Pokazuje rezultate 1 do 50 od 552

Tema: kad ste zadnji put uzele slobodan dan samo tak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Slično sam pomislila što i lonni, spajka i Svimbalo, barem vezano uz jednu stvar, a to su dječje aktivnosti.

Kad smo brat i ja bili školarci, naše aktivnosti su našim roditeljima bili slobodno vrijeme jer sam ja u muzičku pješačila, a brata je na sport vozio organizirani prijevoz. To je značilo svako popodne slobodno i prazan stan. Mužu i meni su dječje aktivnosti obaveza, mi ih vozimo.
    U srednju muzičku nisam ni htjela ići, nego sam morala pa sam se opet sama vraćala pješke zimi u 10 sati navečer po mračnom i pustom gradu, a po mog sina sportaša od 190 cm mi idemo autom i navečer i ujutro.
    Isto ovo s čitanjem i igranjem.

I mislim da su dosta onoga što su voljeli oni proglašavali korisnim i nužnim, npr. ribolov i vlastiti vinograd - ništa od toga nije bilo bitno za preživljavanje, to su htjeli i time su se bavili, samo su predstavljali kao da je to važna stavka za kućni budžet.

Uzeti slobodan dan samo tako ni ne mogu jer imamo kolektivni godišnji na posao, a ona 2 dana što ostanu uvijek čuvam za nedajbože.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Slično sam pomislila što i lonni, spajka i Svimbalo, barem vezano uz jednu stvar, a to su dječje aktivnosti.

Kad smo brat i ja bili školarci, naše aktivnosti su našim roditeljima bili slobodno vrijeme jer sam ja u muzičku pješačila, a brata je na sport vozio organizirani prijevoz. To je značilo svako popodne slobodno i prazan stan. Mužu i meni su dječje aktivnosti obaveza, mi ih vozimo.
    U srednju muzičku nisam ni htjela ići, nego sam morala pa sam se opet sama vraćala pješke zimi u 10 sati navečer po mračnom i pustom gradu, a po mog sina sportaša od 190 cm mi idemo autom i navečer i ujutro.
    Pa da, tako i mi prevozimo sina srednjoškolca u muzičku. Istina, moram priznati, otkako je u srednjoj školi, puno manje nego u osnovnoj, jer češće ide tramvajem, sam. Ali navečer dobije prijevoz doma, naročito kad nosi instrument. Ili ako pljušti kiša, kao npr. jučer.
    Zapravo, to organiziramo tako da MM ide po njega na kraju dana, a ja dobijem 45 minuta vremena navečer samo za sebe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •