Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Nisu htjeli jesti!!!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ja volim tjesteninu u bilo kojem obliku i dođe mi da probam te noodlese
    probaj, možda će ti se svidjeti taj umjetan okus

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    probaj, možda će ti se svidjeti taj umjetan okus
    Pa ne mora se sipati ta kesica sa začinom, zar ne? On je pakovan odvojeno od samih nudli.
    Nudle su totalno neutralne, i toliko meke da se mogu grickati kao čips pre kuvanja (ne pitajte kako znam ), mislim da su to zapravo ekstrudirani rezanci.
    Ja ih spremam u mikrotalasnoj, sipam u njih samo maslinovo ulje, rendani sir i biljne začine po nahođenju, i budu kao bilo koja druga testenina samo brže gotova .

(Uostalom mi smo u tinejdžerskim danima lizali sa ruke one Step sokiće u prahu, ili kako su se već zvali , srećom brzo me prošla ta faza )

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne mora se sipati ta kesica sa začinom, zar ne? On je pakovan odvojeno od samih nudli.
    ne mora, ali onda je bezveze, skuhaš bilo koje nudle i imaš nudle

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Nudle su totalno neutralne, i toliko meke da se mogu grickati kao čips pre kuvanja (ne pitajte kako znam ), mislim da su to zapravo ekstrudirani rezanci.
    Ja ih spremam u mikrotalasnoj, sipam u njih samo maslinovo ulje, rendani sir i biljne začine po nahođenju, i budu kao bilo koja druga testenina samo brže gotova .

(Uostalom mi smo u tinejdžerskim danima lizali sa ruke one Step sokiće u prahu, ili kako su se već zvali , srećom brzo me prošla ta faza )
    Moj stariji stavio je cijelu vrećicu začina tri puta - prvi, zadnji i nikad više. Obično mu je mjera pola vrećice, a mlađi brat istrese cijelu - on voli ljuto.

Baš sam ih neki dan pitala zanima li ih to još (ako ne, nosim sebi na posao da imam za gablec ako ostanem prekovremeno). Rekli su da su se zasitili. Imaju novu zanimaciju, ali za nju treba mikrovalna: smrznuti kordonci, medaljoni i pohani sir iz Eurospin-a. Baš je oličenje zdrave hrane, hehehe...

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    ...Imaju novu zanimaciju, ali za nju treba mikrovalna: smrznuti kordonci, medaljoni i pohani sir iz Eurospin-a. Baš je oličenje zdrave hrane, hehehe...
    I kak rade? Imam i ja nešto tog spremnog u frizeru pa da probam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •