, al mi smo pristojni i sve mu lajkamo

dok jednom ne puknem ko kokica pa mu kazem: sta se smaras s RH covice kad si vec otisa? Tamo ti je bolje, zivi i uzivaj svoj zivot. Svatko radi izbore za sebe.
Ti, ja ,svi mi ....
On je inace malo ekstremniji lik,totalni avanturist i dalje mi jako drag, al ima neki nerazrjeseni issue na tu temu. Btw imao je tu odlican posao za koji se skolovao, a sad radi posao koji moze radit netko onako s ulice. No sretan on, sretan ja i svi drugi.
Raznih slucajeva ima of course, jako razlicitih, al vrijedjanja zaista ne volim.
Da ne idem previse OT.