Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Kaže moj muž da Nutribullet ima jako visoku frekvenciju vrtnje nožića, tako da ne blenda, nego ekstrahira. Ne znam što to točno znači, ali vidi se razlika između blendanog standardno i ovog što izađe iz Nutribulleta. Ali zna Lidl imati neku svoju verziju bulleta, jeftinije i s više dodatne opreme, samo treba pogledati taj broj okretaja i koliko wati ima.
    Mislim da čak ima i mogućnost miksanja suhih sastojaka, što nemaju svi bulleti.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Kaže moj muž da Nutribullet ima jako visoku frekvenciju vrtnje nožića, tako da ne blenda, nego ekstrahira. Ne znam što to točno znači, ali vidi se razlika između blendanog standardno i ovog što izađe iz Nutribulleta. Ali zna Lidl imati neku svoju verziju bulleta, jeftinije i s više dodatne opreme, samo treba pogledati taj broj okretaja i koliko wati ima.
    Mislim da čak ima i mogućnost miksanja suhih sastojaka, što nemaju svi bulleti.
    Ali što ekstrahira? To se nešto negdje odvoji? Ne popiješ sve skupa?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ali što ekstrahira? To se nešto negdje odvoji? Ne popiješ sve skupa?
    Ništa ne ekstrahira, to je marketinška priča - zvuči pametno :rolleyes:
    ali je činjenica da ima jako velik broj okretaja i veliku snagu pa izblenda puno puno bolje od običnog blendera. No za te pare, meni je moj no name blender odličan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •