Pokazuje rezultate 1 do 50 od 552

Tema: kad ste zadnji put uzele slobodan dan samo tak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja gledam Jane the Virgin umjesto spavanja , Lili trči, al ne gleda serije i ne uči s djecom… nastavi niz .

I nije to toliko uspiješ li gledati seriju ili biti na forumu… pa ja sam danas na forumu cijeli dan, a usput sam napravila još sto stvari. Problem je u multitaskingu i utrci s vremenom… naravno da u 21 ili 22 ili 23 ne možeš više pa čitaš ili gledaš seriju… ali si u tom danu imao hrpu tih nekih kao malih stvari po 5 minuta, a zapravo si ih napravio tisuću. Problem je u tempu.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Ja gledam Jane the Virgin umjesto spavanja , Lili trči, al ne gleda serije i ne uči s djecom… nastavi niz .
    Nije Jane, Jane ne volim, ali ja gledam sto god ili radim sto god, a da je "za mene i samo za mene" naustrb vlastitog sna. Tako jedino mogu. Neke druge stvari kompenziram nekim trecim stvarima i tako u krug.

Ja sam odrasla s cetom zena (prabaka, baka, mama i mladja sestra, a uz sve nas djed, stari dubrovacki patrijarh) i zapravo sam iz svega toga pokupila sve i svasta. Prabaka je totalno bila u odmaku od svoje generacije rodjenih 1905. Baka se izgubila, nju je, usprkos ludo sposobnoj materi, pojeo muz. Mama nije nista kuhala ni pekla, u vrtu (koji nije bio nas) je vjerojatno samo pijuckala pivu i kartala Belu, kad je bilo prilike.

Slazem se s betty da nam okolina uvjetuje sve i svasta, a s druge strane mi je jasno da svaki dan odstupam od toga sto se ocekuje i zapravo me vrlo malo briga za to. A i tu se po postovima vidi da zapravo svatko nesto ocekuje i mjeri svijet svojim metrom. Za sad se da samo izvuci da nista ne valja, samo je bitno tko sudi. Previse odmora i gusta, premalo odmora i gusta, previse kuhanja i spremanja, premalo ovakvog ili onakvog znanja (nasmijala sam se na ono gdje mlade majke ne znaju sivati, hebi ga) i tako u nedogled.

Meni je osobno drago da cijelo vrijeme roditeljstva imam priliku vise-manje lako rastezati zaposlenje onako kako mi odgovara. Zapravo, imam vise posla nego sto bih htjela, ali da ga imam manje, ne bi mi se svidjalo ono sto radim. Zapravo bi mi najbolje bilo kad bih mogla dodati 3-4 sata u svaki dan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •