Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2184

Tema: Cijepljeni protiv COVID-a i oni koji to žele postati, informacije o testiranjima....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

I da, mislim na dugi post na temi "Kako je pandemija utjecala na vas?", onaj zbog kojeg forumašica Willow misli da me plaćaju za njega.
    Počašćena sam komplimentom,ali ipak ne plaćaju.
    Osim ako se ne misli na plaću nekom maskom koja više neće biti masažer za podbradak. Nego će stajati gdje treba.
    Onda se nadam da ću imati puno "plaće".

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Dota prvotno napisa Vidi poruku
    I da, mislim na dugi post na temi "Kako je pandemija utjecala na vas?", onaj zbog kojeg forumašica Willow misli da me plaćaju za njega.
    Počašćena sam komplimentom,ali ipak ne plaćaju.
    Osim ako se ne misli na plaću nekom maskom koja više neće biti masažer za podbradak. Nego će stajati gdje treba.
    Onda se nadam da ću imati puno "plaće".
    Mene Beroš placa svaki mjesec, ali ne bas puno pa ne pisem tako lijepo.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo još jednog novog švicarskog lijeka za 15.000 kn po dozi, daje se u bolničkim uvjetima, naručili smo 1800 doza:

https://www.tportal.hr/vijesti/clana...-foto-20211117

BTW, zna li tko moraju li i cijepljena djeca (prošlo je 3.5 mjeseca od cijepljenja) za liječničku ispričnicu raditi PCR test odnosno brzi antigenski (ne iz apoteke)?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo još jednog novog švicarskog lijeka za 15.000 kn po dozi, daje se u bolničkim uvjetima, naručili smo 1800 doza:

BTW, zna li tko moraju li i cijepljena djeca (prošlo je 3.5 mjeseca od cijepljenja) za liječničku ispričnicu raditi PCR test odnosno brzi antigenski (ne iz apoteke)?
    Svi koji imaju simptome rade test. Neovisno o stszudu cijepljenja. Iako bi meni bilo logicno da dr.razmotri i kucno , te druge dijagnoze ako je test negativan . ( ali cujem da bas nije tako)

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Svi koji imaju simptome rade test. Neovisno o stszudu cijepljenja. Iako bi meni bilo logicno da dr.razmotri i kucno , te druge dijagnoze ako je test negativan . ( ali cujem da bas nije tako)
    Tx, vidjet ćemo. Ne postoje uputnice za brzi antigenski, jel da? Netko mi je stavio bubu u uhu da postoje, ali možda je patka.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

[QUOTE=ina33;3226392]Tx, vidjet ćemo. Ne postoje uputnice za brzi antigenski, jel da? Netko mi je stavio bubu u uhu da postoje, ali možda je patka.[/QUOTE
    Koliko vidim po ovom linku, naplaćuju se 50 kn. Možda krivo čitam.
    https://www.zagreb.hr/brzo-antigensk...avijest/174870

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Aha, sad citam clanak na ininom linku. To je znaci taj proizvod kojeg se uvozi od Hoffmann-La Roche. Pricam sama sa sobom. Tu je u upotrebi mislim oko godinu dana, GlaxoSmithKline. Osobe iz okoline koje su bile na infuziji kazu da su se doslovno trenutno osjecale bolje. Osim jedne koja se uopce nije osjecala lose, ali rekli su joj da ima pravo doci na tretman pa je probala.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

[QUOTE=Dota;3226395]
    Tx, vidjet ćemo. Ne postoje uputnice za brzi antigenski, jel da? Netko mi je stavio bubu u uhu da postoje, ali možda je patka.[/QUOTE
    Koliko vidim po ovom linku, naplaćuju se 50 kn. Možda krivo čitam.
    https://www.zagreb.hr/brzo-antigensk...avijest/174870
    Gdi piše cijena? Neki dan je u poliklinici Zagreb ( Gajnice i Borovje) bila 70 kn

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

U proljeće je trebalo raditi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •