Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1237

Tema: Zagreb ne voli djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Čudno mi je da ikoji politicar prvo odluči smanjivati i ukidati prava djece. Zar nema nekih drugih prava na kojima moze ustedjeti. Na primher, na svojoj plaći i plaći svih oko sebe. Moze svim udrugama smanjiti dotok gradskog novca na pola. Neka smanji košenje trave za 30%, samo nabadam, nemam pojma koji se rashodi grada mogu smanjivati, a da nisu na teret djece i roditelja, ali sam sigurna da postoje.
    mjera roditelj odgajatelj nije pravo djeteta nego pravo roditelja
    ulaskom u tu mjeru, roditelj bira djetetu uskratiti mogućnost predškolskog obrazovanja
    plaćanje pola milijarde kuna godišnje za takva prava šačice građana je suludo

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    mjera roditelj odgajatelj nije pravo djeteta nego pravo roditelja
    ulaskom u tu mjeru, roditelj bira djetetu uskratiti mogućnost predškolskog obrazovanja
    plaćanje pola milijarde kuna godišnje za takva prava šačice građana je suludo
    Istina, ali zar ti zaista misliš da je to trebalo napraviti ovako naglo?

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Betty, možda je pretjerao, ali ja nikako ne mislim da je bio zlurad, nego s jasnom namjerom vrlo slikovit - da naglasi apsurdnost njihova poteza. Stvar je u očima promatrača.
    ne razumijem, jel potez ukidanja mjere apsurdan? misliš da se mjeru trebalo zadržati? pola milijarde kuna godišnje?
    što je naglo u pola godine odgode primjene odluke? koliko sam shvatila, postaje primjenjiva tek u svibnju 2022
    koliko vremena treba proći da ne bude nagla?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kako naglo? Pa godinama je mjera bila na klimavim nogama , jos dok je Bandic bio na vlasti. Jer ako doneses mjeru koja je ponatalitetna nakon nekog vremena moras ju opravdati rezultatima da ona - JEST pronatalitetna i da postoje rezultati. To se nije dogodilo, nije postojala statistika koja bi opravdavala mjeru.
    Obzirom da mjera nije bila zakonska, niti je imala iporiste u zakonu bilo je samo pitanje dana sto ce o opravdanisti te odredbe jednog covjeka misliti drugi ljudi koji ga zamjene.
    Posljednje uređivanje od sirius : 09.11.2021. at 08:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •