Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj TamTam85 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, trenutno smo na PFC. Generalno imam osjecaj da bi mogli više da se upuste u problematiku. Imamo još jedman embrion zaledjen pa ćemo ići još na jedan FET, ali nakon 4 neuspjela transfera nisam optimistica uopšte. Ali još mi je sve svjeze, sad ide mala pauza dok se saberu misli.
    Zanima me preporuka za neku kliniku koja je više bazirana na azzo problematiku, ako neko ima da predlozi, bila bih zahvalna.
    Mozda nisam previse informisana da ovo pisem ali mpje misljenje je da je dr Emre dobar u smislu "nalazenja" spermatozoida, radi Mtese i generalno Turci u tome prednjace.
    Ostale stvari, rekla bih, ne zavise od njega nego od geneticara, emriloga ili koga vec sve... uspeh odnosno neuspeh transfera ne zavisi od urolga nikako...
    Vi imate spermatozoide koliko shvatam, tj nije postojao problem da se oni pronadju.
    Koliko mi tesko pada kad vidim da i kad se nadju spermatozoidi to ne mora da znaci uspeh...
    A vecini ih ni nadju...

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj Bicesuper prvotno napisa Vidi poruku
    Mozda nisam previse informisana da ovo pisem ali mpje misljenje je da je dr Emre dobar u smislu "nalazenja" spermatozoida, radi Mtese i generalno Turci u tome prednjace.
    Ostale stvari, rekla bih, ne zavise od njega nego od geneticara, emriloga ili koga vec sve... uspeh odnosno neuspeh transfera ne zavisi od urolga nikako...
    Vi imate spermatozoide koliko shvatam, tj nije postojao problem da se oni pronadju.
    Koliko mi tesko pada kad vidim da i kad se nadju spermatozoidi to ne mora da znaci uspeh...
    A vecini ih ni nadju...
    Imam jos jedno pitanje za sve devojke koje su isle na stimulaciju.
    Koliko se secam neko je napisao da se radi sa anestezijom.
    Interesuje me koja je anestezija u pitanju i da li sme da se ima lak na noktima.
    Ja sam pitala doktora on kaze da sme lak, ali ajde jos jednom da proverim?
    Mi putujemo uskoroooooo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •