Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
Da djeca se radjaju u svakojako doba, al sansa za dobiti vrtic u rujnu je puno veca nego tijekom godine.
A ova djeca zasigurno su ionako veca jer majke vec koriste tu mjeru, a za novorodjenu djecu ni ne mogu dobit tu mjeru.

Dakle, 1.9. je zasigurno primjereniji datum po mom misljenju.

Osobno sam od ljevice ocekivala puno vecu osjetljivost na djecu.Kud bas prvo na njima rezat....

Edit: ajme koliko ste opet natipkale u medjuvremenu. Idem citat.
Ja krenem pisat pa na komp nesto napravit,dok ja posaljem ovdje cijeli romani objavljeni
koliko je meni poznato, upisi u vrtiće u u svibnju, a djeca koja tada upišu vrtić u vrtić kreću u rujnu
moja djeca su rođena u travnju i svibnju, i kada se sam se vraćala na posao nakon porodiljnog dopusta nisam imala novaca za tetu čuvalicu, nisam imala bake i djedove, niti sam mogla dati dijete u vrtić, jer bez obzira što smo ih upisali, u vrtić su krenuli tek u rujnu
sasvim sam sigurna da nisam jedina takva kojoj se nije poklopilo da istim danom povratka na posao mogu dati dijete u vrtić
većina korisnika gradskog vrtića ima djecu koja u vrtić efektivno krenu u rujnu
i još nisam čula da se za sve takve slučajeve traži da im se produlji plaćeni porodilji do dana poslaka u vrtić

ovo s ljevicom je prepisano od nekog, al da me ubiješ se ne mogu sjetit koga, sad me to muči