Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2516

Tema: Serije za preporuku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Maid mi je bila dobra, glavna glumica je odlicna, a svidja mi se i sto njen partner nije prikazan kao klasicni villain, odnosno,
    pokazao je i ljudsku stranu.
    Najvise mi se urezala scena kad je pricala s onim deckom s tindera o prici koju bi napisala, o zeni koja ima novaca i moze kupiti svo vrijeme ovog svijeta
    Citala sam jednu kritiku gdje pisu da je njeno majcinstvo previse idealizirano, odnosno, da je kao majka prikazana nerealno savrseno. Da u situaciju u kojoj je uvijek ima bezgranicno strpljenje, nikad ne pukne, nikad ne pokazuje razdrazljivost pa je steta sto i to nije prikazano jer je i to cijena siromastva - ne mozemo biti uvijek strpljive i savrsene majke

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Maid mi je bila dobra, glavna glumica je odlicna, a svidja mi se i sto njen partner nije prikazan kao klasicni villain, odnosno,
    Najvise mi se urezala scena kad je pricala s onim deckom s tindera o prici koju bi napisala, o zeni koja ima novaca i moze kupiti svo vrijeme ovog svijeta
    Citala sam jednu kritiku gdje pisu da je njeno majcinstvo previse idealizirano, odnosno, da je kao majka prikazana nerealno savrseno. Da u situaciju u kojoj je uvijek ima bezgranicno strpljenje, nikad ne pukne, nikad ne pokazuje razdrazljivost pa je steta sto i to nije prikazano jer je i to cijena siromastva - ne mozemo biti uvijek strpljive i savrsene majke
    Mislim da je to cijena roditeljstva opcenito, ne samo siromastva. Istina da je odnos nje i kceri idealiziran, ali nekako mi je sve vezano uz malu skoro pa bilo kao neka stilska figura, tim vise sto je i Maddy kao lik skroz dvodimenzionalna, na tragu one wtf. djece iz Workin' moms, koja postoje, ali su totalna tabula rasa. Koliko smo je gledali na ekranu, potpuno je nevjerojatno da je dijete tako tiho, mirno, poslusno...

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A možda je istina i ono što kažu da probleme s dječjim neposluhom ima samo srednja klasa, da najsiromašniji i najbogatiji nemaju situacije gdje djeca ne poštuju roditelje

Samo misao, nemam link

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Super, baš tražim nešto za obiteljsko gledanje.
    Mi gledamo Sweet Tooth, distopija o društvu poharanom pandemijom (khm), ali pomalo i dječje, slatko. Doduše paralele sa stvarnošću i nisu baš slatke.
    Gledala prije pola godine i svidjela mi se.
    Paralele sa stvarnosti su nekad bile i prestvarne.

Obicno se znam zakvaciti za neku seriju i odgledati sve epizode ( ili cak sezone) u jedan vikend ( tako i citam. Opsesija.)
    Ali tu sam morala prekidati. Cak nekad i epizodu na pola i ostaviti da stoji. Bas mi je nekad bilo prebrutalno i tesko gladati te uspone i padove. Ono , jedan korak naprijed , a onda zivot ju baci dva koraka natrag i tako u krug.

Obzirom na pokusavanje izbjegavanja stresora odlucila sam se na laganicu koja mi je bila ponudena po algoritmu.
    virgin river - 3 sezone, ljubic i trac partije uz malo krminala u nekoj zabiti u prekrasnom krajoliku ( scene okolisa su vrlo.relaksirajuce)
    Prve dvije sezone su gledljive , klasicna limunada, ima neke dinamike, malo drame , malo psihologije, crno bijeli likovi , radnja tece...
    Treca sezona je snimana valjda u vrijeme pandemije. Totalno je kaoticna i zbrckana , neki glumci su nelogicno nestali, mozda je i glavna glumica bila trudna ( ali ne seriji), kemija je otisla u nepovrat.

Sad trazim nesto lagano, sa manje sezona. Ili film. Da sredim za vikend.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Gledala prije pola godine i svidjela mi se.
    Paralele sa stvarnosti su nekad bile i prestvarne.

Obicno se znam zakvaciti za neku seriju i odgledati sve epizode ( ili cak sezone) u jedan vikend ( tako i citam. Opsesija.)
    Ali tu sam morala prekidati. Cak nekad i epizodu na pola i ostaviti da stoji. Bas mi je nekad bilo prebrutalno i tesko gladati te uspone i padove. Ono , jedan korak naprijed , a onda zivot ju baci dva koraka natrag i tako u krug.

Obzirom na pokusavanje izbjegavanja stresora odlucila sam se na laganicu koja mi je bila ponudena po algoritmu.
    virgin river - 3 sezone, ljubic i trac partije uz malo krminala u nekoj zabiti u prekrasnom krajoliku ( scene okolisa su vrlo.relaksirajuce)
    Prve dvije sezone su gledljive , klasicna limunada, ima neke dinamike, malo drame , malo psihologije, crno bijeli likovi , radnja tece...
    Treca sezona je snimana valjda u vrijeme pandemije. Totalno je kaoticna i zbrckana , neki glumci su nelogicno nestali, mozda je i glavna glumica bila trudna ( ali ne seriji), kemija je otisla u nepovrat.

Sad trazim nesto lagano, sa manje sezona. Ili film. Da sredim za vikend.
    Super si opisala Virgin River. Ja sam je progutala prosle godine ili pocetkom ove ili kad vec... dok je svijet jos poprilicno stajao. I onda zadnju sezonu kad li se vec pojavila. Zivi uzas od limunade, a taman onako da gledas i da te bas briga sto je na ekranu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •